Tuskaa…

Tuskaa...

Käyttäjä Camilion aloittanut aikaan 03.02.2010 klo 10:04 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Camilion kirjoittanut 03.02.2010 klo 10:04

Eroni jälkeen tapasin melko pian erään miehen. Vanha tuttu hän minulle oli ja sitten tulikin tunnustus, että hän on minusta tykännyt jo pidemmän aikaa. Aloitimme suhteen ja kaikkien vaikeuksien kautta jatkoimme melkein vuoden. Sitten hän ilmoitti tarvitsevansa miettimisaikaa. Kului kuusi viikkoa ja hän ilmoitti halun palata yhteen, niin että muuttaisimme yhteen asumaan. Kuusi viikkoa tätä onnea ja autuutta kesti, kunnes hän paukautti päin naamaa etttei tästä tulekaan mitään. Nyt on itsellä sellainen olo kuin haluaisi vajota maan alle, miten sitä voikin antaa toisen pitää itseään tällaisena pellenä…

Käyttäjä Jasse kirjoittanut 03.02.2010 klo 12:05

Hei,

Et sinä ole pelle -älä syytä itseäsi siitä, että rakastat ja olet ollut valmis yrittämään. Sinä olet tiennyt mitä haluat ja kenen kanssa haluat elää yhdessä. Tuo toinen on olllut se päättämätön pelle.

Olet antanut hänelle mahdollisuuden osoittaa kiintymyksenä vahvuus ja nyt se on selvä. Tämän jälkeen ajattelet vain omaa itseäsi ja siitä miten tämän ylitse pääset. Enää ei mahdollisuuksia oman itsensä vuoksi kannata toiselle antaa, vaikka toinen kuinka olisi tullut toisiin aatoksiin - jälleen. Se juna meni jo. Nyt sinä rakennat oman elämäsi - eikö? Nyt sattuu, mutta mutta.... usko meitä palstalaisia, se ihan oikeasti menee ohi. 🌻🙂🌻

Käyttäjä Jatta kirjoittanut 04.02.2010 klo 23:12

Älä anna tämän ihmisen leikkiä tunteillasi omaalla päättämättömyydellään.
Tunne on saattanut olla enemmän ihastusta, kuin aitoa rakkautta. Hän on ehkä haaveillut sinusta silloin kun olit vielä parisuhteessa ja kun se päättyi, käytti tilaisuuttaan hyväksi. Kuitenkin todennäköisesti tuli huomaamaan, että hänen haavekuvansa sinusta ei ollutkaan aito sinä ja pettyi. Siitä varmaan tuo miettimisaikakin välillä.
On joitain ihmisiä joille ei vain yksinkertaisesti arkielämä onnistu, ihastus ei muutukaan oikeaksi arkipäivän rakkaudeksi. Sellaiseksi mikä kestäisi yli sen laskupinon, flunssat ja siivouspäivät.
Voimia sinulle. Kriisit vahvistavat ja antavat tietoa meistä itsestämme ja sen jälkeen olemme vähän viisaampia. 🙂👍

Käyttäjä helemi kirjoittanut 05.02.2010 klo 09:30

Seiso vaan selkä suorana ja nenä pystyssä maanpinnalla, ylpeänä.
Miesten toilauksien takia ei toinna ihteään moittia ja ei se sinun häpeäsi ole, vaan miehen. Se mikä ei tapa, vahvistaa.