Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille

2 päivää sitten

Sinuiksi-palvelu järjestää Tukinetissä Sinuiksi chat-vertaisryhmiä, jotta jokaisella seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvalla ja identiteettiään pohtivalla olisi mahdollisuus saada reaaliaikaista vertaistukea kotipaikastaan riippumatta. Sinuiksi-chattien tavoitteena on auttaa ihmisiä tulemaan sinuiksi itsensä tai sateenkaari-ihmisyyteen liittyvän teeman kanssa. Luvassa on säännöllisiä ryhmächatteja sateenkaarinuorille ja sateenkaarisenioreille sekä ikärajattomia chat-kertoja eri aiheista kuten seksuaalisesta suuntautumisesta, seksuaalisuudesta vähemmistönäkökulmasta, sukupuoli-identiteetistä, sukupuolen ilmaisusta ja esimerkiksi sateenkaarevasta hengellisyydestä. Sinuiksi-chatit ovat anonyymejä ja luottamuksellisia. Chattejä vetävät vastuulliset vertaisvetäjät tai työntekijät.

Sopii Aikuiset, Nuoret, Seniorit

Ryhmächatit
Pysyvä

Sinuiksi-chat sateenkaari-ihmisille ryhmächatteja

Kaikki ryhmächatit

Tyhjennä haku
Tulokset: 2
  • Tulevat

Sinuiksi-chat seksistä

Alkaa 15.11.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00

Kysy ammattilaiselta seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen seksistä/seksuaalisuudesta kinky-ulottuvuutta unohtamatta. Miten seksielämää voisi piristää? Miten suhtautua halujen laadulliseen tai määrälliseen eriparisuuteen? Mitä jos toivoo platonisen suhteen muuttamista seksuaaliseksi tai toisinpäin? Harrastanko emotionaalista ja kehollista turvaseksiä? Miten sopia rajoista toisen/toisten kanssa?

Chatin vetäjänä toimii Sinuiksi-palvelun erityistason seksuaaliterapeutti Outi Santavuori.

Tutustuthan etukäteen turvallisemman chat-ryhmän…

  • Tulevat

Sinuiksi-chat myöhäisheränneille

Alkaa 29.11.2021 klo 17:00 ja loppuu klo 19:00
Seksuaaliselta identiteetiltään myöhäisheränneet: Millaista on tulla sinuiksi seksuaalisen identiteettinsä kanssa heterosuhteiden jälkeen? Miten tulla kaapista omille lapsilleen? Mistä löydän kumppanin? Miten kotiutua sateenkaarielämään?   Pääset mukaan chattiin kirjautumalla Tukinettiin ja luomalla nimimerkin.   Tutustuthan etukäteen turvallisemman chat-ryhmän ohjeisiin: Katso
-->