Surunauha ry:n chatit itsemurhan tehneiden läheisille

Surunauha ry:n chatit itsemurhan tehneiden läheisille

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 19.12.2019 klo 14:17 kohteessa Ryhmächattejä koskevat keskustelut
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 19.12.2019 klo 14:17

Surunauha ry:n ryhmächatit itsemurhan tehneiden läheisille alkavat Tukinetissä 30.12. alkaen!
Noin kuukauden välein iltaisin järjestettävät kahden tunnin mittaiset chatit on tarkoitettu itsemurhan tehneiden läheisille. Voit osallistua riippumatta siitä, kenet olet menettänyt tai milloin menetys on tapahtunut.
Ensimmäinen chat järjestetään 30.12.2019 klo 18–20.
Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan!
Chat-ryhmiä ohjaavat Surunauhan työntekijät ja vapaaehtoiset vertaistukijat.
Lisätiedot: https://tukinet.net/…/surunauha-ryn-chatit-itsemurhan-tehn…/

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 3 vuotta, 5 kuukautta sitten. Syy: muutettu otsikkoa
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 24.02.2020 klo 08:55

Surunauha ry:n järjestämä chat läheisen itsemurhan kokeneille on Tukinetissä tänään maanantaina 24.2. klo 18–20!

Voit osallistua riippumatta siitä, kenet olet menettänyt tai milloin menetys on tapahtunut. Chattiin voi tulla keskustelemaan vapaasti esimerkiksi läheisen itsemurhaan liittyvistä ajatuksista ja tunteista tai elämästä läheisen menetyksen jälkeen.

Muista rekisteröityä ja kirjautua Tukinettiin ennen chattia! Keskustelu käydään anonyymisti nimimerkeillä. Pääset chattiin esimerkiksi Tukinetin etusivulta, kun chat on käynnissä. Chat löytyy myös täältä.

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 13.11.2020 klo 14:55
Hei ja tiedoksi❕
Sunnuntaina 15.11. on itsemurhan tehneiden muistopäivä. Klo 16.30-18 Surunauha ry järjestää Tukinetissä ryhmächatin itsemurhan tehneiden läheisille.
 
Läheinen voi olla esimerkiksi perheenjäsen, ystävä, sukulainen tai tyttö- tai poikaystävä. Voit osallistua riippumatta siitä, kenet olet menettänyt tai milloin menetys on tapahtunut. Chattiin voi tulla keskustelemaan vapaasti esimerkiksi läheisen itsemurhaan liittyvistä ajatuksista ja tunteista tai elämästä läheisen menetyksen jälkeen. Chatissa päivystävät Surunauhan vertaistukijat Pauliina ja Jaakko.
 
Muistathan rekisteröityä ja kirjautua Tukinettiin ennen chattia. Chatin löydät täältä: https://tukinet.net/teemat/laheisen-itsemurha-ryhmachat/ryhmachatit/
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 19.11.2021 klo 09:10

Hei ja tiedoksi 📣

Surunauha ry:n järjestämä Kynttiläpäivän ryhmächat 🕯  läheisen itsemurhan kokeneille on Tukinetissä sunnuntaina 21.11. klo 17:00-18:30.

Onko läheisesi tehnyt itsemurhan? Surunauhan chatissa on mahdollista jakaa ajatuksia, tunteita ja kokemuksia muiden saman kokeneiden kesken vertaistuellisessa seurassa.

Pääset chattiin suoraan Tukinetin etusivulta tai https://tukinet.net/teemat/laheisen-itsemurha-ryhmachat/ryhmachatit/

Muistathan rekisteröityä ja kirjautua Tukinettiin ennen chattia! Keskustelu käydään anonyymisti nimimerkeillä.

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 17.11.2022 klo 15:04

Kynttiläpäivänä 🕯 sunnuntaina 20.11. Surunauha ry järjestää Tukinetissä ryhmächatin itsemurhan tehneiden läheisille. Chat on klo 20–21:30.

Läheinen voi olla esimerkiksi perheenjäsen, ystävä, sukulainen tai tyttö- tai poikaystävä. Voit osallistua riippumatta siitä, kenet olet menettänyt tai milloin menetys on tapahtunut. Chattiin voi tulla keskustelemaan vertaisten kanssa vapaasti esimerkiksi läheisen itsemurhaan liittyvistä ajatuksista ja tunteista tai elämästä läheisen menetyksen jälkeen.

Chattiin pääsee osallistumaan, kun on anonyymisti rekisteröitynyt ja kirjautunut Tukinettiin. Löydät chatin täältä https://tukinet.net/teemat/laheisen-itsemurha-ryhmachat/ryhmachatit/. Chatiin pääsee myös Tukinetin etusivulta.