Perhe yhdessä vain viikonloppuisin

Perhe yhdessä vain viikonloppuisin

Käyttäjä surusilmät aloittanut aikaan 15.04.2008 klo 20:29 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä surusilmät kirjoittanut 15.04.2008 klo 20:29

Muiden kokemuksia perhe elämän sujumisesta,kun toinen perheenpää on töissä tai opiskelee kauempana ja viikonloppuisin vain perhe yhdessä.Onko kriisiä tullut suhteeseen tämän takia.Itsellä uupumista tuottanut lapsijoukon kaa selviäminen aresta, ja viikonloppuisin sit riiaksi menee ku puoliso kotona.

Käyttäjä Kinuzki kirjoittanut 20.05.2008 klo 10:25

Hei,
meillä ollaan jo todella monta vuotta eletty näin....mies vain viikonloput kotosalla viikot työssä maailmalla.Tekee ympäripyöreitä päiviä ja sitten viikonloppuna makoilee ja ottaa takas univelkaansa.

Tunnen olevani pyykinpesijä ja ruuanlaittaja hänelle, hän vain on ja oleleilee omissa oloissaan viikonlopun ja taas koittaa päivä jolloin pakkaa laukkunsa ja lähtee.

Olen joskus ootellut innollakin hänen kotiutumistaan, mutten enään, alkaa jo perjantaina ressaamaan, että taasko se sieltä tulee ja ne pyykinpesurummat alkaa.

Missään emme käy, koska häntä väsyttää ja jos ei väsytä niin alko maistuu turhankin usein. Mitään hän ei tee ees pyytämällä. Tulee, on ja lähtee....... Mulla menee hermot.😠

Tunnen olevani avioliitossa elävä yksinhuoltaja, toisesta ei ole ees viikonloppuna apua....🙄

Edes lapset ei enään odottele häntä vaan sanovat taasko se tulee tänne juomaan.....sitä se on aina viikonloppuna kuppia kääntyy tiheesti😭

En suosittele kenellekkään tälläistä perhe-elämäää....