Voi tätä petetyksi tulemisen tuskaa..

Voi tätä petetyksi tulemisen tuskaa..

Käyttäjä sirpakka aloittanut aikaan 10.04.2006 klo 21:47 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä sirpakka kirjoittanut 10.04.2006 klo 21:47

Sain perjantaina aika pommin niskaani.. rakkaalle aviomiehelleni tuli viesti toiselta naiselta..😭 luuri sattui olemaan minulla koska omani unohtui kotiin ja miehen kanssa oltiin liikenteessä. ei mukamas ensin tiennyt keltä oli ym. mutta kun viestittelin kyseisen naisen kanssa, selvisi että mieheni on todellakin antanut oman numeronsa sille eukolle. tää nainen kertoi kuvista mitä sillä on netissä ja voi luoja, mun sydän meinas pysähtyä siihen paikkaan, oli 24 v povipommi.. juuri sellainen mistä mieheni tykkää, ite olen kaukana siitä.
Siitähän tuli aikamoinen riita ja myöhemmin selvisi että rakkaani on hakenut eräältä deittipalstalta itselleen txtseuraa ja kirjotellut mm. tämän kyseisen ihmisen kanssa.
Yhdessä me olemme olleet kohta 16 vuotta, minä 31v ja mieheni 34v ja lapsia on aika lauma.
Mieheni sanoo että ei olisi tehnyt sen enempää, haki vain jännitystä elämäänsä. Mutta kaikellahan on hintansa..
Mä olen henkisesti niin riekaleina etten tiiä mitä tehä. Oksettaa ja itkettää koko ajan, ja kun rakastan miestäni niin pirusti tästäkin huolimatta. Miten saa tämän kivun pois? Mua muutamaan otteeseen haukkunu pyykkilaudaksi ym. mikä lisää tätä tuskaa kun ns. vieras nainen on uhkeempi kuin pamela andersson.. Auttakaa nyt joku mua, miten tästä selvitä eteenpäin!!😯🗯️

Käyttäjä murheen murtama kirjoittanut 11.04.2006 klo 08:38

Hei Sirpakka,

ompa eukolla huono itsetunto kun ihan netissä pitää itseään näytellä....vai onkohan kuva muokattu , aito ???? Todella kaikki vaikuttaa siltä , että se naikkonen on tosi huonoitsetuntoinen bimbo. Sinun miestäsi viedään kuin pässiä narussa. Hän on sen verran nuori, ettei osaa arvostaa sinua tarpeeksi vaan toisen eukon utareita. Kypsymätön mies kuvittelee, että hyvä seksi on kurveista kiinni ,eipä taida tietää kovin paljon noista sänkypuuhista vaikka kuvitteleekin olevansa varsinainen Kasanoova(tai sitten tuo miehinen itsetunto on tosi heikko)(anteeksi en halua sinua loukata). Kasvaisi ensin mieheksi eikä tunkisi mamin tissienväliin muka vaihtelua saamaan. Kysyppä häneltä miltä tuntuisi, jos rakastelisit toisen miehen kanssa ja kehuisit hänen taitonsa maasta taivaisiin ja vihjaisit miehesi tuollaisena räpeltäjänä ,joskus vähän lerppakullinakin tms.. Kysy , haluaisitko, että teen niin noin vain vaihteenvuoksi.
Sinuna kiikuttaisin sen miehen pariterapiaan ja lujaa ,jos häntä kaikesta huolimatta rakastat. Tarttis klopin vähän kasvaa ja miehistyä, ajatella asioita ihan oikeasti.
Paljon myötätuntoa sinulle ja jaksamista . Ymmärrän sinua , minun mieheni petti kaksi vuotta minua, oli elämänsä suuri rakkaus (se vasta kipeää teki) mutta nyt on tajunnut vain höynähtäneensä ja tullut häntä koipienvälissä kotiin.Aika alkeellisia minusta monet miehet on. Meilläkin on takana pitkä avioliitto, jossa tuttujemme mukaan mieheni on saanut kaiken mitä kohtuudella voi odottaa ja vähän enemmänkin. Sitten minä sairastuin ja sinne se luikki (tällä kertaa lylleröntaviksen) helmojen alle.

Vielä kerran koita kestää hiljalleen helpottaa,toivottavasti miehesi alkaa tajuta sinun arvosi, mitä hän on sinussa saanut!

