Mielenterveyden keskusliitto-logo

Mielenterveyden keskusliitto

Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveysongelmia itse kokeneiden ihmisten järjestö. Ajamme mielenterveyden häiriöihin sairastuneiden etuja ja toimimme asiantuntijana heitä koskevissa asioissa. Tarjoamme kaikille avointa tukea, neuvontaa sekä koulutuksia. Kaikessa toiminnassamme yhdistyvät kokemustieto ja ammatillinen asiantuntemus.

Mielenterveyden keskusliitto
Julkinen

Mielenterveyden keskusliitto teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
Valoa - teemaillat-img

Valoa - teemaillat

Viimeksi päivitetty 2 päivää sitten

Lämpimästi tervetuloa Valoa-ryhmächattiin. Täällä pääset tiistaisin (klo 18-19:30) keskustelemaan vaihtuvista mielenterveyden aiheista. Keskustelussa mukana vertaisena toimivat vapaaehtoisemme, joilla on omaa…

Sopii Aikuiset, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä
Omaa polkua etsimässä-img

Omaa polkua etsimässä

Viimeksi päivitetty 1 vuosi sitten

Mielenterveyden ongelmien kokeminen saa meidät usein pohtimaan elämämme suuntaa: miten tästä selviän ja mikä on minun paikkani maailmassa? Entä jos…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Kaksisuuntaista elämää

Alkaa 23.04.2024 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Minkälaiset asiat tukevat tasapainon löytymistä tai siinä pysymistä silloin, kun elämänmenoa joskus hidastaa, välillä vauhdittaa kaksisuuntainen mielialahäiriö? Löydätkö ympäriltäsi ihmisiä tai asioita, joilla on oma merkityksensä tasapainon tukemisessa? Millaisia valintoja tekemällä voit vahvistaa rauhan tunnetta arjessasi vaiheista riippumatta? Puetaan sanoiksi se, mitä onkaan tasapaino kahteen suuntaan keinuvassa elämässä.

Tutustuthan ennen…

  • Tulevat

Kaappasiko ahdistus vallan?

Alkaa 30.04.2024 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Rintaa puristaa, henki salpautuu, ajatukset jumiutuvat saman kelan ympärille… Millä tavoin ahdistus sinulla näkyy, miltä se tuntuu? Entä mikä auttaisi selviämään sen kanssa tai vähentäisi pelkoa ahdistusta kohtaan? Jaetaan kokemuksia ahdistuksen kanssa elämisestä ja siihen toimivista apukeinoista.

Tutustuthan ennen osallistumista ryhmächatin sääntöihin: Valoa-ryhmächatin säännöt

  • Tulevat

Irti masennuksen otteesta

Alkaa 07.05.2024 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Veikö masennus värit elämästäsi? Täyttyvätkö päivät harmaudesta tai lipuvatko päivät samanlaisina ohi, vailla merkitystä? Mistä löytää elämään mielenkiintoa, innostusta, iloa, jopa
mielihyvää? Jaetaan kokemuksia masennuksen sävyttämästä elämästä sekä toipumista edistävistä asioista. Voisiko toisten seurassa saada ajatuksiakin uusille urille?

Tutustuthan ennen osallistumista ryhmächatin sääntöihin: Valoa-ryhmächatin säännöt

  • Tulevat

Pakko-oireiden pyörteissä

Alkaa 14.05.2024 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Tuntuuko, että pakonomaiset rutiinit hallitsevat liiaksi elämää? Aikaa vievät askareet, ajatukset ja pelot ottavat arjessa suhteettoman suuren tilan. Mikä auttaisi jaksamaan? Voisiko toisten samaa kokevien kanssa saada jaettua turhautumistaan? Löytää vahvistusta siihen, että pakkoajatusten ja -rutiinienkin kanssa elämä on hyvää, me pärjäämme kyllä.

Tutustuthan ennen osallistumista ryhmächatin sääntöihin: Valoa-ryhmächatin…