Pettämisen jälkeisiä olotiloja

Pettämisen jälkeisiä olotiloja

Käyttäjä RikkoNainen aloittanut aikaan 26.08.2008 klo 13:28 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä RikkoNainen kirjoittanut 26.08.2008 klo 13:28

Olemme mieheni kanssa olleet yhdessä 9 vuotta, heti ensitapaamisesta lähtien tuli molemmille tunne että ”se oikea” on nyt tässä. Olemme sielunkumppaneita, samanlainen huumorintajua, arvomaailma, ja melkein kaikki kiinnostuksen kohteet ovat vain lujittaneet suhdettamme. Kunnes viikko sitten sain tietää että miehelläni on ollut suhde toiseen naiseen melkein vuoden ajan! Sen vuoden, kun meidän nuorin lapsemme syntyi ja kasvoi yksivuotiaaksi😭. Molemmilla lapsillamme (4 ja 1 vuotiaat)oli kova koliikki ja ruoka-allergioita, valvottuja öitä siis on neljään vuoteen mahtunut enemmän kuin kenenkään pitäisi joutua kestämään. Vähitellen siis kävi niin, että läheisyys miehen kanssa vaihtui läheisyyteen lasten kanssa, ja meidän keskinäiset keskustelumme olivat tiuskimista ja lapsista puhumista. Tämän siis olen ymmärtänyt vasta nyt, kun olemma pettämisestä yms paljon puhuneet. Pettäminen yllätti minut niin täysin, sillä luotin mieheeni enemmän kuin itseeni, se ei yksinkertaisesti ole hänen luonteensa! Minäkin tiedostin että meillä on nyt vaikeaa, mutta jotenkin vain ajattelin että suhteemme kestää mitä vain, ja että paremmat ajat ovat tulossa. Nyt ymmärrän että suhdetta pitää vaalia koko ajan, eikä vain odotella että tilanne paranee, miten tyhmä sitä on ollutkaan😠. Mies sanoi että kaikki alkoi kun hän ravintolassa jutteli naisen kanssa (nainen oli tehnyt aloitteen) ja ”kaikki” tuntui olevan niin samanlaista (siis sellaista kuin meillä alussa😭). Nainen antoi sähköpostinsa, ja siitä alkoi kirjoittelu. He tapasivat 4 kertaa ja ”ajautuivat” sänkyyn(ei kuulemma tuntunut miltään, ja taas se oli naisen aloite joka siihen johti) mutta lähinnä ”suhde” oli kirjoittelua työasioista yms. Siis lähinnä sitä, kun minun kanssani ei enää oikein voinut puhua mistään…
Aluksi tuntui että henki salpautuu ja kuolen siihen paikkaan, mutta nyt olemme asiasta puhuneet ja puhuneet (lasten nukkumaan käynnin jälkeen tietysti…) ja asiat tuntuvat aika selviltä. Kumpikin on ollut koko ajan varma että haluaa jatkaa, ja että rakastaa vain toisiaan. (Mies oli ihastunut naiseen, ja kun tämä rakastui häneen, tajusi, mitä oli mennyt tekemään🙄) Minulla on täysi syy uskoa miestä, sillä hän on ollut tosi huolissaan jaksamisestani, ja näyttää kaikin tavoin miten tärkeä hänelle olen. Olen vihainen tuolle naiselle ja kirjoitin hänelle painokelvottoman kirjeen jota en tietenkään lähetä ikinä, mutta ai että minulle itselleni tuli siitä hyvä olo😀 Jotenkin on helpompi vihata häntä kuin miestä, vaikka väärin hän teki kun naisen houkutuksiin vastasi. Nyt olen ihan ihmeissäni, sillä voiko tämä oikeasti mennä näin helposti?? Meidän seksimme on parantunut tämän jälkeen aivan silmissä, ja haluamme toisiamme jatkuvasti. Seksi on aina ollut ihanaa ja yhteensopivaa, mutta sitä on viime vuosina ollut aika vähän… Mistä mies ainakin on kärsinyt, ja kyllä minäkin. Ovatko aivoni jossain ihme tilassa, jossa en kunnolla käsitä tapahtunutta, ja odotettavissa on vielä kunnon romahdus? Olemme menossa perheneuvolaan yksin sekä yhdessä, mies haluaa selvittää itselleen miten hän pystyi tekemään mitä teki, sillä ei itsekään ymmärrä sitä. Elänkö jossain kuplassa joka kohta puhkeaa, vai olenko vain käsittänyt mitä olen ollut vaarassa menettää, ja josta en ikinä halua päästää irti? Onko kellään kokemuksia samanlaisista tunteista?

Käyttäjä reetu kirjoittanut 28.08.2008 klo 13:03

Kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta. Onko mies luvannut lopettaa vieraan suhteen?
Vai onko hän onnellinen siitä, ettei omatunto enää paina kun sait tietää asiasta, etkä ollutkaan heti eroamassa ja olettaa näin, että voi pitää molemmat naiset.
Useinhan suhde ei lopu, vaikka näin uskotellaankin.

Käyttäjä RikkoNainen kirjoittanut 28.08.2008 klo 14:45

En minä yhtään epäile että suhde jatkuisi, mies on tosissaan kärsivän oloinen ja hirmu peloissaan että menettää meidät. Mutta ei minun hyvä olonikaan mikään pysyvä olotila ollut...😞 Eilen ja tänään tuntuu ettei mikään kiinnosta ja lasten kanssa oleminen tuntuu ylivoimaiselta. Kun saisi olla vaikka päivän yksin ettei tarvitsisi koko ajan leikkiä kun v..tuttaa koko ajan, ja itkettää eikä jaksa. Yöllä kun herää nuorimman kitinään niin ei enää unta saakaan sen jälkeen jne. Ja päivällä menee hermot ihan pienestä, ja jatkuvasti. Tiedän että suhteemme on mahdollista saada kuntoon ja entistä ehommaksi (ollaan varmasti molemmat otettu opiksemme) mutta minulla on vielä pitkä matka anteeksiantoon ja unohtamiseen. Miksi sen pitää olla näin kivinen tie...

Käyttäjä -sade- kirjoittanut 17.10.2008 klo 18:22

Oli suoraan kuin minun elämästäni, vieläköhän sinut RikkoNainen tavoittaisin täältä? Voisi vaihtaa ajatuksia.

Meillä on nyt suhteen paljastumisesta aikaa pikkuisen enemmän kuin teillä, olotilat vaihtelee, mutta kyllä tästä selvitään. Välillä ollaan rakastuneita, mutta välillä aika pohjalla. Ero ei ole ollut vaihtoehto missään vaiheessa ja terapiassa on käyty. Miehen arvomaailma on mennyt ihan uusiksi, ts. minä ja lapset ollaan noustu arvoon arvaamattomaan ja hän inhoaa itseään (syystäkin). Tekee tosissaan ihan kaikkensa sen eteen, mitä meillä on, ja on kärsinyt kaikesta varmaan enemmän kuin minä (mitenkään puolustelematta häntä).