Vauvan univaikeudet, Väestöliiton liveryhmä 16.5. klo 13-15

Vauvan univaikeudet, Väestöliiton liveryhmä 16.5. klo 13-15

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 10.05.2012 klo 10:38 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (Sos-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 10.05.2012 klo 10:38

Väestöliitolla on liveryhmä Tukinetissä ke 16.5.2012 klo 13-15, teemana on vauvan univaikeudet.

Keskustelemme chatin aikana alle vuoden ikäisen lapsen uni-valverytmistä, unentarpeesta ja arkisista univaikeuksista. Etsimme chatin aikana ratkaisuja univaikeuksiin ja jaamme omia kokemuksiamme aiheesta.

Chatin vetäjinä toimivat Väestöliiton asiantuntijat Saaga ja Taika_S. Saaga on kätilö ja perheneuvoja. Hän on työskennellyt vuosia monenlaisissa tehtävissä vauva- ja pikkulapsiperheiden parissa. Taika_S on kätilö. Myös Taika_S on työskennellyt erilaisten perheiden ja elämäntilanteiden parissa kätilön työtehtävissä useiden vuosien ajan.

Väestöliitto on sosiaali- ja terveysalalla toimiva asiantuntijajärjestö. Väestöliitto edistää perheiden, nuorten ja koko väestön hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta sekä onnellista ja tasapainoista elämää. Toiminta painottuu nuorten ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseen, suomalaisen yhteiskunnan monikulttuurisuuden vahvistamiseen sekä seksuaaliterveyden edistämiseen. Väestöliitto toimii yhteiskunnallisena vaikuttajana, luotettavana tutkijana ja kehittäjänä sekä palveluiden tuottajana. Väestöliiton toiminnalla on myös kansainvälinen ulottuvuus.

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (Sos-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 15.05.2012 klo 09:24

Muistutus kaikille alle vuoden ikäisten lasten vanhemmille!

Huomenna tiistaina Tukinetissä on mahdollista keskustella vauvan univaikeuksista. Väestöliiton liveryhmä alkaa klo 13 ja jatkuu klo 15 asti. Chatin teemana on vauvan univaikeudet.

Chatissä keskustellaan lapsen uni-valverytmistä, unentarpeesta ja arkisista univaikeuksista. Lisäksi etsitään ratkaisuja univaikeuksiin ja jaetaan kokemuksia aiheesta.

Chatin vetäjinä toimivat Väestöliiton asiantuntijat.

Tervetuloa!🙂🌻