Osallistu tutkimukseen vanhemmuuden voimavara- ja kuormitustekijöistä

Osallistu tutkimukseen vanhemmuuden voimavara- ja kuormitustekijöistä

Käyttäjä Masi_Miessakit aloittanut aikaan 23.11.2023 klo 09:57 kohteessa MASI-forum – isien keskustelupalsta
Käyttäjä Masi_Miessakit (Työntekijä) (Miessakit ry) kirjoittanut 23.11.2023 klo 09:57

Tässä tietoa kansainväliseen tutkimuskokonaisuuteen kuuluvasta tutkimuksesta. Yleensä puhutaan vanhemmista mutta isiä on vastaajien joukossa melko pieni joukko, kunnes Miessakit ry tulee mukaan. Alempana tietoa tutkimuksesta tarkemmin.

 

Jyväskylän yliopisto | Isä, osallistu tutkimukseen vanhemmuuden voimavara- ja kuormitustekijöistä
Vanhempia kutsutaan vastaamaan Jyväskylän yliopiston Vanhemmuuden Voimavara- ja Kuormitustekijät -tutkimuksen avoimeen verkkokyselyyn. Kysely on avoinna 21.11.2023 – 10.01.2024. Tutkimuksessa selvitetään vanhempien kokemuksia vanhemmuudesta, hyvinvoinnistaan sekä suhteista lapsiinsa.
Osallistujiksi toivotaan niin vauvaperheiden vanhempia, kuin leikki- ja kouluikäisten lasten tai aikuistumisen kynnyksellä olevien nuorten vanhempia. Tutkimukseen toivotaan osallistujia riippumatta osallistujan sukupuolesta, perhemuodosta, iästä tai kulttuurista.
Perheiden kokemuksista tässä ajassa kattavan kokonaiskuvan saamiseksi olisi tärkeää, että myös isät osallistuvat, hyvinvoinnin psykologian dosentti Matilda Sorkkila muistuttaa.

Linkki kyselyyn:
https://redcap.jyu.fi/surveys/?s=KKRFTKPCJ9EX4DH3

Virallinen tiedote
https://www.jyu.fi/fi/uutinen/osallistu-tutkimukseen-vanhemmuuden-voimavara-ja-kuormitustekijoista?fbclid=IwAR3WVdjBHf8F1jCZ71-F3VrM9gRkDgKPsH3j110Kfj21mjDN2VRN2lbMb-Y