Migreeni-chat

3 päivää sitten

Kaipaatko vertaistukea reaaliaikaisesti ja olinpaikastasi riippumatta migreenin tai muun vaikean päänsärkysairauden kanssa elämiseen? Migreeni-chatin teemoitellut keskustelutuokiot tarjoavat mahdollisuuden vertaiskokemusten jakamiseen. Mukana keskustelussa on aina Migreeniyhdistyksen koulutettu Migreeni-chattaaja, joka virittelee keskustelua teeman mukaisesti. Teemasta riippuen chatissa voi olla mukana myös mm. Migreeniyhdistyksen työntekijä tai asiantuntijavieras.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Migreeni-chat ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 3
  • Tulevat

Lääkkeettömät hoitokeinot lääkehoidon tukena

Alkaa 16.03.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00

Minkälaisia lääkkeettömiä migreeninlievityskeinoja sinulla on käytössäsi? Voisiko jotain tehdä jo ennaltaehkäisyksi tai migreenin aikana? Tule jakamaan ajatuksia ja vinkkejä arjessa selviytymiseen muiden migreeniä sairastavien kanssa. 

  • Tulevat

Migreeni ja työelämä

Alkaa 30.03.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00

Tämä kerta on tarkoitettu vertaistuelliseksi keskustelupaikaksi työelämään liittyvissä asioissa. Miten migreeni on vaikuttanut työelämään? Onko etänä olo helpottanut migreeniä vai pahentunut? Tule jakamaan parhaat työelämävinkit.

  • Tulevat

Kevätaurinko ja muut triggerit

Alkaa 13.04.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00

Kun aurinkolasit ja sälekaihtimet eivät riitä, mistä saan voimaa jatkaa? Miten tunnistan ja löydän omat triggerit ja miten välttelen niitä? Voisinko tarjota muille vinkkejä ja tukea samalla kun saan niitä itse? 

Kevät tuo haasteita monelle migreenistä kärsivälle. Myös monet muut triggerit tuovat haasteita ja aina niitä ei…