Maanantaina 29.11. liveryhmässä keskustelua rasismin kokemuksista

Maanantaina 29.11. liveryhmässä keskustelua rasismin kokemuksista

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 24.11.2010 klo 10:39 kohteessa Ryhmächattejä koskevat keskustelut
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 24.11.2010 klo 10:39

NoRa – No Racism, Rasisminvastainen verkkonuorisotyön hanke pitää Tukinetissä maanantaina 29.11. klo 18-20 liveryhmän, jonka teemana on rasismin kokemukset. Liveryhmä on tarkoitettu nuorille, mutta tarkkaa ikärajaa ei ole määritelty.

Ryhmän ohjaajina toimivat NoRa -hankkeen työntekijät. Ohjaajien vieraana ryhmässä on rasismia kokenut henkilö, 18-vuotias nuori nainen.

NoRa -hankkeen toteuttaa Pelastakaa Lapset yhteistyössä Helsingin Nuorisoasiainkeskuksen kanssa.

Tervetuloa keskustelemaan rasismin kokemuksista!

Käyttäjä kirjoittanut 24.11.2010 klo 15:06

Miksi ei muihin liveihin hommata ihmisiä jotka kertoisivat aiheeseen liittyvän kokemuksensa? Nostettaisiin jokaiseen liveryhmään joku ihminen jalustalle, miksi näin tehdään vain rasismilivessä?

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 25.11.2010 klo 12:20

Hei Maanvaiva,

Ensi maanantain liveryhmä aiheesta rasismin kokemukset ei ole Tukinetin "oma" liveryhmä, vaan sen toteuttaa NoRa-hanke Tukinetin verkkoympäristössä.

Vierailijan tai asiantuntijan mukaan ottaminen myös muihin Tukinetin liveryhmiin on ihan mahdollista, kunhan siihen löytyy resursseja. Toivottavasti voimme jatkossa järjestää muitakin liveryhmiä missä mukana on vierailijoita.

Terv. Kata

Käyttäjä kirjoittanut 08.12.2010 klo 06:33

Minä haluaisin tuoda esiin sellaisen näkökulman että nuo vierailevat tukinetin verkkoympäristöä käyttävät eivät kai ymmärrä, että me olemme aika paljon kokeneet. Ettei esmes joku rasismi kuullosta kovin pahalta, jos itseä on koko kouluaika haukuttu idiootiksi.
Jotenkin vaan on alkanut tuntuun, että kun menee noiden vieraiden tukinetin verkkoympäristön juttuihin mukaan, niin pitää olla parempi ja sivistyneempi ihminen mitä onkaan. Ja ennen kaikkea pitää olla sellainen nuori jolle ei ole mitään koskaan tapahtnut eli terve päästään.
Ettei noita vierailijoiden livejä olekaan tarkotettu mt-ongelmaisille nuorille vaan vallan muille.