Vertainen vierellä -hanke-logo

Vertainen vierellä -hanke

Vertainen vierellä -hanke kehittää ja koordinoi raaja-amputoitujen vertaistukitoimintaa. Amputaatio muuttaa elämää monella tavalla. Keskustelu saman kokeneen ja siitä selviytyneen kanssa antaa uudessa elämäntilanteessa tärkeää tukea ja tietoa. Vertainen vierellä -hankkeen tavoitteena on kehittää raaja-amputoitujen vertaistukea koko Suomessa, parantaa vertaistuen saavutettavuutta ja juurruttaa vertaistukea osaksi amputoidun henkilön hoito- ja kuntoutusketjua. Koulutamme ja välitämme vertaistukihenkilöitä ja järjestämme vertaistukiryhmiä sekä vertaistuellisia tapahtumia amputoiduille. Hanketta toteuttavat yhdessä Helsingin Invalidien Yhdistys ry ja Oulun Invalidien Yhdistys ry ja sitä tukee Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Vertainen vierellä -hanke, Voudintie 6, 00600 Helsinki
Julkinen

Vertainen vierellä -hanke teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
Amputoidut-chat-img

Amputoidut-chat

Viimeksi päivitetty 1 viikko sitten

Tukea, tietoa ja kokemusten jakoa amputoiduille. Vertaistuellisessa ryhmächatissa keskustellaan amputoidun elämää koskevista kysymyksistä. Keskustelussa on mukana vertaistukihenkilö.

Sopii Aikuiset, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Sydän kuntoutuu

Alkaa 20.08.2019 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30.

Tänään Sydän Chatissa keskustellaan sydänpotilaan kuntoutumiseen liittyvistä asioita. Puhumme mm. eri kuntoutumis mahdollisuuksista ja Sydänliiton sopeutumisvalmennuskursseista. Keskustelussa tukihenkilöiden lisäksi mukana Etelä-Suomen Sydänpiiristä kuntoutumisasioista vastaava Marika Vänskä.

  • Tulevat

Erityisherkkänä työelämässä

Alkaa 22.08.2019 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00.

Kiire ja stressi vaivaavat monia töissä ja kuormittavat etenkin erityisherkkää. Mitkä ovat erityisherkän vahvuuksia työelämässä? Miten hyödyntää herkkiä piirteitä työnhaussa? Tule jakamaan kokemuksiasi ja kohtaamaan vertaisia.

  • Tulevat

SYLI-chat

Alkaa 22.08.2019 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30.
  • Tulevat

Saapas-chat

Alkaa 24.08.2019 klo 14:30 ja loppuu klo 16:00.

Yleistä keskustelua nuorille.

  • Tulevat

Me/Cfs -vertaischat

Alkaa 26.08.2019 klo 16:00 ja loppuu klo 18:00.

Aihe vapaa