Ongelmainen suhde..

Ongelmainen suhde..

Käyttäjä nightmare24 aloittanut aikaan 16.04.2016 klo 19:19 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä nightmare24 kirjoittanut 16.04.2016 klo 19:19

Olen tässä pitkään miettinyt mikä tässä on vialla..olen seurustellut nyt muutamia vuosia erään hieman vanhemman ihmisen kanssa jota (outoa kyllä)en edes tunne kunnolla vaikka niin luulin..meillä on ollut ihania hetkiä yhdessä, mutta on myös riidelty todella paljon.Olen yrittänyt itse avautua hänelle ja olla läsnä, mutta en tunnu aina saavan vastakaikua. Jotenkin kaikki keskustelut vaan jää ”puolitiehen”..usein mua jää harmittamaan joku asia mitä hän on sanonut tai tehnyt..hän sanoo aina rakastavansa mua ja ettei koskaan halua erota, olen hänen omansa, hänen naisensa.

Hän on usein kehunut mua ulkonäöllisesti ja muutenkin ja kutsunut omaksi unelmanaisekseen,rakkaakseen, että olen juuri sitä mitä hän haluaa, mutta en ole ottanut sitä kovin tosissaan johtuen joistakin sanoista ja tekemisistä,toisaalta olen aina ollut ihan hullaantunut..aika ristiriitaista.. Olen tosi epävarma itsestäni ja se ruokkii tätä onglemaa entisestään. Meillä meni muutamia kuukausia alussa niin että se oli kuin unelmaa, hän oli Ihastunut ja rakastunut muhun..olin ihmeissäni.halipusu viestejä tuli tuon tuosta..aloimme suunnitella tulevaisuutta.
En ymmärrä miksi kaikki alkoi kuitenkin mennä pieleen..hän oli kuin mun unelma mies..sanoi ja kertoi tosi ihania asioita, en uskonut että voi tällaista sattua mulle.
toi lahjoja, auttoi kotitöissä,käytiin ravintoloissa, lähetteli viestejä,sain kukkia yhtäkkiä jne..soiteltiin paljon.Hän sanoi haluavansa mennä naimisiin heti kun se mulle sopii.. Kuitenkin noin 3kk kohdalla huomasin jotain outoa, hän saattoi muuttua yhtäkkiä kuin eri ihmiseksi, hyvin kylmäksi välinpitämättömäksi..ei noteeraannut jos sanoin tai tein jotain..olin kuin ”ilmaa”. En enää ollutkaan niin ihana ja kaunis kuin oli alussa sanonut.En tuntunut pääseväni kunnolla hänen lähelleen..rakastelut alkoi jäädä, olin ihan maissa..kuitenkin kun kysyin oli kaikki ihan hyvin, sanoi ettei voisi koskaan pettää eikä halua ikinä että erotaan, me olemme tarkoitetut yhteen..olimme intohimoisia toisiamme kohtaan.hänestä tuli jossain vaiheessa alkoholisti, hän ei myöntänyt onglemaa mutta alkoi juomaan tosi paljon. Olin surullinen ja halusin erota, melkein erosimmekin. Hän oli humalassa pettänyt ja katui tätä nyt syvästi,puhkesi kyyneliin..en uskonut tätä tarinaa että oli vain vahinko,, mutta kuitenkin keskuteletuamme jatkoimme yhdessä, vieläpä hänen tahdostaan.Hän halusi kesällä sitten taas että alottaisimme iihan alusta uudestaan..(meillä oli muutama kk taukoa) hän lupasi muuttua. Sovittiin että näemme aina niin kuin molemmille sopii että ei tarvitse olla yhdessä jos alkaa ahdistaa.Puhuttiin että menemme naimisiin, hän käy ostamassa kihlat.Pian olimme myös menossa luo.Olin todella onnellinen..yhteinen tulevaisuus voisi alkaa..menimme ”kihloihin”.

Pikkuhiljaa hänen sekoilunsa alkoi uudestaan..oli jo juonut itsensä humalaaan ja alkoi outo käytös. Meillä oli vähän kinaa mm.rahasta..hän suuttui mulle aivan yhtäkkiä niin että löi mua nyrkillä ja kaaduin maahan.Huusin hänelle, ja hän häipyi. Tämä oli shokki..en uskonut että ihminen joka on puhunut mulle noin kauniisti voi tehdä näin=(..en ymmärtänyt yhtään mitään enää.elin jossain sumussa..taas jatkettiin..näitä erikoisia tilanteita alkoi tulla lisää
raivokohtauksia,uhkailemista,poistumisia kotoa,mykkäkoulua..
Sain yllättäen tietää että hän on käyttänyt meidän yhteisiä rahoja mm.pelaamiseen..sain tietää että on käynyt pornosivustoilla.aina hän vakuutteli että kaikki johtuu siitä että hän on niin stressaanut töistä ym..ja että kuitenkin hän haluaa vain mut..
olen nähnyt hänet myös flirttailemassa huomattavasti nuoremmille tytöille, vieläpä mun ollessa läsnä,hän on myös usein jäänyt kiinni valehtelusta.. on myös uhannut itsemurhalla jos jätän hänet..hän kuulemma rakastaa niin paljon! kauheaa painajaista, en halua uskoa todeksi että se ihminen jota rakastin onkin oikeasti tällainen..uskon että suhteemme loppuu pian, en jaksa enää..mitä teen? miten pääsen takaisin jaloilleen?

