Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku-logo

Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku

Tukikeskus Valopilkku tarjoaa Tukinetissä yksilöllistä keskusteluapua koulukiusaamista kokeneille sekä heidän läheisilleen. Tukisuhteita hoitavat kiusaamisilmiön asiantuntijat ja voit keskustella kiusaamiskokemuksestasi luottamuksellisesti sekä halutessasi täysin anonyymisti. Olemme tuoneet ensimmäisinä Suomeen kiusaamisen jälkihoidon ja tarjoamme vertaisuuteen perustuvaa tukea kahdentoista vuoden kokemuksella. Toimimme valtakunnallisesti lahtelaisesta Harjulan Setlementti ry:stä käsin. Meihin voit olla yhteydessä sekä akuutissa kiusaamistilanteessa että halutessasi tukea kiusaamiskokemuksesta toipumiseen. Tukikeskus Valopilkku tarjoaa tukea yksilökäynteinä, ryhmämuotoisena toimintana ja työpajoissa sekä puhelimitse ja netin kautta. Eri alojen ammattilaisille tarjoamme yhteistyötä ja koulutusta kiusaamisesta ilmiönä ja kiusaamisen jälkihoidosta. Toimintamme on maksutonta ja sitä rahoitetaan Veikkausvaroin.

Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku, Harjulankatu 7, 15150 Lahti
Julkinen

Kiusaamisasioiden tuki- ja neuvontakeskus Valopilkku teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
Tukea entisille ja nykyisille koulukiusatuille-img

Tukea entisille ja nykyisille koulukiusatuille

Viimeksi päivitetty 4 päivää sitten

Valopilkku tarjoaa yksilöllistä keskustelutukea koulukiusatuille ja heidän läheisilleen. Otathan yhteyttä, jos koulukiusaamiseen liittyvät asiat painavat mieltäsi. Tukisuhteen kesto riippuu omasta…

Sopii Aikuiset, Nuoret

Tukisuhteet
Pysyvä
Koulukiusaamista kokeneille ja kiusattujen läheisille-img

Koulukiusaamista kokeneille ja kiusattujen läheisille

Viimeksi päivitetty 2 vuotta sitten

Täällä keskustelemme koulukiusaamisesta kokemuksena sekä sen vaikutuksista elämään. Chatin ohjaajina toimivat tukikeskus Valopilkun työntekijät.

Sopii Aikuiset

Ryhmächatit
Päättynyt