Ryhmächattejä mielenterveyskuntoutujille, yksinäisille ja ahdistuneille

Ryhmächattejä mielenterveyskuntoutujille, yksinäisille ja ahdistuneille

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 25.02.2021 klo 11:10 kohteessa Ryhmächattejä koskevat keskustelut
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 25.02.2021 klo 11:10

Hei ja tiedoksi kaikille 📢

Miete ry järjestää helmi-maaliskuussa Tukinetissä ryhmächattejä mielenterveyskuntoutujille, yksinäisille ja ahdistuneille. Chatit ovat torstaisin klo 14-15. Miete -chateissä vot keskustella anonyymisti mielenterveysasioista. Keskustelua ohjaa Miete ry:n työntekijä sekä vapaaehtoiset vertaisosaajat. Tervetuloa mukaan! 🌼

Löydät chatit täältä: https://tukinet.net/teemat/miete-chat-mielenterveyskuntoutujille-yksinaisille-ja-ahdistuneille/ryhmachatit/

Chatteihin pääsee osallistumaan, kun on anonyymisti rekisteröitynyt ja kirjautunut Tukinettiin.

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 12.01.2023 klo 09:32

Miete-chat mielenterveyskuntoutujille, yksinäisille ja ahdistuneille jatkuu Tukinetissä tänäkin vuonna❗

Miete ryhmächatissä voi keskustella anonyymisti esimerkiksi mielenterveysasioista ja tuntemuksistasi joka torstai klo 15-16. Keskustelua ohjaa Miete ry:n työntekijä sekä vapaaehtoiset vertaiset. Vuoden ensimmäinen Miete-chat on Tukinetissä tänään to 12.1. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Chatin löydät täältä https://tukinet.net/teemat/miete-chat-mielenterveyskuntoutujille-yksinaisille-ja-ahdistuneille-kevat-2023/ryhmachatit/ tai pääset siihen myös Tukinetin etusivulta. Ennen chattiä tee itsellesi Tukinetissä anonyymi nimimerkki, jos sinulla ei vielä sellaista ole. Sillä pääset mukaan keskusteluun.

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 07.09.2023 klo 11:59
Syyskauden ensimmäinen Miete-chat mielenterveyskuntoutujille, yksinäisille ja ahdistuneille on Tukinetissä tänään torstaina 7.9. klo 15-16! Chat on jatkossa aina torstaisin samaan aikaan. Tervetuloa mukaan!