Raskauden riemua ja ailahtelevaa odotusta – Väestöliiton liveryhmät raskaana oleville lokakuussa Tukinetissä

Raskauden riemua ja ailahtelevaa odotusta - Väestöliiton liveryhmät raskaana oleville lokakuussa Tukinetissä

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 01.10.2012 klo 13:18 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 01.10.2012 klo 13:18

Hei kaikille!

Lokakuun aikana Tukinetissä on viisi raskaana oleville tarkoitettua liveryhmää. Liveryhmät ovat aina keskiviikkoisin klo 13-15 ja ne ovat avoimia. 12 noepinta mahtuu mukaan keskusteluun. Voit osallistua joko yhteen tai vaikka kaikkiin. Liveryhmän ohjaajina toimivat Väestöliiton asiantuntijat. Tervetuloa mukaan! Alla tarkemmat tiedot ryhmästä.

Terv. Kata🙂🌻


Raskauden riemua ja ailahtelevaa odotusta – Väestöliiton liveryhmät raskaana oleville lokakuussa Tukinetissä

Liveryhmien ajankohdat ja teemat ovat:

– ke 3.10.2012 klo 13-15: Tunteet vuoristoradassa raskauden aikana. Raskaus on yhdeksän kuukauden pituinen alkumatka vanhemmuuteen. Se voi sisältää vaihtelevia tunteita huumaavista onnenhetkistä aina ahdistavaan pelkoon asti. Monenlaiset onnenaiheet ja huolet värittävät matkaa. Tule jakamaan omat kokemuksesi.

– ke 10.10.2012 klo 13-15: Raskausajan tuomat muutokset kehossa. Raskaus tuo tullessaan monenlaisia iloja ja suruja liittyen omaan kehoon. Jotkut kokevat olevansa elämänsä kunnossa, mutta jotkut taistelevat terveyteen liittyvien haasteiden kanssa. Miten sinun raskautesi sujuu ja mikä mietityttää?

– ke 17.10.2012 klo 13-15: Parista perheeksi. Millaiset asiat pohdituttavat raskausaikana liittyen parisuhteeseen seksuaalisuuteen? Millaisia muutoksia parisuhteeseen tulee kun lapsen myötä? Vanhemmuuteen valmistautuminen tuo monenlaisia haasteita ja ristiriitojakin parisuhteessa – toisaalta taas raskaus voi sitoa entistä tiiviimmin yhteen.

– ke 24.10.2012 klo 13-15: Synnytykseen valmistautuminen. Raskaana olevan ajatukset alkavat suuntautua pikkuhiljaa h-hetkeen, synnytykseen. Miten siihen voi valmistautua? Jännittääkö kovasti vai odotatko uutta kokemusta innolla? Tule keskustelemaan ajatuksistasi, kivunlievityksestä, sairaalakassiin pakattavista tarvikkeista, mistä vaan aiheeseen liittyvästä!

– ke 31.10.2012 klo 13-15: Valmiina vauvan tuloon. Millaisia ovat ensimmäiset viikot vauvan kanssa? On hyvä pohtia jo etukäteen arjen järjestymistä ja edessä olevia vaiheita. Äiti on toipumassa synnytyksestä ja yhtäkkiä koko elämä pyörii pienen ihmisen ympärillä. Kaikki on muuttunut. Mitä tulisi olla valmiina vauvaa varten?

Väestöliitto

Väestöliitto on sosiaali- ja terveysalalla toimiva asiantuntijajärjestö. Väestöliitto edistää perheiden, nuorten ja koko väestön hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta sekä onnellista ja tasapainoista elämää. Toiminta painottuu nuorten ja perheiden hyvinvoinnin lisäämiseen, suomalaisen yhteiskunnan monikulttuurisuuden vahvistamiseen sekä seksuaaliterveyden edistämiseen.

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 03.10.2012 klo 12:17

Tänään ke 3.10.2012 klo 13-15 Väestöliiton liveryhmässä on seuraava teema:

Tunteet vuoristoradassa raskauden aikana.

Raskaus on yhdeksän kuukauden pituinen alkumatka vanhemmuuteen. Se voi sisältää vaihtelevia tunteita huumaavista onnenhetkistä aina ahdistavaan pelkoon asti. Monenlaiset onnenaiheet ja huolet värittävät matkaa. Tule jakamaan omat kokemuksesi!

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 08.10.2012 klo 17:45

Tervehdys!

Tällä viikolla (viikko 41) Raskauden riemua ja ailahtelevaa odotusta - liveryhmä on seuraavasti:

- ke 10.10.2012 klo 13-15. Teema: Raskausajan tuomat muutokset kehossa.

Raskaus tuo tullessaan monenlaisia iloja ja suruja liittyen omaan kehoon. Jotkut kokevat olevansa elämänsä kunnossa, mutta jotkut taistelevat terveyteen liittyvien haasteiden kanssa. Miten sinun raskautesi sujuu ja mikä mietityttää?

Ryhmän ohjaajina toimivat Väestöliiton asiantuntijat.

Tervetuloa mukaan!
🙂🌻

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 22.10.2012 klo 17:47

Tiedoksi:

Tällä viikolla (viikko 43) Raskauden riemua ja ailahtelevaa odotusta - liveryhmä on seuraavasti:

- ke 24.10.2012 klo 13-15. Teema: Synnytykseen valmistautuminen

Raskaana olevan ajatukset alkavat suuntautua pikkuhiljaa h-hetkeen, synnytykseen. Miten siihen voi valmistautua? Jännittääkö kovasti vai odotatko uutta kokemusta innolla? Tule keskustelemaan ajatuksistasi, kivunlievityksestä, sairaalakassiin pakattavista tarvikkeista, mistä vaan aiheeseen liittyvästä!

Ryhmän ohjaajina toimivat Väestöliiton asiantuntijat.

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (MIELI Kriisikeskus Helsinki) kirjoittanut 30.10.2012 klo 09:51

Tiedoksi:

Tällä viikolla (viikko 44) Raskauden riemua ja ailahtelevaa odotusta - liveryhmä on seuraavasti:

- ke 31.10.2012 klo 13-15: Valmiina vauvan tuloon

Millaisia ovat ensimmäiset viikot vauvan kanssa? On hyvä pohtia jo etukäteen arjen järjestymistä ja edessä olevia vaiheita. Äiti on toipumassa synnytyksestä ja yhtäkkiä koko elämä pyörii pienen ihmisen ympärillä. Kaikki on muuttunut. Mitä tulisi olla valmiina vauvaa varten?

Ryhmän ohjaajina toimivat Väestöliiton asiantuntijat.

Tervetuloa mukaan!