Migreeni-chat

2 päivää sitten

Kaipaatko vertaistukea reaaliaikaisesti ja olinpaikastasi riippumatta migreenin tai muun vaikean päänsärkysairauden kanssa elämiseen? Migreeni-chatin teemoitellut keskustelutuokiot tarjoavat mahdollisuuden vertaiskokemusten jakamiseen. Mukana keskustelussa on aina Migreeniyhdistyksen koulutettu Migreeni-chattaaja, joka virittelee keskustelua teeman mukaisesti. Teemasta riippuen chatissa voi olla mukana myös mm. Migreeniyhdistyksen työntekijä tai asiantuntijavieras.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Migreeni-chat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
  • Tulevat

Itsemyötätunto

Alkaa 31.05.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Itsemyötätunto on myötätuntoista suhtautumista itseämme kohtaan. Itsemyötätuntoinen ihminen puhuu itselle samalla tavalla kuin puhuisi ystävälle. Miten sinä puhut itsellesi? Tule keskustelemaan migreeniarjesta ja itsemyötätunnosta vertaisten kanssa!

  • Tulevat

Ohjattu keskustelu: Mieli ja migreeni

Alkaa 07.06.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Migreeni ja mielen hyvinvointi kulkevat usein käsikädessä. Tämä yhteys ei ole aina kovin helppo ja ne saattavat myös ruokkia toisiaan. Joskus mielenterveydelliset haasteet voivat olla ohimeneviä, mutta joskus haasteet voivat olla mukana pidempään.

Yksin ei tarvitse jaksaa. Tule kanssamme keskustelemaan migreenistä ja mielestä ja siitä, miten omaa mielenterveyttä voisi tukea.…