Rakastajatar / toinen nainen

Rakastajatar / toinen nainen

Käyttäjä Väiski aloittanut aikaan 01.02.2014 klo 10:32 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Väiski kirjoittanut 01.02.2014 klo 10:32

Hei!

Tätä on vaikea kysyä, sillä en tahdo syyttää ketään vaan pohdiskelen. Elän suhteessa missä mies haluaisi pitää toisen naisen. Meillä on myös yhteinen lapsi.

jos nainen tietää että toisen on avioliitossa tai avoliitossa niin mikä saa hänet jatkamaan suhdetta tai aloittamaan suhteen.

Käyttäjä lämminverinen+ kirjoittanut 01.02.2014 klo 17:06

Voi hyvä luoja, ymmärsinkö oikein. Miehelläsi on toinen nainen jonka hän haluaa pitää ja sinut myös?? Eihän näin voi olla!!!

Käyttäjä pöllöhuuhkaja kirjoittanut 02.02.2014 klo 02:58

aika jännä tilanne, sitä sun on varmaan avoimesti keskusteltava lisää miehesi ja sen toisen naisenkin kanssa saadaksesi selvyyttä tohon kysymykseen. Mä en tiedä, moniko tollasen kuvion saa toimivaksi, voisin kuvitella että jotakuta sattuu jossain välissä ja lujaa, jos kuvio jatkuu, mutta periaatteessa kai se on osallisten sovittavissa oleva juttu. Ei kai mikään laki estä sellaista tai kiellä. Viralliseen liittoon pääsee vaan kaks, mutta onhan noita tollasia kuvioita ollu iät ajat aina jossain, piilossa enimmäkseen, tosin. Paitsi raamatun alkulehdillä niitä on siinä patriarkaalisessa yhteiskunnassa ollu kuvioita että on orjattaria ja orjavaimoja sun muita vielä sen normaalin vaimon lisäksi... (tämä ei ollut mikään sodanjulistus tai uskonkiihkoilu, kun vaan lukee, niin näkee asioita.)

Kysy suoraan siltä toiselta, mikä sen saa jäämää.🙂👍

Käyttäjä Väiski kirjoittanut 02.02.2014 klo 16:52

Hei!

Aloitin tämän viestiketjuun , koska pohdin mikä on toisen naisen asema. Miehelläni on ollut toinen nainen marraskuusta lähtien. Sanojensa mukaan hän on kertonut meistä aluksi naiselle. Kertoikohan tansseissa että poika oli kotona vähän kipeänä ja naapurin 15 v poika hoiti sairasta lasta. Jotain suhde on antanut molemmille. Tällä hetkellä suhde on aluillaan ja maailma on ruusuista ja helppoa kun on joku hoitaa lapsen. Epäilen et suhde kestää jonkin aikaa ja sitten tulee uusi kierroksiin. Mieheni on pettynyt suhteissaan eikä uskalla sitoutua.

Rakastajia on ollut maailmassa paljon. On myös moniaviollisia suhteita. Jää väkisin miettimään miten ne toimii.

Tiedän ettei minusta ole toiseksi naiseksi en myöskään siihen ala. Mieheni kanssa eroamme. Olen sitoutunut parisuhteeseen, mutta mieheni ei ole. En halua enenmpää suruja itselleni. Haluan pojalleni mahdollisimman hyvän elämän. En voi varmistaa sitä asumalla mieheni kanssa. Hankin oman elämän.

Käyttäjä pöllöhuuhkaja kirjoittanut 02.02.2014 klo 20:33

Hyvä niin, omasta elämästä vastuunottaminen on hyvä juttu ja kantaa etteenpäin vaikka toinen tekis omallaan mitä tahansa. Miksi siis miettiä toisen naisen asemaa? On omakin elämä huolehdittavana ja iloittavana.😉

Käyttäjä Eveny kirjoittanut 03.02.2014 klo 17:11

Ihan kysymykseesi kun vastaa, niin vaikeahan se on mennä kenenkään motiiveista paljoakaan sanomaan. Jotain tulee silti mieleen. Kenties tämä toinen nainen vähät välittää muiden parisuhteista ja ajaa vain omia etujaan. Haluaa olla miehen kanssa, joka häntä miellyttää, riippumatta miehen mahdollisesta suhteesta. Lisäksi näissä voi olla sekin, että tuo nainen ei haluakaan sitoutua, joten varatut ovat "turvallisia". Lisäksi se, että varatuissa on kielletty hedelmä, voi jotakuta kiihottaa.