Väärä seksuaalisuus

Väärä seksuaalisuus

Käyttäjä Yksinäinen sydän aloittanut aikaan 13.06.2021 klo 18:41 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Yksinäinen sydän kirjoittanut 13.06.2021 klo 18:41

En tiennyt, miten nimeäisin otsikon. Tämä on jo aiheena tabu. Olen eronnut aikusten lasten äiti. Nuorempana tulin seksuaalisesti hyväksikäytetyksi. Nyt epäilen, että olen kiinnostunut naisista. Mulla ei ole homofobiaa, mutta en tahdo hyväksyä sitä omalle kohdalle. Siitä on jo 7 vuotta aikaa, kun viimeksi olen rakastellut. Silloin erosin miesystävästäni. Koskaan en ole lähestynyt naista siinä mielessä. Mua on kyllä nainen suudellut ja suutelin takaisin. En tiedä, miten suhtautua asiaan. Se ei tunnu normaalilta. Silti se kiehtoo. On kai parempi tukahduttaa alkuunsa tämmöiset ajatukset.

Käyttäjä Shawnn1 kirjoittanut 29.06.2021 klo 12:24

Hei,

riittää että hyväksyt sen, mikset hyväksyis? Miksi pidät mieltäsi vankilassa. Ei sinun pakko ole aloittaa suhdetta toiseen naiseen, mutta hyväksyisi ajatuksiasi ja tunteitasi. Itsensä tukahduttaminen tuottaa vain ahdistusta, tiedostavaa tai tiedostamatonta. Nauti kesästä!

Käyttäjä keskustelua kirjoittanut 04.07.2021 klo 15:08

Tuohon omaan suhtautumiseen tähän asiaan liittyen voi olla monta vaikuttavaa asiaa. Ensin se mistä kokemuksista tulee, sitten ne sisäistyneet perinteiset rooliajatukset tms. Sitten ne toteutumatta jääneet toiveet aiemmassa elämänvaiheessa.

Omiin ajatuksiin jos kysyy taholta tai toiselta taholta jotain näkökulmaa, voi tulla vaikutetuksi tai johdatelluksi. Parasta kuulla omaa mieltä, kokea lupa elää todeksi niinkuin itsellle kokee parhaaksi.

Seksuaalisuus on jokaisen oikeus, osa ihmisyyttä. Jokaisella oikeus kokea omalla tavallaan.

Käyttäjä Yksinäinen sydän kirjoittanut 06.07.2021 klo 22:13

Shawnn1 Voi olla, että pidän mieltäni vankilassa. Se on totta, että itsensä tukahduttaminen tuottaa ahdistusta.

Keskustelua Perinteiset rooliajatukset ovat yksi este. Toteutumattomia toiveita aina on. Eikä niitä toiveita aina edes tiedosta.

Kyllä mua eniten hirvittää omat ajatukset ja se, jos tulee oman kiinnostuksen kohteen torjumaksi. Varsinkin kun on kyseessä ei perinteinen malli. Mitäs sitten tehdään, kun seurustelisin toisen naisen kanssa. Mitä mieltä ovat lapseni ja ystäväni.

Kunnioitan todella kaapista ulos tulleita. He ovat avoimia ja sinuja itsensä kanssa. Jotain on kait itsessäni rikkoutunut kauan sitten. Ilmeisesti kiellän itseäni osaksi tuntea. Kai rikotullakin on oikeus jopa haluta seksiä. Onpa vaikeaa kirjoittaa sana seksi. Vähänkö mä tunnen itseni noloksi.