toisen naisen kohtaaminen

toisen naisen kohtaaminen

Käyttäjä jenni aloittanut aikaan 30.03.2008 klo 20:50 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä jenni kirjoittanut 30.03.2008 klo 20:50

Otan osaa sisareni!
miehet ovat vain tuollaisia, sanotaan. Mutta, mutta me naisetkin , ainakin ne jotka lähtevät pettäjämiehen mukaan, vaikka tietävät tämän oleban perheellinen mies.
Se kertoo karua totuutta ihmisestä, joka ei välitä kuin omasta sen hetkisestä hyvästä.
Arvo maailma on perseellään jos sitä on koskaan ollutkaan.
Tosiasia on että mies suojelee rakastettuaan, usein enemmän kuin vaimoaan tai parisuhde kumppania. Samalla hän suojelee itseään, omaa hetkellistä himoa tai möhläystä., siis pettämistä.
Mutta, mutta suomalaiset lauloivat kuorossa klooriaa piispalle joka petti vaimoaan vuosia, nyt saimme anteeksi , nyt on kirkkokin siunannut syntimme. Hyvin surullista ja alhaista käytöstä. Sakissa tyhmyys tiivistyy sanotaan.
Ok. mutta oma mies saisi puhua ja kertoa jos niistä reppanoista saa sanaa ulos silloin kun pitäisi, siis olisivat ns. miehiä.
Lopuksi sanon että, ymmärrän kuinka vaikeaa on kohdata miehensä kanssa itseä pettänyt nainen, olen sen kokenut. En Avälittäisi tavata, enkä puhua. Mies saisi puhua, hän on vastuussa vaimolleen, jos on pettänyt. Mutta me naiset voisimme olla enemmän solidaarisia toisillemme. TOIVON ETTÄ SELVIÄT JA EHKÄ JAKSAT ANTAA ANTEEKSI : elämä jatkuu! t. petetty nainen