Parisuhdeväkivallasta vapaaksi – haku teemaryhmään käynnissä!

Parisuhdeväkivallasta vapaaksi - haku teemaryhmään käynnissä!

Käyttäjä Kata_K aloittanut aikaan 10.09.2013 klo 13:01 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 10.09.2013 klo 13:01

Tukinetissä järjestetään ajalla 1.10.- 30.11.2013 suljettu vertaistukiryhmä: Parisuhdeväkivallasta vapaaksi. Teemaryhmä on tarkoitettu parisuhdeväkivaltaa kokeville tai kokeneille naisille.

Teemaryhmä tarjoaa luotettavan ja turvallisen ympäristön, jossa naiset voivat keskustella kokemastaan parisuhdeväkivallasta ja sen seurauksista elämässään ohjatusti ja valvotusti muiden vertaisten kanssa. Ryhmäläiset saavat tietoa parisuhdeväkivallasta, sen ilmenemisestä, selviytymiskeinoista sekä tietoa mahdollisuuksista päästä parisuhdeväkivallasta vapaaksi. Osallistuminen voi vähentää yksinäisyyden ja erilaisuuden tunteita, jotka ovat hyvin yleisiä tuntemuksia väkivaltaa tai sen uhkaa kokeneilla naisilla.

Teemaryhmä toteutetaan Tukinetin ja Naisten Linjan yhteistyönä. Teemaryhmän ohjaajina toimivat Naisten Linjan vertaistukiryhmänohjaajat. Teemaryhmään osallistutaan nimimerkillä, omia henkilötietoja ei tarvitse ilmoittaa. Teemaryhmään kirjoitettuja viestejä pääsevät näkemään vain ryhmään käyttöoikeuden saaneet nimimerkit.

Ryhmään mahtuu 20 osallistujaa. Osallistujia pitää olla vähintään 10, jotta ryhmä toteutetaan.

Ryhmä alkaa tiistaina 1.10.2013 ja päättyy lauantaina 30.11.2013. Ryhmän osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Hakuaika on ma 26.8.2013 – su 22.9.2013.

Linkki hakulomakkeelle tässä: https://www.tukinet.net/keskustelu/lomake/nayta.tmpl?grp=241 (hakeminen edellyttää sisäänkirjautumista Tukinettiin).

Teemaryhmän tekniikka toimii samalla tavoin kuin Tukinetin avoimet keskusteluryhmät. Ryhmään kirjoitettuja viestejä ei kuitenkaan esimoderoida eli lueta ennen julkaisua. Ryhmään voidaan liittää reaaliaikaisia osioita, liveryhmiä, jos osallistujat niitä haluavat. Ryhmän lopuksi osallistujilta kerätään palautetta.

Jos olet kiinnostunut ja sitoutunut olemaan mukana ko. teemaryhmässä, niin täytä eo. linkin takaa löytyvä hakulomake (vaatii sisäänkirjautumisen). Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti. On tärkeää, että vastaat jokaiseen kysymykseen huolellisesti. Ryhmään hakeneille ilmoitetaan valinnasta perjantaina 27.9. Tukinetin oman kanavan kautta. Jos haluat lisätietoja teemaryhmästä, niin jätä viesti/kysymys Tukinetin info-osiossa olevan palautelomakkeen kautta.

Käyttäjä Kata_K (Työntekijä) (SOS-kriisikeskus, Helsinki) kirjoittanut 16.09.2013 klo 17:51

Vielä ehtii hakea Parisuhdeväkivallasta vapaaksi -teemaryhmään!

Viimeinen viikko hakuaikaa jäljellä eli haku päättyy sunnuntaina 22.9.

Linkki hakulomakkeeseen ohessa:

https://www.tukinet.net/keskustelu/lomake/nayta.tmpl?grp=241