Sinulle Balafre

Sinulle Balafre

Käyttäjä saga f aloittanut aikaan 22.08.2005 klo 11:09 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä saga f kirjoittanut 22.08.2005 klo 11:09

Kovasti tunnen myötätuntoa sinua kohtaan, tilanteesi on raskas. Sinulla ei varmasti ole kovin paljon jaksamista tai voimia lähteä asiaa selvittelemään. Toivon kuitenkin, että kertoisit tilanteesta ja ajatuksistasi vaikka neuvolassa,sieltä varmasti löytyy henkilö, joka kuuntelee ja kertoo, mitä olisi tehtävissä.
Miehesi suhteen ei kai voi tehdä muuta, kuin puhumalla saada hänet käsittämään, miten tilanteen koet. Siihen sinulla on vähintäänkin oikeus.
Sinun itsesi on jaksettava ymmärtää, että olet yhtä tärkeä ja arvokas ihminen, kuin kuka muu tahansa. Elämäsi on ainutkertainen ja arvokas. Nyt sinun on itsesi ja oman hyvinvointisi lisäksi jaksettava huolehtia lapsesta,jota kannat.
Yritä löytää voimia ottaa ensimmäinen, ratkaiseva askel ulos tilanteesta. Älä jää yksin. Avun hakeminen,se ensimmäinen askel, on usein vaikein. Myös miehesi on ymmärrettävä, että et jaksa, että tilanne on selvitettävä ja että sinulla on oikeus tulla kuulluksi ja saada apua.
Olet ajatuksissani, toivon sinulle voimia. Pidä huolta itsestäsi ja syntymättömästä, joka ei siihen vielä itse kykene. Nyt on varmasti rankkaa, koeta jaksaa ajatella, että asiat muuuttuvat,tilanne on mahdollista korjata. Tärkeintä on nyt, että otat yhteyttä neuvolaan, ja kerrot, miltä sinusta tuntuu. Hyvä asia on se, että olet tiedosstanut asian, että kukaan ei voi sinua pakottaa elämään yksin kestämättömässä tilanteessa. Kaikkea hyvää sinulle toivoen

saga f