Suomen Migreeniyhdistys ry-logo

Suomen Migreeniyhdistys ry

Suomen Migreeniyhdistys on valtakunnallinen potilas- ja edunvalvontajärjestö, joka tarjoaa tietoa ja tukea migreeniä sekä vaikeita ja harvinaisia päänsärkysairauksia sairastaville, heidän omaisilleen sekä muille aiheesta kiinnostuneille. Toimimme migreeniä ja vaikeita päänsärkysairauksia sairastavien edunvalvojana.

Suomen Migreeniyhdistys ry, Malmin kauppatie 26, 00700 Helsinki
Julkinen

Suomen Migreeniyhdistys ry teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 4
Keskustelua migreenin kanssa elämisestä-img

Keskustelua migreenin kanssa elämisestä

Viimeksi päivitetty 7 kuukautta sitten

Tässä ryhmässä saa jakaa ajatuksia migreenin kanssa elämisestä, iloista, suruista, arjesta sekä työelämään liittyvistä haasteista. Migreeniä sairastavan läheiset ovat myös…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmäkeskustelut
Pysyvä
Migreeni ja työelämä-chat-img

Migreeni ja työelämä-chat

Viimeksi päivitetty 1 vuosi sitten

Mietityttääkö työelämään liittyvät asiat ja haluaisitko vaihtaa ajatuksia työkyvyn tukemiseen liittyvistä aiheista? Tule mukaan keskustelemaan Migreeni ja työelämä-chattiin!

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
31.12.2023 asti
Opiskelijoiden migreeni-chat-img

Opiskelijoiden migreeni-chat

Viimeksi päivitetty 1 vuosi sitten

Miten sovittaa yhteen migreeniarki ja opinnot? Miten hallita opiskelusta syntyvää stressiä ja stressin myötä mahdollisesti yltyvää migreeniä? Tule vaihtamaan ajatuksia…

Sopii Nuoret

Ryhmächatit
Pysyvä
Migreeni-chat-img

Migreeni-chat

Viimeksi päivitetty 3 päivää sitten

Migreeni-chatin teemoitellut keskustelutuokiot tarjoavat mahdollisuuden vertaiskokemusten jakamiseen. Mukana keskustelussa on aina Migreeniyhdistyksen koulutettu Migreeni-chattaaja, joka virittelee keskustelua teeman mukaisesti. Teemasta…

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Migreeni ja työelämä

Alkaa 07.02.2023 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Tämä kerta on tarkoitettu vertaistuelliseksi keskustelupaikaksi työelämään liittyvissä asioissa. Miten migreeni on vaikuttanut työelämääsi? Millaiset ratkaisut ovat tukeneet työssä jaksamistasi ? Tule jakamaan parhaat työelämävinkit.

  • Tulevat

Ammatillisesti ohjattu Migreeni-chat: kuntoutus

Alkaa 07.03.2023 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Joskus migreeni voi aiheuttaa paljon haasteita opiskelussa ja työelämässä. Kuntoutus voi olla yksi polku saada tukea haastavaan vaiheeseen, mutta migreeniä sairastaville ei ole olemassa omaa ”täsmäkuntoutusta”. Eli mitä vaihtoehtoja sitten oikein on ja kuinka päästä eteenpäin? Tule jakamaan kokemuksiasi ja kyselemään kuntoutuksesta! Mukaan mahtuu 10 osallistujaa. 

  • Tulevat

Kevätaurinko ja muut triggerit

Alkaa 04.04.2023 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Kun aurinkolasit ja sälekaihtimet eivät riitä, mistä saan voimaa jatkaa? Miten tunnistan ja löydän omat triggerit ja miten välttelen niitä? Voisinko tarjota muille vinkkejä ja tukea samalla kun saan niitä itse? Kevät tuo haasteita monelle migreenistä kärsivälle. Myös monet muut triggerit tuovat haasteita ja aina niitä ei ole helppo…

  • Tulevat

Ruoka-aineiden vaikutus migreeniin

Alkaa 02.05.2023 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Laukaisevatko jotkin ruoka-aineet sinulla migreenikohtauksen tai onko sinulla kokemusta erilaisista ruokavalioista, jotka ovat olleet tukena migreenin hoidossa? Migreeni on yksilöllinen ja samoin ovat myös itselle toimivat ennaltaehkäisyn keinot. Tule mukaan keskustelemaan ruoka-aineiden vaikutuksista migreeniin.

  • Tulevat

Lääkkeettömät hoitokeinot lääkehoidon tukena

Alkaa 06.06.2023 klo 17:00 ja loppuu klo 18:30

Minkälaisia lääkkeettömiä migreeninlievityskeinoja sinulla on käytössäsi? Voisiko jotain tehdä jo ennaltaehkäisyksi tai migreenikohtauksen aikana? Tule jakamaan ajatuksia ja vinkkejä arjessa selviytymiseen muiden migreeniä sairastavien kanssa.