Onko sinulla pakkoajatuksia?

Onko sinulla pakkoajatuksia?

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 26.06.2020 klo 09:53 kohteessa Ryhmächattejä koskevat keskustelut
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 26.06.2020 klo 09:53

Hei ja tiedoksi ūüďĘ

Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys ry on alkanut järjestää Tukinetissä ryhmächattejä. 

Seuraava OCD-ryhmächat teemalla: Pakkoajatukset on Tukinetissä lauantaina 27.6. klo 14:00-16:00!

Chat on erityisesti pakkoajatuksin keskittyvä vertaisryhmä. Millaiset pakkoajatukset meitä vaivaavat, mistä ne johtuvat, ja kuinka katkaista pakkoajatusten ketjut? Myös omaiset ja läheiset ovat tervetulleita mukaan.

Chattiin mahtuu maksimissaan 15 keskustelijaa. Mahdollisuus keskustella ohjaajan kanssa myös yksityisesti. Chattiin osallistuminen edellyttää Tukinettiin rekisteröitymistä ja kirjautumista.

Löydät chatin täältä: https://tukinet.net/teemat/ocd-vertaistukiryhma/ryhmachatit/

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 02.10.2020 klo 11:47

OCD-vertaisryhmä kokoontuu Tukinetissä ryhmächatin muodossa lauantaina 3.10. klo 14-16!

Tervetuloa keskustelemaan pakko-oireisesta h√§iri√∂st√§ (OCD) ja kaikesta siihen liittyv√§st√§. ūüĎć

Chat-keskustelu on tarkoitettu ensisijaisesti pakko-oireista kärsiville, mutta myös läheiset ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan keskusteluun. Chatissa pääsette tuulettamaan ajatuksia, jakamaan kokemuksia ja saamaan tukea vertaisilta. Ohjaajana toimii Suomen Tourette & OCD -yhdistyksen vertaisohjaaja. Mahdollisuus keskustella ohjaajan kanssa myös yksityisesti. Chattiin mahtuu kerrallaan korkeintaan 15 käyttäjää. Osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä Tukinettiin.

Chatin löydät täältä: https://tukinet.net/teemat/ocd-vertaistukiryhma/ryhmachatit/ tai pääset siihen myös Tukinetin etusivun chat-karusellin kautta.

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 05.11.2020 klo 15:55
Hei ja muistutus! ūüď£
OCD-vertaisryhmä kokoontuu Tukinetissä ryhmächatin muodossa lauantaina 7.11. klo 14-16!
 
Tervetuloa keskustelemaan pakko-oireisesta h√§iri√∂st√§ (OCD) ja kaikesta siihen liittyv√§st√§. Chat-keskustelu on tarkoitettu ensisijaisesti pakko-oireista k√§rsiville, mutta my√∂s l√§heiset ja perheenj√§senet ovat tervetulleita mukaan keskusteluun. Chatissa p√§√§sette tuulettamaan ajatuksia, jakamaan kokemuksia ja saamaan tukea vertaisilta. ūüĎć
 
Ohjaajana toimii Suomen Tourette & OCD -yhdistyksen vertaisohjaaja. Mahdollisuus keskustella ohjaajan kanssa myös yksityisesti.
Chattiin mahtuu kerrallaan korkeintaan 15 k√§ytt√§j√§√§. Osallistuminen edellytt√§√§ rekister√∂itymist√§ Tukinettiin. (Edellyt√§mme my√∂s jonkinmoista esitt√§ytymist√§ ryhm√§ss√§ ‚Äď on ok vain kuunnella, mutta kokonaan hiljaa olevat k√§ytt√§j√§t poistetaan 15 min kuluttua liittymisest√§.)
Löydät chatin täältä: https://tukinet.net/teemat/ocd-vertaistukiryhma/ryhmachatit/
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 11.12.2020 klo 12:36

Muistutusūüď£

OCD-vertaisryhmä kokoontuu Tukinetissä tänään lauantaina 12.12. ryhmächatin muodossa klo 14:00-16:00.

Tervetuloa keskustelemaan pakko-oireisesta häiriöstä (OCD) ja kaikesta siihen liittyvästä. Chat-keskustelu on tarkoitettu ensisijaisesti pakko-oireista kärsiville, mutta myös läheiset ja perheenjäsenet ovat tervetulleita mukaan keskusteluun.

Chatissa pääsette tuulettamaan ajatuksia, jakamaan kokemuksia ja saamaan tukea vertaisilta. Ohjaajana toimii Suomen Tourette & OCD -yhdistyksen vertaisohjaaja.

Mahdollisuus keskustella ohjaajan kanssa myös yksityisesti. Chattiin mahtuu kerrallaan korkeintaan 15 käyttäjää. Osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä Tukinettiin.

Läydät chatin täältä: https://tukinet.net/teemat/ocd-vertaistukiryhma/ryhmachatit/ tai pääset siihen myös Tukinetin etusivun chat-karusellista.