Suomen Migreeniyhdistys ry-logo

Suomen Migreeniyhdistys ry

Suomen Migreeniyhdistys on valtakunnallinen potilas- ja edunvalvontajärjestö, joka tukee ja ohjaa migreeniä ja muita vaikeita päänsärkysairauksia sairastavia ja tekee yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Yhdistys on tarkoitettu migreeniä, sarjoittaista päänsärkyä (Hortonin neuralgia, cluster headache), kolmoishermosärkyä (trigeminusneuralgia) sekä harvinaisia trigeminovaskulaarisia päänsärkyjä sairastaville, heidän omaisilleen sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Suomen Migreeniyhdistys ry, Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki
Julkinen

Suomen Migreeniyhdistys ry teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 3
Migreeni ja työelämä-chat-img

Migreeni ja työelämä-chat

Viimeksi päivitetty 2 kuukautta sitten

Mietityttääkö työelämään liittyvät asiat ja haluaisitko vaihtaa ajatuksia työkyvyn tukemiseen liittyvistä aiheista? Tule mukaan keskustelemaan Migreeni ja työelämä-chattiin!

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
31.12.2023 asti
Opiskelijoiden migreeni-chat-img

Opiskelijoiden migreeni-chat

Viimeksi päivitetty 2 kuukautta sitten

Miten sovittaa yhteen migreeniarki ja opinnot? Miten hallita opiskelusta syntyvää stressiä ja stressin myötä mahdollisesti yltyvää migreeniä? Tule vaihtamaan ajatuksia…

Sopii Nuoret

Ryhmächatit
Pysyvä
Migreeni-chat-img

Migreeni-chat

Viimeksi päivitetty 47 minuuttia sitten

Kaipaatko vertaistukea reaaliaikaisesti ja olinpaikastasi riippumatta migreenin tai muun vaikean päänsärkysairauden kanssa elämiseen? Migreeni-chatin teemoitellut keskustelutuokiot tarjoavat mahdollisuuden vertaiskokemusten jakamiseen.…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Elämäntavat ja migreeni

Alkaa 25.01.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Oletko migreenin takia joutunut miettimään joitakin arjen valintoja uudelleen? Voiko elämäntapamuutoksilla olla vaikutuksia migreenin hoidossa? Tule mukaan keskustelemaan elämäntapojen vaikutuksista migreeniin. Autetaan toisiamme selviytymään migreenin kanssa.

  • Tulevat

Migreeniarjen apuvälineet

Alkaa 08.02.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Minkälaisia arkisia apuvälineitä sinulla on käytössäsi migreenin ehkäisemiseksi tai migreenikohtauksen oireita lievittämään? Tule jakamaan vinkkejä ja ajatuksia aiheeseen liittyen!

  • Tulevat

Migreeni ja mielenterveys

Alkaa 22.02.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Onko migreenillä vaikutuksia psyykkiseen hyvinvointiisi? Tämänkertaisessa migreeni-chatissä puhututtaa migreeni ja mielenterveys. Tule mukaan jakamaan ajatuksiasi. Et ole yksin!

  • Tulevat

Rentoutuminen ja uni

Alkaa 08.03.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Rentoutumisen ja unen puutteella voi olla suuria vaikutuksia arkiseen hyvinvointiin ja migreeniin. Miten pitää huolta rentoutumisesta sekä unesta ja sitä kautta omasta jaksamisesta? Tule keskustelemaan asiasta yhdessä vertaisten kanssa!

  • Tulevat

Lääkkeettömät hoitokeinot lääkehoidon tukena

Alkaa 22.03.2022 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Minkälaisia lääkkeettömiä migreeninlievityskeinoja sinulla on käytössäsi? Voisiko jotain tehdä jo ennaltaehkäisyksi tai migreenin aikana? Tule jakamaan ajatuksia ja vinkkejä arjessa selviytymiseen muiden migreeniä sairastavien kanssa.