Mielenterveyden keskusliitto-logo

Mielenterveyden keskusliitto

Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveysongelmia itse kokeneiden ihmisten järjestö. Ajamme mielenterveyden häiriöihin sairastuneiden etuja ja toimimme asiantuntijana heitä koskevissa asioissa. Tarjoamme kaikille avointa tukea, neuvontaa sekä koulutuksia. Kaikessa toiminnassamme yhdistyvät kokemustieto ja ammatillinen asiantuntemus.

Mielenterveyden keskusliitto
Julkinen

Mielenterveyden keskusliitto teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
Valoa - teemaillat-img

Valoa - teemaillat

Viimeksi päivitetty 5 päivää sitten

Lämpimästi tervetuloa Valoa-ryhmächattiin. Täällä pääset keskiviikkoisin (klo 18-19:30) keskustelemaan vaihtuvista mielenterveyden aiheista. Keskustelussa mukana vertaisena toimivat vapaaehtoisemme, joilla on omaa…

Sopii Aikuiset, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä
Omaa polkua etsimässä-img

Omaa polkua etsimässä

Viimeksi päivitetty 5 kuukautta sitten

Mielenterveyden ongelmien kokeminen saa meidät usein pohtimaan elämämme suuntaa: miten tästä selviän ja mikä on minun paikkani maailmassa? Entä jos…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Erityisherkkänä maailmalle

Alkaa 29.03.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Voisiko tuntea myös vahvuutta oman herkkyytensä suhteen? Näkisitkö lahjaksi sen, kuinka syvästi sinussa liikkuvat tunteet, tai kuinka laajasti havainnoitkaan maailmaa? Tai miten voisit suojata itseä silloin, kun jokin on itselle liikaa? Jaetaan kokemuksia itsessä elävästä herkkyydestä.

  • Tulevat

Mitä diagnoosi kertoo?

Alkaa 12.04.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Mitä ajatuksia saamasi diagnoosi sinussa herättää? Onko se elämää rajoittava leima vai pikemminkin avain itsensä ymmärtämiseen? Voisiko diagnoosi kertoa siitä, mikä elämässäsi vaatii erityistä huomiota? Olla käyttöohje, jotta tulee itsensä kanssa paremmin toimeen? Miten hyväksyä itsensä diagnoosin kanssa?

  • Tulevat

Pari sanaa parisuhteesta

Alkaa 19.04.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Tuntuuko mielenterveyden ongelmat vievän sinua kauemmas kumppanistasi? Muuttuivatko kokemasi ongelmat yhtäkkiä haasteeksi myös parisuhteelle? Osaatko olla apua tarvitseva kokematta itseäsi taakaksi toisen edessä? Miten vaalia omaa parisuhdettaan asioilta, jotka eivät kumppanuuteen kuulu?

  • Tulevat

Työkalupakkisi aarteet?

Alkaa 26.04.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Taide, itsestä huolehtiminen, ihmiset ja eläimet ympärillä… Millaiset asiat auttavat sinua jaksamaan ja tuovat mielen hyvinvointia silloinkin, kun sairaus on osa elämääsi? Millä täytät oman työkalupakkisi? Kuullaan ja jaetaan työkalupakkimme aarteita. Ehkä voit saada uusia ideoita tai muistaa jotain itsellesi tärkeää?

  • Tulevat

Minä riitän – riitänhän?

Alkaa 10.05.2023 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Onko toipuminen alkanut aiheuttaa sinussa riittämättömyyden tunteita? Ajaudutko helposti ajattelemaan, että sinun tulisi toipua enemmän, tai paremmin? Odottaako joku sinulta ”nopeampaa suorittamista” tai ”suurempia tuloksia”? Oletko se sinä itse? Pohditaan yhdessä sitä, mitä oma kuntoutuminen itselle merkitsee, ja mikä voisi olla itseltä tarpeeksi tänään.