Kaipaatko yksilöllistä tukea ilmastoahdistukseen?

Kaipaatko yksilöllistä tukea ilmastoahdistukseen?

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 10.08.2023 klo 14:00 kohteessa Nuorten foorumi
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 10.08.2023 klo 14:00

Huolettaako ilmastokriisi, surettaako luontokato, mietityttääkö tulevaisuus? Kun ympäristökriisi herättää tunteita, me tarjoamme tukea.

Maanantaina 14.8. klo 9.00 Tukinetissä aukeaa Ympäristö ja tulevaisuus mielessä (2023–2025) -hankkeen tarjoama palvelu, jossa saat keskustelutukea aiheeseen liittyen.

Anonyymi tukisuhde

Tukisuhteessa voit keskustella yksityisesti, luottamuksellisesti ja nimettömästi hankkeen työntekijän kanssa. Keskustelutuki on tarkoitettu muutamien kuukausien, korkeintaan noin puolen vuoden mittaiseksi. Aiheina voivat olla esimerkiksi ilmastoahdistus, ympäristösuru tai huoli tulevaisuudesta.

Tukisuhteen käyttö edellyttää anonyymiä rekisteröitymistä ja kirjautumista sisään Tukinettiin. Viesteihin pyritään vastaamaan viiden arkipäivän kuluessa. Saamasi vastaukset näet Oma Tukinetissä (vastauksista ei tule ilmoitusta sähköpostiin). Voit sopia halutessasi myös chat-aikoja. Tukisuhteen löydät täältä.

Lue lisää tiedotteesta: https://tukinet.net/uutiset/yksilollista-tukea-ilmastoahdistukseen/

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 14.08.2023 klo 09:43

Yksilöllistä tukea ilmastoahdistukseen tukisuhdepalvelu on nyt avoinna Tukinetissä❕

Kirjaudu sivustolle (jos et ole sitä jo tehnyt) ja kirjoita huolesi Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hankkeen työntekijälle. 

Tukisuhteen löydät täältä: https://tukinet.net/teemat/yksilollista-tukea-ymparistokriisiin/tukisuhteet/