Valoa - teemaillat

5 päivää sitten

Lämpimästi tervetuloa Valoa-ryhmächattiin. Täällä pääset keskiviikkoisin (klo 18-19:30) keskustelemaan vaihtuvista mielenterveyden aiheista. Keskustelussa mukana vertaisena toimivat vapaaehtoisemme, joilla on omaa kokemusta illan aiheesta. Keskustelut on suunnattu aikuisille ja nuorille aikuisille. Keskusteluun voit liittyä pelkällä nimimerkillä. Tervetuloa samaa kokeneiden joukkoon!

Sopii Aikuiset, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Valoa - teemaillat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 7
  • Tulevat

Erityisherkkänä maailmalle

Alkaa 29.03.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Voisiko tuntea myös vahvuutta oman herkkyytensä suhteen? Näkisitkö lahjaksi sen, kuinka syvästi sinussa liikkuvat tunteet, tai kuinka laajasti havainnoitkaan maailmaa? Tai miten voisit suojata itseä silloin, kun jokin on itselle liikaa? Jaetaan kokemuksia itsessä elävästä herkkyydestä.

  • Tulevat

Mitä diagnoosi kertoo?

Alkaa 12.04.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Mitä ajatuksia saamasi diagnoosi sinussa herättää? Onko se elämää rajoittava leima vai pikemminkin avain itsensä ymmärtämiseen? Voisiko diagnoosi kertoa siitä, mikä elämässäsi vaatii erityistä huomiota? Olla käyttöohje, jotta tulee itsensä kanssa paremmin toimeen? Miten hyväksyä itsensä diagnoosin kanssa?

  • Tulevat

Pari sanaa parisuhteesta

Alkaa 19.04.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Tuntuuko mielenterveyden ongelmat vievän sinua kauemmas kumppanistasi? Muuttuivatko kokemasi ongelmat yhtäkkiä haasteeksi myös parisuhteelle? Osaatko olla apua tarvitseva kokematta itseäsi taakaksi toisen edessä? Miten vaalia omaa parisuhdettaan asioilta, jotka eivät kumppanuuteen kuulu?

  • Tulevat

Työkalupakkisi aarteet?

Alkaa 26.04.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Taide, itsestä huolehtiminen, ihmiset ja eläimet ympärillä… Millaiset asiat auttavat sinua jaksamaan ja tuovat mielen hyvinvointia silloinkin, kun sairaus on osa elämääsi? Millä täytät oman työkalupakkisi? Kuullaan ja jaetaan työkalupakkimme aarteita. Ehkä voit saada uusia ideoita tai muistaa jotain itsellesi tärkeää?

  • Tulevat

Minä riitän – riitänhän?

Alkaa 10.05.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Onko toipuminen alkanut aiheuttaa sinussa riittämättömyyden tunteita? Ajaudutko helposti ajattelemaan, että sinun tulisi toipua enemmän, tai paremmin? Odottaako joku sinulta ”nopeampaa suorittamista” tai ”suurempia tuloksia”? Oletko se sinä itse? Pohditaan yhdessä sitä, mitä oma kuntoutuminen itselle merkitsee, ja mikä voisi olla itseltä tarpeeksi tänään.

  • Tulevat

Ylikilttien ilta

Alkaa 17.05.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Milloin olisi hyvä sanoa toisen ihmisen pyyntöjen edessä ei? Uskallatko sen tehdä? Tai milloin erityisesti haluaisit niin tehdä? Miksi omien rajojen kunnioittaminen tuntuu välillä niin vaikealta? Tänään etsitään yhdessä asioita, joihin liittyen olisi omien rajojen puolustaminen omassa elämässäsi erityisen tärkeää.

  • Tulevat

Myötätuntoa elämän suorittajille

Alkaa 24.05.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Mitä kaikkea vaadit itseltäsi – huomaatko joskus pyytäväsi liikaa? Kuulutko toisinaan meihin itseään piiskaaviin elämänsuorittajiin, joille voisi maistua välillä vähän armollisemmatkin ajatukset itseä kohtaan? Minkä asian suhteen erityisesti haluaisit tänään toimia toisin? Pohditaan yhdessä, kuinka saisi itsemyötätunnon siirtymään omassa arjessa sanoista tekoihin?