Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys ry-logo

Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys ry

Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys on valtakunnallinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Yhdistys tukee ja edistää Touretten oireyhtymän ja pakko-oireisen häiriön (OCD) tyyppisiä toimintahäiriöitä sairastavien lasten, nuorten ja aikuisten hoitoa, kasvatusta, tutkimusta, kuntoutusta ja koulutusta. Yhdistys toimi perheiden vertaistukena ja edunvalvojana. Arvioiden mukaan n.0,3-1,0 % väestöstä sairastaa Touretten oireyhtymää ja 1-2 prosentilla tiedetään olevan pakko-oireinen häiriö tai sen oireita. Yhdistys järjestää STEA:n tukemana mm. vertaistukiryhmiä, sopeutumisvalmennuskursseja, parisuhdeviikonloppuja, perheleirejä sekä aiheisiin liittyviä koulutuksia ja seminaareja. Toiminnoistamme voi lukea lisää: https://www.tourette.fi tai https://www.ocd.fi Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/Suomen-Tourette-ja-OCD-yhdistys-155699954629619/ Tukinetissa olemme mukana kahdella eri chat-teemalla. Tervetuloa mukaan OCD-vertaischat ja TS-vertaischatteihin. Ryhmiä ohjaavat koulutetut vertaisohjaajamme. Chattiin voit osallistua joko anonyymisti tai kirjautumalla sisään luomalla omat tunnukset. Verkkokeskusteluissa tarjoamme tukea sairastamisen tuomiin elämän ja arjenhallinnan muutoksiin.

Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys ry, Fredrikinkatu 27 A 1, 00120 Helsinki
Julkinen

Suomen Tourette- ja OCD-yhdistys ry teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
Tourette-Chat-img

Tourette-Chat

Viimeksi päivitetty 3 vuotta sitten

Vertaistukea Tourettea sairastaville tai heidän läheisilleen. Jutellaan elämän monista haasteista, mutta myös voimavaroista ja muista mukavista asioista.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä
OCD-vertaistukiryhmä-img

OCD-vertaistukiryhmä

Viimeksi päivitetty 2 vuotta sitten

Tervetuloa keskustelemaan pakko-oireisesta häiriöstä (OCD) ja kaikesta siihen liittyvästä. Chat-keskustelu on tarkoitettu ensisijaisesti pakko-oireista kärsiville, mutta myös läheiset ja perheenjäsenet…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä