Moniääniset

11 tuntia sitten

Mielen sisäiset äänet, kuulohallusinaatiot tai ääniharhat... Tässä ryhmässä voi puhua tuttavallisesti äänistä. Tule keskustelemaan ja jakamaan kanssamme kokemuksia, jotka liittyvät ääniin tai muihin poikkeuksellisiin aistikokemuksiin.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmäkeskustelut
Pysyvä

Moniääniset

Moniääniset aiheet

Kaikki aihealueet

Tyhjennä haku
Tulokset: 90
Käyttäjä dahliakukka aloittanut aikaan 02.04.2019 klo 13:00 kohteessa Moniääniset

Yhä olen aikalailla hukassa tämän sivuston kanssa ja en löydä ihmisiä, joiden kirjoituksia luin. Kaunis ilma ulkona, tuulee kuitenkin. Kukkiin vaihdoin vähän multia ja sain kateille tilattua eläinlääkärin. En sitä, jonka lomalta paluuta odottelin kk kaupalla. Maanantaina soitin, niin vastaajassa oli viesti, että sairaslomalla, toistaiseksi..Otti pannuun kunnolla, koska olisin voinut…

Käyttäjä Pikemiten aloittanut aikaan 22.03.2022 klo 08:31 kohteessa Moniääniset

Haluaisin taas alkaa elämään elämääni eteenpäin, kuin mitään sellaista ei olisikaan tapahtunut, mutta se on vaikeata, koska kaikki on tapahtunut ja kuitenkaan kaikki ei ole vielä mennyt menojaan, poistunut elämästäni kokonaan, ja kaikki on niin salaista ja salamyhkäistä, kuten usein täällä olisin. Nämä asiat tuovat mielenkiintoisia aistimuksia tajuntaani, mutta tulen…

Käyttäjä sil_ja aloittanut aikaan 22.05.2022 klo 17:00 kohteessa Moniääniset

En saanut poliisia tutkimaan tekemääni rikosilmoitusta kidnappauksesta ja näkemästäni murhasta ja kokemastani seksuaalisesta väkivallasta, koska minulle annettiin skitsofrenia diagnoosi. Mitä teen nyt?

Käyttäjä aloittanut aikaan 25.02.2022 klo 12:28 kohteessa Moniääniset

Aisti-harhojen maailma; Miksi hiilijalanjäljet tekevät kipeää tuntoaistissa ja piruilevat sitten vielä kuulo-ja näköaisteissa. Onko televisio aivan tarpeeton visio vaiko tv-ohjelmien tekeminen retuperällä! Saisipa katsoa edes kivisiä ja sorasia televisiosta.

Käyttäjä aloittanut aikaan 06.12.2021 klo 10:33 kohteessa Moniääniset

Kun kuulen pääni sisäisiä ääniä, ja näen harhoja, tulee mieleeni rikos, jonka tarkoituksena on korvata teatteri, elokuva, valokuva, ja video. Usein myös muunlainen esitys, joka tapahtuu yleisön edessä. En ajattele että kyse on hulluudesta, jossa yksinäinen ihminen esittää ilmallensa mielipiteensä harhoistansa ja ilma hänelle vastaa tavalla tai toisella. 

Käyttäjä aloittanut aikaan 05.11.2021 klo 11:30 kohteessa Moniääniset

Huomaan etten ole tutustunut ympäristööni kovinkaan hyvin. Usein kyselen vain naapureiltani, mitä tuolla on ja mistä pääsen mihinkin nyt kun on tietöitä. Meidän naapurissamme rakennetaan palolaitosta, joka tulevaisuudessa pitää aika meteliä, joka kerta kuin tulee hälytys. Viime vuosina tämä seutu on muuttunut aika tavalla, on tullut paljon uutta, ja tulevaisuudessa…

Käyttäjä aloittanut aikaan 31.10.2021 klo 09:39 kohteessa Moniääniset

Kokemus on osoittanut minulle etten ole tälläinen jollaiseksi kuvittelen itse itseäni, joten on melkein sama millaiseksi kuvittelen itse itseäni. Kuitenkin olen ystävällinen, kunnioittava, suvaitsevainen muita henkilöitä kohtaan, täsmällinen, ja kärsivällinen yhteiskuntaa kohtaan, vilpitön itse itseäni kohtaan.

Käyttäjä aloittanut aikaan 03.10.2021 klo 12:36 kohteessa Moniääniset

Minä olen epätietoinen siitä ovatko ympäristöstäni kuuluvat äänet harha-aistimuksia vai eivät! Tuuli ulvoo nurkissa! Autot ajavat tietä pitkin! Linnut laulelevat! Kellot tikittävät taustalla! Ilmapiirissä tapahtui muutos! Harhat tulivat esille!

Käyttäjä aloittanut aikaan 09.09.2021 klo 18:00 kohteessa Moniääniset

Mitä minulle oikeastaan kuuluu? Olen todellisuudessa ristiriitainen henkilö, toisaalta minua johdattelevat harhaan monenlaiset aistimukset ja tunteet, toisaalta järki kultani yrittää ymmärtää tätä maailmaa oikealla tavalla. Näiden tekijöiden ristiriidassa vietän melko normaalia elämää, josta syystä psykoosi poliklinikalla kysytään kahta asiaa; Onko minulla ollut harha-aistimuksia enemmän kuin normaalisti, ja olenko pysynyt raittiina…

Käyttäjä aloittanut aikaan 28.09.2021 klo 16:05 kohteessa Moniääniset

Unelmissa kykenen mihin vain – vaikka tekemään työtä! Painajaisissani en kyennyt mihin vain – en saanut työtä! Miksi viitsin edes yrittää mitään, kuin olen joko liian vanha, tai eläkkeellä jo. En todellakaan tiedä miten muuten saisin tehtyä yhtään mitään, jos en jaksa edes yrittää tehdä mitään.  

Moniääniset moderoimattomat aiheet

Kaikki moderoimattomat aiheet

Tyhjennä haku
Tulokset:

Moniääniset moderoimattomat vastaukset

Kaikki moderoimattomat vastaukset

Tyhjennä haku
Tulokset: