Huostaanoton jälkeenkin vanhemmuus VOI KUKKIA! – VOIKUKKIA-chatit Tukinetissä

Huostaanoton jälkeenkin vanhemmuus VOI KUKKIA! – VOIKUKKIA-chatit Tukinetissä

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 14.01.2020 klo 13:43 kohteessa Ryhmächattejä koskevat keskustelut
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 14.01.2020 klo 13:43
Huostaanoton jälkeenkin vanhemmuus VOI KUKKIA! – VOIKUKKIA-chatit alkavat Tukinetissä helmikuussa 2020.
 
Tervetuloa mukaan keskustelemaan anonyymisti lapsen huostaanotosta tai sijoituksesta muiden saman kokeneiden kanssa. Keskusteluissa käsiteltäviä teemoja on huostaanotto tai sijoitus, siihen liittyvät tunteet, yhteydenpito lapseen sijaishuollon aikana, vanhemmuus tai isovanhemmuus huostaanoton tai sijoituksen jälkeen sekä omat voimavarat ja jaksaminen.
 
 
Jos sinulla on jotakin kysyttävää tästä tulevasta chatistä, niin voit tehdä sen vaikka tässä. 💐
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 11.02.2020 klo 11:39

Ihan ensimmäinen VOIKUKKIA-chat on Tukinetissä tänään tiistaina 11.2. klo 17:00-18:30. Aiheena: Kokemuksia lapsen huostaanotosta ja sijoittamisesta.

Tule jakamaan kokemuksia lapsen huostaanotosta tai sijoittamisesta kodin ulkopuolelle! 🌻

Paikalla on sekä vertaisohjaaja (henkilö, joka on itse kokenut lapsen huostaanoton tai sijoituksen) että ammattilaisohjaaja.

Pääset osallistumaan chattiin, kun olet kirjautunut sisään Tukinettiin. Keskustelu käydään anonyymisti nimimerkeillä. Chattin löydät esim. täältä. Pääset chattiin myös Tukinetin etusivulta, kun chat on käynnissä.

Käyttäjä Ylläpitäjä 2 (Tukinet Ylläpito) kirjoittanut 10.03.2020 klo 09:02

Muistutus! 📣

VOIKUKKIA-chat on Tukinetissä tänään tiistaina 10.3. klo 17:00-18:00 teemalla: Tunteet sijoitukseen liittyen.

Millaisia tunteita lapsen sijoittaminen herättää ja miten tunteiden kanssa voi tulla toimeen? Tule keskustelemaan aiheesta muiden saman kokeneiden kanssa. 👍

Chatissa on mukana vertaisohjaaja (vanhempi, jolla on oma kokemus lapsen sijoittamisesta) sekä ammattilaisohjaaja.

Osallistumaan pääsee, kun on rekisteröitynyt ja kirjautunut Tukinettiin. Chattin löydät esim. täältä. Pääset chattiin myös Tukinetin etusivulta, kun chat on käynnissä.

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 23.03.2020 klo 11:09

Muistutus❗

VOIKUKKIA-chat sijoitettujen tai huostaanotettujen lasten vanhemmille ja läheisille on Tukinetissä tänään ma 23.3 klo 13:00-14:30.

Aiheena: Oletko huolestunut yhteydenpidosta lapseen koronatilanteen takia? Mietityttääkö, miten lasta tuetaan näissä tilanteissa? Kaipaatko vertaistukea? Tervetuloa keskustelemaan yhdessä muiden vanhempien, vertaisohjaajan ja ammattilaisohjaajien kanssa! Keskustellaan myös voimavaroista ja omasta jaksamisesta.

Tähän chattiin osallistuminen ei edellytä kirjautumista mukaan. Klikkaa vaan itsesi mukaan Tukinetin etusivulta tai täältä.

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 17.08.2020 klo 09:23

Muistutus❗

Kasperin VOIKUKKIA-chat on Tukinetissä tänään maanantaina 17.8. klo 13:00 -14:30! Chat on tarkoitettu lapsen huostaanoton tai sijoituksen kokeneille vanhemmille ja läheisille.

Lapsen sijoitus herättää monenlaisia ajatuksia, tunteita ja kysymyksiä, niin akuutissa tilanteessa kuin joskus pitkänkin ajan kuluttua. Monesti auttaa jo se, että saa jutella niistä muiden kanssa. Tähän VOIKUKKIA-chat tarjoaa mahdollisuuden sijainnista riippumatta ja anonyymisti. Voit liittyä mukaan chattiin ilman tunnuksia, mutta kirjautumalla Tukinettiin saat käyttöösi enemmän ominaisuuksia.

Vetäjinä VOIKUKKIA-työntekijöitä, vertaisohjaajia sekä yhteistyökumppaneita.