Amputoidut-chat raaja-amputaation kokeneille

By Ylläpitäjä 2 • 29.05.2019

Vertainen vierellä -hanke aloittaa kesäkuussa Tukinetissä Amputoidut-chatin raaja-amputaation kokeneille. Sairastuminen tai vammautuminen muuttaa elämää monella tavalla. Uudessa elämäntilanteessa usein auttaa, jos voi jakaa kokemuksensa sellaisen henkilön kanssa, joka on kokenut saman ja ymmärtää.

Amputoidut-chat on raaja-amputoiduille tarkoitettu ryhmämuotoinen chat-keskustelu, jonka tarkoitus on tarjota paikka kokemusten, tiedon ja tuen jakamiselle. Vertaistuellisessa ryhmässä keskustellaan amputoidun elämää koskevista kysymyksistä. Keskustelussa on mukana vertaistukihenkilöitä, jotka ovat itse käyneet läpi amputaation.

Ensimmäinen chat pidetään 6.6. klo 16.30-18.30. Chattiin pääset tästä https://tukinet.net/live-discussions/amputoidut-chat/

tai Vertainen vierellä -toimijasivulta https://tukinet.net/toimijat/vertainen-vierella-hanke/ josta näet myös seuraavat keskusteluajat.

Vertainen vierellä on Helsingin Invalidien Yhdistys ry:n ja Oulun Invalidien Yhdistys ry:n toteuttama hanke, joka kehittää ja koordinoi vertaistukitoimintaa raaja-amputoiduille. Hanketta tukee Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

 

Kuva: Sara Hornig