Teemaryhmä uupumuksesta, masennuksesta tai ahdistuksesta?

Teemaryhmä uupumuksesta, masennuksesta tai ahdistuksesta?

Käyttäjä Afelia aloittanut aikaan 19.10.2008 klo 11:04 kohteessa Ryhmächattejä koskevat keskustelut
Käyttäjä Afelia kirjoittanut 19.10.2008 klo 11:04

En tiedä tuliko tämä viesti oikeaan osioon. Onko lähiaikoina alkamassa teemaryhmää uupumuksesta, masennuksesta tai ahdistuksesta? Kuinka teemaryhmään hakeudutaan ja miten sellainen ryhmä toimii käytännössä?

Käyttäjä Kamelin selkä kirjoittanut 16.01.2009 klo 09:54

Hei!
Minäkin toivoisin suljettua teemaryhmää juuri samoista aiheesta, kaikista yhdessä, koska ne usein liittyvät yhteen. Voisin vielä jonon jatkoksi lisätä kuntoutumisen ko. ongelmista. Olisi kuntoutumista tukevaa jutella näistä asioista sellaisten ihmisten kanssa, jotka ovat samaa kokeneet ja silti yrittävät pyristellä elämässä eteenpäin näistä ongelmista huolimatta.
Olisiko muitakin, jotka kaipaisivat samaa aihekokonaisuutta?

Käyttäjä näkymätön ninni kirjoittanut 07.02.2009 klo 08:29

Ihan samoilla linjoilla minäkin!
Täällä missä asun, ei ole mitään vertaistukiryhmiä, joten täällä semmoinen olisi tarpeen!
Olisi mukava päästä keskustelemaan sellaisten ihmisten kanssa, jotka tietävät jo "puolesta sanasta" mitä tarkoitan ja miten tunnen!

Käyttäjä douz kirjoittanut 23.02.2009 klo 19:33

Samoilla linjoilla. Tuosta pyhästä kolminaisuudesta riittäisi keskusteltavaa yllin kyllin. Ennen tätä talvea en edes voinut kuvitella mitä ahdistus voi pahimmillaan olla. Nyt tiedän että on paha vastustaja ja kaikki keinot on sallittuja (paitsi viina) sen nujertamiseksi. Olen aloittanut lääkityksen ja toivon mukaan se vielä auttaa, mutta parhaiten auttaa keskustelu jonkun kanssa. Jopa nettikeskustelu jos muuta ei ole joten kirjoitelkaa..😉

Käyttäjä Kamelin selkä kirjoittanut 02.03.2009 klo 13:51

Olisiko mitään toiveita, että tänä keväänä tästä aihepiiristä käynnisettäisiin suljettu teemaryhmä? Kovasti toivoisin...

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (Sos-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 02.03.2009 klo 15:06

Hei Kamelin selkä ja muutkin.

Valitettavasti tälle keväälle ei mahdu tuo ehdottamanne teemaryhmä. Toivottavasti ko. teemaryhmä saataisiin sovitettua syksyn aikatauluun.

Kevään aikana on näillä näkymin tulossa vain yksi teemaryhmä. Ko. teemaryhmä on tarkoitettu seksuaalisesti hyväksikäytetyille ja se kestää huhti-toukokuun. Haku on parhaillaan käynnissä.