Mielenterveyden keskusliitto-logo

Mielenterveyden keskusliitto

Mielenterveyden keskusliitto on mielenterveysongelmia itse kokeneiden ihmisten järjestö. Ajamme mielenterveyden häiriöihin sairastuneiden etuja ja toimimme asiantuntijana heitä koskevissa asioissa. Tarjoamme kaikille avointa tukea, neuvontaa sekä koulutuksia. Kaikessa toiminnassamme yhdistyvät kokemustieto ja ammatillinen asiantuntemus.

Mielenterveyden keskusliitto
Julkinen

Mielenterveyden keskusliitto teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
Omaa polkua etsimässä-img

Omaa polkua etsimässä

Viimeksi päivitetty 7 tuntia sitten

Mielenterveyden ongelmien kokeminen saa meidät usein pohtimaan elämämme suuntaa: miten tästä selviän ja mikä on minun paikkani maailmassa? Entä jos…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä
Mitä mielen päällä?-img

Mitä mielen päällä?

Viimeksi päivitetty 5 päivää sitten

Mitä mielen päällä -ryhmächatissa pääset ihmisten seuraan, jotka tietävät, miten mielenterveysongelmat voivat arjessa näkyä. Kaikkina kuukauden keskiviikkoina (paitsi kuun 1.)…

Sopii Aikuiset, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Herkkänä maailmalle

Alkaa 28.09.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Aistitko ympäröivän maailman voimakkaammin kuin muut? Äänet, valot, ilmapiirit tai muiden tunteet tuntuvat läpäisevän sinut ilman suodatinta? Jaetaan kokemuksia ja mietitään yhdessä, miten löytää erityisherkkänä tasapainoa itsensä ja ympäröivän maailman välillä.

  • Tulevat

Elämän polku – mihin suuntaan kulkea?

Alkaa 03.10.2022 klo 17:30 ja loppuu klo 18:30

Mikä on elämäsi suunta ja polku? Voiko siihen itse vaikuttaa vai onko se kohtalon sanelemaa? Mistä ylipäätään tietää, mitä haluaa? Elämä kantaa lopulta kuitenkin. Luodaan yhdessä toivoa tulevaan.

Ohjaaja:
Olen Elli-Jasmiini, noin nelikymppinen uranvaihtaja ja kaksisuuntaista mielialahäiriötä sairastava nainen. Olen elämäniloinen ja empaattinen tyyppi, jolla on elämälle vielä paljon…

  • Tulevat

Paniikin vallassa

Alkaa 12.10.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Sydän hakkaa, kädet hikoilevat ja päässä humisee. Ottaako paniikki sinusta helposti vallan? Mikä auttaisi? Tai kuinka rauhoittaisi oloa kohtauksen jälkeen? Keskustellaan yhdessä paniikkihäiriön tai paniikkikohtausten kanssa elämisestä. Uskaltaisiko muillekin kertoa mitä käy läpi?

  • Tulevat

Uupumusta ymmärtämässä

Alkaa 19.10.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Tuliko eteesi päivä, kun et enää jaksanutkaan – mitään? Kulutit kaikki voimasi kerralla? Ihmetteletkö vieläkin, miten niin voi edes käydä? Pohditaan yhdessä omia rajoja, ylikuormituksen aiheuttajia ja toipumista edistäviä asioita uupumuksen jälkeen.

  • Tulevat

Myötätuntoa masennukseen?

Alkaa 26.10.2022 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30

Löitkö itseesi laiskan leiman tai lukeeko otsassa ”huono ihminen”? Kuinka pysäyttää muihin vertaamisen kierre ja itsesyytökset, sillä masentunut mieli ei niitä kaipaa? Saisiko toisten kanssa ajatuksensa ohjattua uusille urille?