Kaapatut Lapset ry:n ryhmächatit jatkuvat

Kaapatut Lapset ry:n ryhmächatit jatkuvat

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 21.08.2020 klo 15:27 kohteessa Ryhmächattejä koskevat keskustelut
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 21.08.2020 klo 15:27

Kaapatut Lapset ry:n ryhmächatit tarjoavat tukea ja tietoa kansainvälisten perheiden muuttuviin tilanteisiin. Teemachattiin voi tulla keskustelemaan, kun perheessä pohditaan lapsen asuinmaata, huoltajuuskysymyksiä tai lapsen ja vanhemman tapaamisia, vanhemmilla on näistä asioista erimielisyyttä tai perheessä on tapahtunut lapsikaappaus. Monikulttuurisille yhden vanhemman perheille on myös oma chattinsa. Chateissa on paikalla Kaapatut Lapset ry:n tuki- ja neuvontapiste Toivon Talon työntekijä.

Monikulttuuristen yhden vanhemman perheiden olohuone-chat toteutuu kerran kuussa lauantaisin. Muut teemachatit järjestetään 1-2 kertaa kuukaudessa torstai-iltaisin.

Tulevia teemoja:

– Lapsikaappaus

– Huoli lapsikaappauksesta ja lapsikaappausuhka

– Kansainvälinen huoltokiista

– Lapsen ja vanhemman tapaamiset, kun he asuvat eri maissa

Katso chattien ajankohdat!

❗Huomaa, että syyskauden ensimmäinen chat on jo huomenna lauantaina 21.8. klo 14-15.30 ja siloin vuorossa on: Monikulttuuristen yhden vanhemman perheiden etä-olohuone

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 25.09.2020 klo 11:28

Kaapatut Lapset ry järjestää neuvonta- ja vertaistukichattejä Tukinetissä! 👍

Tänään lauantaina 26.9. klo 14-15.30 vuorossa on monikulttuuristen yhden vanhemman perheiden olohuone-chat, joka tarjoaa vertaistukea monikulttuuristen yhden vanhemman perheiden vanhemmille.

Chattiin osallistutaan anonyymisti nimimerkillä. Tervetuloa mukaan! Chat löytyy täältä https://tukinet.net/…/kaapatut-lapset-ryn-neuv…/ryhmachatit/ Chattiin pääsee myös Tukinetin etusivun chat-karusellin kautta. Tervetuloa!🌻

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 06.05.2021 klo 15:26

Hei ja tiedoksi 📣

Seuraava Kaapatut Lapset ry:n neuvonta- ja vertaistukichat on Tukinetissä la 08.05. klo 12:00-13:30!

Kuka päättää, mikä on lapselleni parasta, kun meillä vanhemmilla on erimielisyyttä lapsen asioista erotilanteessa ja perheessä monta kulttuuria? Mistä apua kansainvälisiin huoltajuuskysymyksiin?

Chatissa pääset keskustelemaan näistä ja muista tilannettasi koskettavista kysymyksistä toisten vanhempien ja Kaapatut Lapset ry:n työntekijän kanssa.

https://tukinet.net/teemat/kaapatut-lapset-ryn-neuvonta-ja-vertaistukichatit/ryhmachatit/

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 11.05.2021 klo 09:21

Tiistaina 11.5. Tukinetissä on 15 ryhmächattiä heti aamusta iltamyöhään asti❕

Tulossa on chattejä mm. mielenterveyskuntoutujille, talousvaikeuksissa oleville, henkilökohtaista apua käyttäville, migreeniä sairastaville, psoriasista sairastaville, läheisen itsemurhan kokeneille, murrosikäisten äideille, yhden vanhemman perheiden vanhemmille ja totaaliyksinhuoltajille.

Päivän aikana on myös monta ihan kaikille avointa chättiä, joissa keskustellaan mm. omista kuulumisista ja fiiliksistä, ajankohtaisista asioista, mielen hyvinvoinnista ja arjen asioista.

Katso etusivun chat-karusellista löydätkö itsellesi sopivia ja tule juttelemaan! 🌸