Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä - Isien keskustelupalsta.

2 viikkoa sitten

Isä, puristaako kenkä ja elämä ei tunnu luistavan? Isien keskustelupalsta on suunnattu pienten lasten isille ja antaa heille mahdollisuuden keskinäiseen ajatustenvaihtoon anonyymisti kellonajasta ja paikasta riippumatta. Tunnukset luomalla pääsee kommentoimaan ja avaamaan uusia aiheita. Miessakit ry:n työntekijät kommentoi ja moderoi. Jokainen tarina on yksilöllinen ja arvokas itsessään.

Sopii Aikuiset

Ryhmäkeskustelut
Pysyvä

Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta.

Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta. aiheet

Kaikki aihealueet

Tyhjennä haku
Tulokset: 14
  • Kiinnitetty
Käyttäjä Masi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) aloittanut aikaan 12.02.2019 klo 09:49 kohteessa Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta.

Isien keskustelupalsta mahdollistaa miesten keskinäisen ajatusten vaihdon, sisältää isien omia kirjoituksia, työntekijöiden kommentteja sekä hyödyllistä tietoa isyydestä ja masennusoireista. Tahdoimme tätä perustettaessa kuitenkin laajentaa näkökulmaa myös pikkulapsiperheissä esiintyvän masennuksen ulkopuolelle ja tarjota isille keskustelualustan kaikkiin aiheisiin, joita isät itse kokevat tärkeiksi. Täällä saat siis keskustella asioista, jotka sinua askarruttavat ja…

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 5 months, 1 week sitten. Syy: Kirjoitusvirhe
Käyttäjä Mertsi27 aloittanut aikaan 30.09.2019 klo 11:19 kohteessa Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta.

Olen uusioperheen isä. Minulla yksi lapsi ja vaimollani kolme. Oma lapseni on viikonloppuisin luonamme ja vaimon lapset kokoajan. Teen pitkää 12-15 tuntista työpäivää ja usein en pysty nukkumaan yössä 5 tuntia pidempään melun takia. Töissä on sattunut jo vahinkoja tämän takia ja riitelemme usein vaimon kanssa. Meille on nyt vaimon…

Käyttäjä kuukkels aloittanut aikaan 01.07.2019 klo 08:56 kohteessa Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta.

moi,  millainen selvitys lähtee liikkeelle, jos lääkärissä kertoo olevansa masennuksen takia itsetuhoinen? Mulla on siis lapsia vuoroviikoin mun luona, ja en jaksaisi mitään lastensuojeluselvityksiä enkä sitä että lasten äidin kanssa pitäis alkaa selittelemään ja tappelemaan asiasta. Toisaalta olis kiva jos vois saada jotain apua tähän omaan tilanteeseen.

Käyttäjä Masi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) aloittanut aikaan 12.02.2019 klo 08:45 kohteessa Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta.

Tässä ketjussa on koottuna erilaisia hyödyllisiä tietolähteitä liittyen esimerkiksi isyyteen, masennukseen, parisuhteeseen, lapsiin. Voit jakaa myös itse hyödyllisiksi kokemiasi materiaaleja.

Käyttäjä Otto83 aloittanut aikaan 27.05.2019 klo 12:42 kohteessa Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta.

Vaimo ilmoitti tammikuun lopussa että haluaa asumiseron ja että 2 välittäjää on käynyt seläntakana jo arvioimassa asunnon. Itse olin opiskelemassa kolmatta ammattia kun tämä tapahtui. Eli kämppä myytiin ja nyt ollaan vuokralla, 2 tyttöä on vuoro viikoin minulla ja näen miten he kärsivät äitinsä mielenterveys ongelmista. Perheneuvola vain hyysää ”äitiä”…

Käyttäjä Masi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) aloittanut aikaan 12.02.2019 klo 09:27 kohteessa Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta.

Mistä minulle tulee mieleen että koen masennusoireita? Mitä masennus tarkoittaa minulle ja mitä se merkitsee meidän perheelle?

Käyttäjä Masi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) aloittanut aikaan 12.02.2019 klo 09:29 kohteessa Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta.

Kerro alkuun millainen on suhteesi lastesi äitiin. Oletteko parisuhteessa, asutteko yhdessä, oletteko eronneet tai oletteko koskaan olleetkaan parisuhteessa.

Käyttäjä Masi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) aloittanut aikaan 12.02.2019 klo 09:24 kohteessa Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta.

Kerro oma tarinasi miten sinusta tuli isä. Millainen oli tilanne, jossa sait tietää tulevasi isäksi, oliko kenties aprillipäivä? Miten valmistauduitte lapsen syntymään? Olitteko synnytysvalmennuksessa? Olitko mukana laitoksella? Miten synnytys sujui ja miten arki lähti sujumaan, kun tulitte ensimmäistä kertaa kotiin? Jatka sinä tästä.

Käyttäjä Masi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) aloittanut aikaan 12.02.2019 klo 09:30 kohteessa Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta.

Kerro alkuun lyhyesti tai pitkästi oma tilanteesi ja sitten näkemyksesi tulevaisuudesta parhaassa mahdollisessa valossa. Millaisena tahdot nähdä tulevaisuuden?

Käyttäjä Masi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) aloittanut aikaan 26.04.2019 klo 08:32 kohteessa Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta.

Tässä erään asiakkaan tarina malliksi.    Olen yhden 2,5-vuotiaan tytön isä ja huhtikuussa saamme vaimoni kanssa toisen lapsen. Olen jo pitkään tuntenut jonkinlaisia masennuksen ja uupumuksen oireita.    Koen olevani väsynyt ja hermostuvani liian helposti tyttärelleni. Koen myös alakuloisuutta ja surumielisyyttä sekä kiinnostuksen puutetta työtäni kohtaan. Työ ja suurin osa…

Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta. moderoimattomat aiheet

Kaikki moderoimattomat aiheet

Tyhjennä haku
Tulokset:

Apua isille masennusoireisiin tai niiden kohtaamiseen perheessä – Isien keskustelupalsta. moderoimattomat vastaukset

Kaikki moderoimattomat vastaukset

Tyhjennä haku
Tulokset: