Moniääniset

10 tuntia sitten

Mielen sisäiset äänet, kuulohallusinaatiot tai ääniharhat... Tässä ryhmässä voi puhua tuttavallisesti äänistä. Tule keskustelemaan ja jakamaan kanssamme kokemuksia, jotka liittyvät ääniin tai muihin poikkeuksellisiin aistikokemuksiin.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmäkeskustelut
Pysyvä

Moniääniset

Moniääniset aiheet

Kaikki aihealueet

Tyhjennä haku
Tulokset: 74
Käyttäjä Pikemiten aloittanut aikaan 04.04.2021 klo 16:28 kohteessa Moniääniset

Minulla pitää olla paikka johon voin turvallisesti kirjoittaa mielensisäisistä äänistä, ja hahmoista, joita näen mielialani muuttuessa synkemmäksi kuin sää. 👻 Miten nämä hahmot kommunikoivat kanssani?

Käyttäjä dahliakukka aloittanut aikaan 02.04.2019 klo 13:00 kohteessa Moniääniset

Yhä olen aikalailla hukassa tämän sivuston kanssa ja en löydä ihmisiä, joiden kirjoituksia luin. Kaunis ilma ulkona, tuulee kuitenkin. Kukkiin vaihdoin vähän multia ja sain kateille tilattua eläinlääkärin. En sitä, jonka lomalta paluuta odottelin kk kaupalla. Maanantaina soitin, niin vastaajassa oli viesti, että sairaslomalla, toistaiseksi..Otti pannuun kunnolla, koska olisin voinut…

Käyttäjä Hanna_Moniääniset (Työntekijä) (Suomen Moniääniset ry) aloittanut aikaan 09.04.2021 klo 10:31 kohteessa Moniääniset

Moniääniset järjestää videovälitteistä vertaistukea ääniä kuuleville. Kokoontumiset tiistaisin 27.4 – 8.6.2021 klo 16-17. Ilmoittautuminen 20.4. mennessä: toimisto@moniaaniset.fi. Kuvan ja äänen jakaminen tuo meidät yllättävän lähelle toisiamme, vaikka asuisimme eri puolilla Suomea! Videoryhmä toteutetaan Microsoft Teamsilla. Lisätietoa: https://www.moniaaniset.fi/vertaistuki/videoryhma-teamsissa/

Käyttäjä aloittanut aikaan 15.01.2021 klo 20:32 kohteessa Moniääniset

Todellisuuden ja epätodellisuuden eroavaisuudet ajatuksissa, joiden vaikutuksesta harhaaistimukset pääsevät esiin, ja mielikuvitus tulee korvattua kyseenalaisella tavalla. Jaksanko käyttäytyä hillitysti, ja säilyttää tietyn välimatkan näihin epätodellisiin ajatuksellisiin ilmenemismuotoihin, jotka uhkaavat saada minusta pysyvän otteen, ja saattaa minut ajattelemaan muuttamista toiseen ympäristöön.

Käyttäjä TiiaP aloittanut aikaan 02.04.2021 klo 15:50 kohteessa Moniääniset

Hei, saako täällä kysellä ystävän takia äänistä? Ystävälläni on siis ääniä päässä ja hän ei varmaan osaa netissä niistä puhua eikä siis tiedä että kyselen niistä. Nimettömänä ja yleisesti siis. Olen hänen kanssaan yrittänyt ottaa äänten puheet esille, muttei ole ihan halukas niistä kertomaan. Jotain kyllä. Mietin vaan onko se…

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 2 viikkoa sitten. Syy: Kirjoitusvirhe
Käyttäjä SCIM aloittanut aikaan 02.08.2020 klo 17:28 kohteessa Moniääniset

Onko kohtalotoveria sellaseen että ajattelette että jotain tapahtuu jos tietyn asian aikana joku tekee jotain ja jos tekee jollekki voi sattua jotain.  kuulostaa ihan tyhmälle mut tälläsiä mulle tulee. esim. jos tän hengityksen aikana joku puhuu sulle tapahtuu jotain. oonko ihan hölmö ? 

Käyttäjä aloittanut aikaan 22.11.2020 klo 08:51 kohteessa Moniääniset

Todellisuudessa olen mikä olen, olento joidenkuiden muiden ajatusmaailmassa, jolle joillakuilla muilla on välillä asiaa, jota sanotaan minun harhaisuudekseni. Kuka olen? Mikä on merkitykseni? Mitä asiaa edustan? Olenko henkilökohtaisesti vai yleisluontoisesti? Mihin se painottaa? Olenko terve vai sairas? 

Käyttäjä aloittanut aikaan 28.10.2020 klo 11:19 kohteessa Moniääniset

Mielensisäiset aistimukset, normaalimpi elämä, ja tulevaisuuden haasteet.

Käyttäjä aloittanut aikaan 04.10.2020 klo 12:53 kohteessa Moniääniset

Syksy; masentava ja melankolinen vuodenaika. Puiden päästäessä lehdet varisemaan maahan, tuulten tuivertaessa niitä ympäriinsä. sateen kastellessa niitä jäämään paikoillensa, ja aurinkon valon tullessa esiin pilvien lomasta. Huomaan kärsiväni käsittämättömästi henkisestä ylikurmituksesta. Olentona olosta on tullut toinen luontoni, enimmäkseen olen itseni.

Käyttäjä Tyttönen vaan aloittanut aikaan 21.11.2019 klo 15:21 kohteessa Moniääniset

Mulla on ollu viime aikoina uhkaavia ääniä, jotka käskee vahingoittaa itteänsä. Löytyykö kohtalontovereita?

Moniääniset moderoimattomat aiheet

Kaikki moderoimattomat aiheet

Tyhjennä haku
Tulokset:

Moniääniset moderoimattomat vastaukset

Kaikki moderoimattomat vastaukset

Tyhjennä haku
Tulokset: