onni antaa odottaa itseään

onni antaa odottaa itseään

Käyttäjä murheen murtama aloittanut aikaan 23.03.2006 klo 19:38 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä murheen murtama kirjoittanut 23.03.2006 klo 19:38

Hei, Älä suostu yhdenyön suhteisiin, ansaitset parempaa. Tuttavuuden ja kaveruuden pohjalta löytää joskus sen rakkaan ja tällainen suhde kestää usein kauemmin kuin päätön salamarakastuminen, jossa kaikki nähdään ruusunpunaisten lasien läpi. Sitten se arki onkin melkoinen pudotus…kestääkö suhde sen?

Sinä olet hieno, fiksu nuori nainen. Sinun tulisi panostaa itseesi ja itsetunnon kohottamiseen. Kun kävelet kadulla terveitsetuntoisena, naiseudestasi ylpeänä niin varmasti miehet sen noteeraavat! Vau mikä lady! jos uskallan sanoa. Jos raahustat, itseäsi syyttelevänä, itsesäälisenä jne. annat signaalia, ettei minun luo kannata tulla. Tiedän, että naiseuden rakentaminen ja itsetuntoasiat ovat vaikeita, mutta olet nuori. Elämä edessä, älä hukkaa sitä. Sinulla on aikaa eikä se elämäkään ilman miestä välttämättä ole onnetonta, toisille se on valinta.

Arvaat varmaan vastauksestani, että olen aika lailla sinua vanhempi, siksi sanon sinulle kokemusta omaavana, että kaikki mistä voit saada apua käytä se. Älä ole ennakkoluuloinen. On kurjaa sitten myöhemmin katsoa elämää taaksepäin ja ajatella, että tuonkin olisin voinut tehdä toisin.

On muuten niin ihania miehiä, että he pystyvät keskustelemaan tällaisista ongelmista kunhan teet varovaisen avauksen keskusteluun. Mehän emme ole vastuussa toisen tunteista mutta kylläkin siitä , että toinen tietää tunteistamme (kun me ei olla ajatustenlukijoita). Eikö tämä kommunikointi ja arkojenkin asioiden luottaminen turvallisesti toiselle ole hyvän parisuhteen merkki.

No, tantta täällä viisasteli,mutta toivottavasti sait jotain irti.