Mielenterveyden keskusliitto-logo

Mielenterveyden keskusliitto

Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveysongelmia itse kokeneiden ihmisten järjestö. Ajamme mielenterveyden häiriöihin sairastuneiden etuja ja toimimme asiantuntijana heitä koskevissa asioissa. Tarjoamme kaikille avointa tukea, neuvontaa sekä koulutuksia. Kaikessa toiminnassamme yhdistyvät kokemustieto ja ammatillinen asiantuntemus.

Mielenterveyden keskusliitto
Julkinen

Mielenterveyden keskusliitto teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
Mitä mielen päällä?-img

Mitä mielen päällä?

Viimeksi päivitetty 1 viikko sitten

Kaipaatko juttukaveria? Toista näkökulmaa mielessä kaihertaviin ajatuksiin? Tule mukaan ryhmächattiin, joita järjestetään joka toinen keskiviikko klo 18-20. Keskusteluja luotsaamassa on…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Mitä mielen päällä? – Mies, osaatko puhua?

Alkaa 10.11.2021 klo 18:00 ja loppuu klo 20:00

Tervetuloa miehille suunnattuun chattiin. Puhutaan puhumisesta. Miksi väitetään, että mies ei osaa puhua? Pitääkö se paikkaansa ja miten voisimme murtaa stereotypiaa? Joskus on helpompi puhua autoista kuin tunteista. Joskus toisin päin. Kehtaako kaverille kertoa, jos menee huonosti? Onko aina pakko olla vahva? Jaetaan kokemuksia, murretaan myyttejä ja ollaan yhdessä avoimia…

  • Tulevat

Mitä mielen päällä? – Yksinäisyys ympärillä

Alkaa 08.12.2021 klo 18:00 ja loppuu klo 20:00

Entä jos joulu ei ole iloista perheen kanssa oleilua? Onko tulossa monta yksinäistä päivää? Tuntuuko yksinäisyys entistäkin kipeämmin jouluisin? Kohdataan vaikeita tunteita, etsitään toivoa ja ideoidaan juuri sinulle sopivaa joulun ajan toimintaa.

Chattiin mahtuu 20 keskustelijaa kerrallaan. Jos et mahdu heti sisään kokeile myöhemmin.

  • Tulevat

Mitä mielen päällä? – Myötätuntoa etsimässä

Alkaa 12.01.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 20:00

Vaaditko itseltäsi paljon? Tuntuuko siltä, että kadotit itsesi sairauden myötä? Vai oletko aina tuntenut olevasi huonompi kuin muut? Olisiko itsemyötätunnosta apua? Tule mukaan keskustelemaan ankaruudesta itseä kohtaan ja etsitään yhdessä keinoja suhtautua itseen hyväksyvämmin ja lempeämmin. Ehkä voisit alkaa ystäväksesi?  

Chattiin mahtuu 20 keskustelijaa kerrallaan. Jos et mahdu heti sisään kokeile myöhemmin.