Käyttäjä Theofano kirjoittanut 17.04.2016 klo 13:22

Parhaiten pääset jaloillesi hankkiutumalla eroon tästä kaverista niin nopeasti kuin mahdollista. Älä usko itsemurhaselittelyjä - se on vain tapa pitää sinut kontrollissa. Älä usko enää mihinkään ihanuuteen, sitä seuraa vain uusi sekoilukohtaus. Ne ihanuudet ovat juuri siksi, että jäisit koukkuun etkä lähtisi. Mies ei tuosta parane, pahenee vain.

Kehottaisin soittamaan Naisten linjalle. Sieltä saat käytännön apua eroasioiden järjestelyyn, mitä tehdä kämpän, rahojen, tilien, vakuutusten ja sellaisten suhteen. Älä kerro miehelle mitään ennen kuin on aivan välttämätöntä esim. paperitöiden vuoksi. Ideaalia olisi, että voisit vain häipyä kertomatta hänelle, mutta se ei välttämättä onnistu.

Kerää todisteita. Jos mies on vielä väkivaltainen, heti lääkäriin, valokuvat, lääkärinlausunnot ja muut talteen. Tiedot tilitapahtumista talteen. Kuitit, kaikki, mitä ikinä voit keksiä, esim. jos pystyt todistamaan tuon pelaamisen. Et välttämättä tarvitse näitä, mutta ei vara venettä kaada.

Naisten linja: 0800 02400, ma-pe klo 16-20 ja la-su 12-16

Käyttäjä nightmare24 kirjoittanut 21.04.2016 klo 19:54

jatkoa..olemme olleet suhteessa hyvin tiivisti mutta niin että tietty etäisyys säilyy, en edes ymmärrä miten se on mahdollista kun olen itse sellainen ihminen että olen ollut tosi läheisissä suhteissa. Meillä menee todella hyvin ehkä päivä, viikko, kuukausi mutta
sitten meille tulee kauhea riita yleensä johtuen siitä, että hän on niin kylmä,tekee jotain ikävää, eikä ota mua huomioon mitenkään..tulee tosi surullinen olo, ja haluan hänen seurastaan kauas. sen lisäksi hän on vielä sellainen että rahaa tuppaa kulumaan enemmän kuin on. olen yrittänyt olla kuunteleva ja ymmärtävä, mutta jos kaikki ei menekään hänen mukaansa tulee kauhea riita. Joudun mukautumaan hänen oikkujensa mukaan täysin, jotta välttäisin väkivalta tilanteet.se tarkoittaa usein että joudun maksamaan esim.hänen laskunsa tai oluensa. Näitä tilanteita on ollut useita. en ole ikinä ollut mikään alistuva tossukka, mutta nyt musta on tehty sellainen. Kaikki menee hänen tahtonsa mukaan.Olen jotenkin kuollut henkisesti tämän suhteen kuluessa, en aina ymmärrä missä menee rajat. Muut on koittaneet varoitella nähdessään miten musta on tullut näin masentunut ja raihnainen, en mä aina ole ollut sellainen.Olen myöskin aivan varma että pettää mua kun en ole maisemissa, mutta todistusaineistoa tästä ei ole.hän saa kauheat raivarit jos edes epäilen tällaista,hän kuulemma rakastaa vain mua.myöskin olen havainnut, että kun meillä on ollut näitä on/off tilanteita todella usein,jotkut nuoremmat ihmiset alkavat katsoa mua paheksuvasti, saattavat nauraa,kääntyä katsomaan pitkään tai muuta vastaavaa..ihan kuin he muka tietäisivät musta kaiken?pelkään että hän levittelee musta jotain sontaa aivan tarkoituksella sillä osaa olla tosi ilkeä sillepäälle ryhtyessään..tosi ahdistavaa en tiedä miten selviän..😑❓

Käyttäjä Sosuli2 kirjoittanut 26.04.2016 klo 16:06

Theofano on oikeassa: tällaisesta ihmisestä pitää päästä äkkiä eroon. Mene turvakotiin (linkki alla), jos lähtö ei muuten onnistu. Kertomasi kuvaa huomattavan epätasapainosta ja epäluotettavaa kumppania, joka on jopa vaarallinen. Tuollaiseen tilanteeseen ei kenenkään tarvitse jäädä. Epävarmuus ja taustalla kytevä pelko kuluttavat sinua, kuten itsekin kuvasit.

Onnea vapautumiseen!

https://www.turvakoti.net/site/?lan=1&page_id=8