Suomen Migreeniyhdistys ry-logo

Suomen Migreeniyhdistys ry

Suomen Migreeniyhdistys on valtakunnallinen potilas- ja edunvalvontajärjestö, joka tukee ja ohjaa migreeniä ja muita vaikeita päänsärkysairauksia sairastavia ja tekee yhteistyötä terveydenhuollon ammattilaisten kanssa. Yhdistys on tarkoitettu migreeniä, sarjoittaista päänsärkyä (Hortonin neuralgia, cluster headache), kolmoishermosärkyä (trigeminusneuralgia) sekä harvinaisia trigeminovaskulaarisia päänsärkyjä sairastaville, heidän omaisilleen sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Suomen Migreeniyhdistys ry, Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki
Julkinen

Suomen Migreeniyhdistys ry teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
Opiskelijoiden migreeni-chat-img

Opiskelijoiden migreeni-chat

Viimeksi päivitetty 4 kuukautta sitten

Miten sovittaa yhteen migreeniarki ja opinnot? Miten hallita opiskelusta syntyvää stressiä ja stressin myötä mahdollisesti yltyvää migreeniä? Tule vaihtamaan ajatuksia…

Sopii Nuoret

Ryhmächatit
Pysyvä
Migreeni-chat-img

Migreeni-chat

Viimeksi päivitetty 1 viikko sitten

Kaipaatko vertaistukea reaaliaikaisesti ja olinpaikastasi riippumatta migreenin tai muun vaikean päänsärkysairauden kanssa elämiseen? Migreeni-chatin teemoitellut keskustelutuokiot tarjoavat mahdollisuuden vertaiskokemusten jakamiseen.…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Migreeni ja työelämä

Alkaa 28.09.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Tämä kerta on tarkoitettu vertaistuelliseksi keskustelupaikaksi työelämään liittyvissä asioissa. Miten migreeni on vaikuttanut työelämään? Onko etänä olo helpottanut migreeniä vai pahentunut? Tule jakamaan parhaat työelämävinkit. 

  • Tulevat

Lääkkeettömät hoitokeinot lääkehoidon tukena

Alkaa 12.10.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Minkälaisia lääkkeettömiä migreeninlievityskeinoja sinulla on käytössäsi? Voisiko jotain tehdä jo ennaltaehkäisyksi tai migreenin aikana? Tule jakamaan ajatuksia ja vinkkejä arjessa selviytymiseen muiden migreeniä sairastavien kanssa. 

  • Tulevat

Rentoutuminen ja uni

Alkaa 26.10.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Rentoutumisen ja unen puutteella voi olla suuria vaikutuksia arkiseen hyvinvointiin ja migreeniin. Miten pitää huolta rentoutumisesta sekä unesta ja sitä kautta omasta jaksamisesta? Tule keskustelemaan asiasta yhdessä vertaisten kanssa! 

  • Tulevat

Harvinaiset migreenit

Alkaa 09.11.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30
  • Tulevat

Migreeni ja mielenterveys

Alkaa 23.11.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Moni migreeniä sairastava kamppailee myös mielenterveyden kanssa. Minkälaisia keinoja olet keksinyt mielen hyvinvoinnin ylläpitämiseen? Tule kertomaan omia kokemuksia ja keskustelemaan mielenterveyteen liittyvistä asioista tämän kertaiseen chattiin!