Migreeni-chat

5 päivää sitten

Kaipaatko vertaistukea reaaliaikaisesti ja olinpaikastasi riippumatta migreenin tai muun vaikean päänsärkysairauden kanssa elämiseen? Migreeni-chatin teemoitellut keskustelutuokiot tarjoavat mahdollisuuden vertaiskokemusten jakamiseen. Mukana keskustelussa on aina Migreeniyhdistyksen koulutettu Migreeni-chattaaja, joka virittelee keskustelua teeman mukaisesti. Teemasta riippuen chatissa voi olla mukana myös mm. Migreeniyhdistyksen työntekijä tai asiantuntijavieras.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Migreeni-chat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
  • Tulevat

Sosiaaliset suhteet

Alkaa 11.05.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00

Uskallanko luvata kenellekään mitään, perun kuitenkin? Migreeni voi vaikuttaa paljon sosiaalisiin suhteisiin ja joskus voi mietityttää, ymmärtävätkö läheiset tätä kuitenkaan. Keskustelua aiheesta käydään muiden samankaltaisessa tilanteessa painivien kanssa nyt Migreeni-chatissa 

  • Tulevat

Perhe-elämä

Alkaa 25.05.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00

Chat järjestetään uudestaan toistamiseen. Miten Migreeni vaikuttaa perhe-elämään? Miten vanhempien taakkaa voisi helpottaa jos lapsikin sairastaa migreeniä? Kuinka kevät 2021 on sujunut? Tämä kerta on erityisesti tarkoitettu perheellisille ja heidän vertaistuelle. Tule jakamaan kokemuksia!