Miten saada ajatukset muualle

Miten saada ajatukset muualle

Käyttäjä Susannanna aloittanut aikaan 24.06.2020 klo 19:18 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Susannanna kirjoittanut 24.06.2020 klo 19:18

Olen tuntenut avomieheni vuodesta 2018. Viime vuonna olimme muutaman kuukauden erossa ja tapailimme kumpikin muita. Nyt ollaan kuitenkin yhdessä ja asutaan saman katon alla. Kumppanini oli kännipäissään tapaillut nuorta romaninaista erossa olomme aikana ja nainen väittää olevansa raskaana miehelleni. Mitään todisteita asiasta ei ole ja mieheni ei edes muista harrastaneensa seksiä ko. naisen kans. Ollut siinä kunnossa, ettei edes muista. Nainen on pyytänyt rahaa vauvan tulevia tarvikkeita varten mieheltäni, mutta ei ole antanut.

Suuresti toivon, että juttu on pelkkää huijausta, mutta silti asia vaivaa mieltäni. Mieheni on kyllä sanonut, ettei kannata stressata asialla. Hankalaa vaan, kun muutenkin vaikea luottaa keneenkään. Miten saisi ajatukset muualle? 

Käyttäjä kirjoittanut 01.07.2020 klo 19:33

Kannattaa ehkä suunnata omaa oloa parantaviin tekemisiin. Itseä ainakin auttaa tekeminen, järkevä, hyotytekeminen, kun joku raskauttaa mieltä. Kun itsellä puhtaat jauhot pussissa, se on tavallaan se tontti jonka vaan voi pitää kunnossa. Jos kumppanilla aihetta murheeseen menettää sinut, kaiketi koettaa ratkaista ettei niin käy?

Luottamus on niitä asioita, joita vaikea korjata rikkouduttua.

Itseen luottamusta lisääviä ajatuksia kirjan tai ystävän kautta tai jonkun aiemman kokemuksen jonka olet selvittänyt/voittanut?

- Voimia sulle!

Käyttäjä Susannanna kirjoittanut 03.07.2020 klo 18:56

Ollaan saatu onneksi puhuttua asiat läpi ja mieskin aiko olla miettimättä koko juttua. Varsinkaan kun mikään ei ole varmaa. Sitte jos tulee joku lappu joskus jostain, niin toimia sen mukaan. Mutta nainen kirjoitti eilen miehelle, että jättää se rauhaan. Siinäpä olkoot. Varmaan vaan koittaa huijata normaalia suomalaista miestä.