Migreeni-chat

2 viikkoa sitten

Kaipaatko vertaistukea reaaliaikaisesti ja olinpaikastasi riippumatta migreenin tai muun vaikean päänsärkysairauden kanssa elämiseen? Migreeni-chatin teemoitellut keskustelutuokiot tarjoavat mahdollisuuden vertaiskokemusten jakamiseen. Mukana keskustelussa on aina Migreeniyhdistyksen koulutettu Migreeni-chattaaja, joka virittelee keskustelua teeman mukaisesti. Teemasta riippuen chatissa voi olla mukana myös mm. Migreeniyhdistyksen työntekijä tai asiantuntijavieras.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Migreeni-chat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 6
  • Tulevat

Kuinka keskustella migreenistä läheisten kanssa?

Alkaa 04.10.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Uskallanko luvata kenellekään mitään, perun kuitenkin? Migreeni voi vaikuttaa paljon sosiaalisiin suhteisiin ja joskus voi mietityttää, ymmärtävätkö läheiset tätä kuitenkaan. Millä tavoin sinä olet käynyt migreeniä läpi omien läheistesi kanssa? Tule keskustelemaan aiheesta muiden samankaltaisia pohdintoja käyvien kanssa Migreeni-chatissa.

  • Tulevat

Ohjattu chat: Kuntoutus

Alkaa 18.10.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Joskus migreeni voi aiheuttaa paljon haasteita esimerkiksi opiskelu- ja työelämässä. Kuntoutus voi olla yksi polku saada tukea haastavaan vaiheeseen sairauden kanssa, mutta migreeniä sairastaville ei ole olemassa omaa ”täsmäkuntoutusta”. Eli mitä vaihtoehtoja sitten oikein on ja kuinka päästä eteenpäin? Tule jakamaan kokemuksiasi ja kyselemään kuntoutuksesta vertaisilta ja chattia ohjaavalta Migreeniyhdistyksen…

  • Tulevat

Ruoka-aineiden vaikutus migreeniin

Alkaa 01.11.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Laukaisevatko jotkin ruoka-aineet sinulla migreenin tai onko sinulla kokemusta erilaisista ruokavalioista, jotka ovat olleet tukena migreenin hoidossa? Migreeni on yksilöllinen ja samoin ovat myös itselle toimivat ennaltaehkäisyn keinot. Tule mukaan keskustelemaan ruoka-aineiden vaikutuksista migreeniin.

  • Tulevat

Ruuhkavuodet ja migreeni

Alkaa 15.11.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Millaista on kiireinen lapsiperhearki kun migreeni on perheessä tuttu vieras? Millaisia rentoutumiskeinoja sinä olet löytänyt arjen pyörityksen keskelle? Minkälaisia arkisia apuvälineitä sinulla on käytössäsi migreenin ehkäisemiseksi tai migreenikohtauksen oireita lievittämään? Tule jakamaan vinkkejä ja kokemuksia aiheeseen liittyen!

  • Tulevat

Itsemyötätunto

Alkaa 29.11.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Itsemyötätunto on myötätuntoista suhtautumista itseämme kohtaan. Itsemyötätuntoinen ihminen puhuu itselle samalla tavalla kuin puhuisi ystävälle. Miten sinä puhut itsellesi? Tule keskustelemaan migreeniarjesta ja itsemyötätunnosta vertaisten kanssa!

  • Tulevat

Migreeni ja joulu

Alkaa 13.12.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Tuoksujen sekamelskaa ja joulustressiä vai rauhoittumista tunnelmavalaistuksessa? Kuinka sinä valmistaudut joulun aikaan ja vuoden vaihteeseen? Tule jakamaan ajatuksiasi aiheeseen liittyen!