Ahmimistyyppisesti oireilevien ryhmächat

Ahmimistyyppisesti oireilevien ryhmächat

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 28.07.2020 klo 10:11 kohteessa Ryhmächattejä koskevat keskustelut
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (Sos-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 28.07.2020 klo 10:11

Hei ja tiedoksi kaikille, 

Etelän-SYLI ry aloittaa Tukinetissä ryhmächatit! 👍

Etelän-SYLI ry on Helsingin ja Uudenmaan alueella toimiva Syömishäiriöliiton alueyhdistys. Tarkoituksenamme on tarjota kokemukseen perustuvaa tukea syömishäiriötä sairastaville ja heidän läheisille. Tärkein sanomamme on, että syömishäiriöstä voi toipua. Pienin askelin, kaikessa rauhassa ja itseä kuunnellen – toivoa on aina!

Uutena vertaistukitoiminnan muotona käynnistämme Ahmimistyyppisesti oireilevien avoimen ryhmächatin Tukinetissä. Ryhmächat kokoontuu läpi syksyn (4.8. –15.12.) joka tiistai klo 18–19.30.

Ahmimistyyppisesti oireilevien ryhmächat on suunnattu ahmimis- ja ahmintaoireista kärsiville (bulimia ja BED), joita oma syöminen, liikunta tai kehonkuva mietityttävät. Ryhmächatin tarkoituksena on tarjota toivoa ylläpitävä paikka, missä jakaa mieltä askarruttavia ajatuksia ja saada vertaistukea toisilta samassa elämäntilanteessa olevilta. Ohjaajina toimivat yhdistyksen koulutetut vapaaehtoiset, joilla on omakohtaista kokemusta syömishäiriöistä toipumisesta. Lisätietoa voit lukea: https://tukinet.net/toimijat/etelan-syli-ry/

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (Sos-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 04.08.2020 klo 13:01

Muistutus❗

Ihan ensimmäinen Etelän-SYLI:n järjestämä ahmimistyyppisesti oireilevien ryhmächat on Tukinetissä tänään tiistaina 4.8. klo 18 alkaen. Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Rekisteröidy ja kirjaudu Tukinettiin, niin pääset osallistumaan. Keskustelu käydään anonyymisti nimimerkeillä.

Chatin löydät täältä: https://tukinet.net/teemat/ahmimistyyppisesti-oireilevien-ryhmachat/ryhmachatit/ 

Pääset chattiin myös Tukinetin etusivulla olevan chat-karusellin kautta.