Käyttäjä sirpakka kirjoittanut 12.04.2006 klo 12:32

Kyllä se ikävä kyllä on ihan aito nainen..☹️
Näytin miehelleni tuon sinun viestisi ja oli todella häpeissään.
Itsekin mietin että tarvisiko sitä tosiaan lähteä johonkin terapiaan kun "ryntäät" saavat mieheni tekemään valtavasti töitä että saa viestiteltyä niiden omistajalle..
Sitä tässä mietinkin että musta tämä tuntuu pahemmalle kun on oikeen tehnyt oman ilmotuksen deittiin että saa sitä kautta itselleen uuden meiliosotteen jotta voi kirjottaa tälle eukolle kun se että olisi vaikka kuppilassa "sattunut" suutelemaan toista.. Tulikohan tuosta nyt ymmärrettävää..
Kiitos sinulle että ymmärsit minua.🙂🌻

Käyttäjä sirpakka kirjoittanut 12.04.2006 klo 12:43

Niin ja nyt sitten kaiken lisäksi inhoan omaa kroppaani enkä voi ajatellakkaan olevani mieheni edessä alasti..☹️
Jollei muuta niin pakko olla edes paita päällä, ettei pienet ruttanat rintani näy.
Kävin jopa epätoivoisena katsastelemassa rintojen suurennusleikkaushintoja.. Ja jos olisi sellaiset rahat niin menisin kyllä heti.
Eli siis kaiken lisäksi tuli tajuton alemmuuskompleksi pienistä rinnoistani kaupan päällisiksi tästä jutusta..😯🗯️

Käyttäjä Alu kirjoittanut 12.04.2006 klo 13:47

Sirpakka, siihen "kilpavarusteluun" älä lähde mukaan. Olet miehellesi tähän asti kelvannut omana itsenäsi, etkä SINÄ muutu mihinkään vaikka rintoihisi lisättäisiin muutama desi silikonia!!

Jos et miehellesi kelpaa omana itsenäsi, sinun on hänet päästettävä menemään. Jos nyt suostut silikoneihin HÄNEN VUOKSEEN, kohta hän voi olla vaatimassa rasvaimua jne. jne. Se täytyy hyväksyä että tästä maailmasta löytyy aina meitä nuorempia ja kauniimpia naisia. Jokin muu syy on oltava joka parisuhteen koossa pitää.

Käyttäjä murheen murtama kirjoittanut 13.04.2006 klo 08:37

Hei , sirpsakka, älä häpeä kehoasi. Katso vaikka sen sinun miehesi kroppaa oikein mallimamman silmin , tuskin läpäisisi seulan. kUN RAKASTAA ei
tuijottele sitä onko nenä just suora, sääret kuin mallilla tms. Onko sinusta miehesi vartalo ja kasvot täydelliset??? Ja silti rakastat, et edes kiinnitä huomiota ns. puutteisiin. Totta on, ettei avioliitto voi perustua isoille rinnoille, mutta uskon ettei miehesi kokonaan ole niin alkeellinen koska on nainut sinut ja lapsiakin on. Rakastaako hän sinua? Onko perhe tärkeä? Ovatkohan nuo isot rinnat hänelle nulikkamainen pakkomielle, jonka hän on imaissut kehittymättömyyttään kuin keskenkasvuinen poika tuosta valtavasta nykymaailman pornotulvasta?
Minulla on ystäviä ja tytär , jotka toivovat ,että heillä olisi pienemmät rinnat. He piut paut välittävät miesten arvosteluista. Isot rinnat ovat heille hankalat (urheilu ym.). Tärkeintä on,että hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet. Vaaditko mieheltäsi suurempaa penistä tai käytkö nettikeskusteluja isokaluisten miesten kanssa???
Eikö olis älytöntä? aivan kuin miehesi touhu!!!

Opettele rakastamaan kehoasi,olet hyvä sellaisena kuin olet!!!! Jaksamista!

Käyttäjä orasta kirjoittanut 14.04.2006 klo 18:00

Hei Sirpakka! Sinun on todellakin lopetettava tuo itsesi aliarvioiminen. Isot rinnat eivät ole mikään onnellisuuden mitta, ja mietipä miltä tämän tyttösen rinnat näyttävät, kun hän on synnyttänyt ja imettänyt pari lasta...? Itselläni oli isot kiinteät rinnat ennen lapsia, ja nyt ne näyttävät lähinnä spanielin korvilta, mutta en tunne häpeää enkä alemmuuden tunnetta( tiedän mieheni pitävän isorintaisita naisista) Olen onnellinen ja ylpeä äitiydestäni ja siitä, että rintani ovat luonnollisen tehtävänsä suorittaneet. Jos mieheni on niin kypsymätön, että lähtee jonkun nuoren povipommin matkaan, niin tervemenoa vaan! Tsemppiä ja itseluottamusta sulle, olet upea nainen,hyvää pääsiäistä!🙂🌻