Vertaistukea elämään MS-taudin tai harvinaisen neurologisen sairauden kanssa

1 päivä sitten

Tule kertomaan oma tarinasi sekä vaihtamaan ajatuksia muiden kanssa ryhmächatissa. Keskustelut on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Mukana kokemuksia jakamassa eri teemoista ovat Neuroliiton vapaaehtoiset vertaistukijat. Ryhmächattiin voivat osallistua kirjautuneet keskustelijat. Keskustella voi anonyymisti nimimerkillä. Säännöt: * Keskustellaan aiheeseen liittyvistä asioista * Ollaan ystävällisiä ja asiallisia * Ei paljasteta henkilötietoja * Ei mainosteta

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Vertaistukea elämään MS-taudin tai harvinaisen neurologisen sairauden kanssa ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
  • Tulevat

Sairastuminen ja naiseus

Alkaa 26.04.2021 klo 19:00 ja loppuu klo 20:00

Ryhmächat on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Ryhmächatissä keskustellaan naiseuden kokemuksesta ja sen muuttumisesta sairauden myötä. Mukana chattailemassa ovat Neuroliiton vertaistukija sekä liiton työntekijä.

  • Tulevat

Sairastaminen miehen näkökulmasta

Alkaa 20.05.2021 klo 19:00 ja loppuu klo 20:00

Ryhmächat on tarkoitettu MS-tautia tai harvinaista neurologista sairautta sairastaville ja heidän läheisilleen. Ryhmächatissa keskustellaan sairaudesta miehisestä näkökulmasta. Mukana chattailemassa on Neuroliiton vertaistukija sekä liiton työntekijä.