Vertainen vierellä -hanke-logo

Vertainen vierellä -hanke

Vertainen vierellä -hanke kehittää ja koordinoi raaja-amputoitujen vertaistukitoimintaa. Amputaatio muuttaa elämää monella tavalla. Keskustelu saman kokeneen ja siitä selviytyneen kanssa antaa uudessa elämäntilanteessa tärkeää tukea ja tietoa. Vertainen vierellä -hankkeen tavoitteena on kehittää raaja-amputoitujen vertaistukea koko Suomessa, parantaa vertaistuen saavutettavuutta ja juurruttaa vertaistukea osaksi amputoidun henkilön hoito- ja kuntoutusketjua. Koulutamme ja välitämme vertaistukihenkilöitä ja järjestämme vertaistukiryhmiä sekä vertaistuellisia tapahtumia amputoiduille. Hanketta toteuttavat yhdessä Helsingin Invalidien Yhdistys ry ja Oulun Invalidien Yhdistys ry ja sitä tukee Sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Vertainen vierellä -hanke, Voudintie 6, 00600 Helsinki
Julkinen

Vertainen vierellä -hanke teemat

Kaikki teemat

Tyhjennä haku
Tulokset: 1
Amputoidut-chat-img

Amputoidut-chat

Viimeksi päivitetty 1 viikko sitten

Tukea, tietoa ja kokemusten jakoa amputoiduille. Vertaistuellisessa ryhmächatissa keskustellaan amputoidun elämää koskevista kysymyksistä. Keskustelussa on mukana vertaistukihenkilö.

Sopii Aikuiset, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Tulevat ryhmächatit

  • Tulevat

Erityisherkkänä työelämässä

Alkaa 22.08.2019 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00.

Kiire ja stressi vaivaavat monia töissä ja kuormittavat etenkin erityisherkkää. Mitkä ovat erityisherkän vahvuuksia työelämässä? Miten hyödyntää herkkiä piirteitä työnhaussa? Tule jakamaan kokemuksiasi ja kohtaamaan vertaisia.

  • Tulevat

SYLI-chat

Alkaa 22.08.2019 klo 18:00 ja loppuu klo 19:30.
  • Tulevat

Saapas-chat

Alkaa 24.08.2019 klo 14:30 ja loppuu klo 16:00.

Yleistä keskustelua nuorille.

  • Tulevat

Me/Cfs -vertaischat

Alkaa 26.08.2019 klo 16:00 ja loppuu klo 18:00.

Aihe vapaa

  • Tulevat

Sijoittettujen nuorten ja sijaissisarusten vertaistukichat

Alkaa 27.08.2019 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00.

Tarkoitettu kaikille yli 13 vuotiaille sijoitetuille nuorille sekä sijaissisaruksille (sijaisperheen biologiset nuoret). Keskustellaan monenlaisista sijaisperheessä tai perhekodissa asumiseen liittyvistä asioista, kokemuksista omasta sosiaalityöntekijästä, sijaisvanhemmista, biologisista sukulaisista. Toisten samanlaisessa elämäntilanteessa elävien nuorten kokemukset antavat vertaistukea ja vinkkejä omaan elämään. Nuoret saavat kysyä ja keskustella mieltäpainavista asioista turvallisessa ympäristössä.