Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku aloittaa ryhmächatit Tukinetissä 29.4.

By Ylläpitäjä 2 • 29.04.2020

Järjestämme ryhmächatteja koulukiusaamista kokeneille nuorille sekä aikuisille, perheille sekä kiusattujen läheisille. Keskustelemme kiusaamiskokemuksista eri aiheiden ympärillä ja toisinaan myös ilman etukäteen mietittyä aihetta. Ryhmächattien ohjaajina toimivat Tukikeskus Valopilkun työntekijät. Chatit löydät täältä.

Valtakunnallista toimintaamme on koordinoitu 12 vuoden ajan lahtelaisesta Harjulan Setlementti ry:stä käsin ja olemme ensimmäisenä Suomessa aloittaneet kiusaamisen jälkihoidon kehittäen siihen oman vertaistukimallin. Edelleen toiminnan ytimenä on tarjota ilmaista, ensisijaisesti vertaisuuteen perustuvaa ja ilman lähetettä tapahtuvaa kiusaamisen jälkihoitoa sekä matalan kynnyksen tukea kiusaamista kokeneille ihmisille.

Kohderyhmiämme ovat nuoret, aikuiset ja perheet sekä toimintamuotojamme vertaistukiryhmät, yksilötapaamiset, puhelin- ja nettituki kaikissa koulukiusaamiseen liittyvissä asioissa. Viranomaisille ja eri alojen ammattilaisille tarjoamme koulutuksia sekä muita yhteistyömahdollisuuksia.

Voit tutustua toimintaamme osoitteessa www.valopilkkuja.fi.