Mitä tehdä?

Mitä tehdä?

Käyttäjä HoneyB aloittanut aikaan 09.11.2018 klo 12:29 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä HoneyB kirjoittanut 09.11.2018 klo 12:29

Hei,

Muutama viikko sitten valmistelimme ihanaa kynttiläillallista mieheni kanssa lasten mentyä nukkumaan. Halusimme juhlia tulevaa kihlajaisvuosipäivää ja viettää hetkeä kaksin, ennen kuin mieheni lähtisi Aasiaan muutaman viikon työmatkalle. Puhuimme paljon, miten onnellista aikaa elämme. Olimme pohtineet menevämme pienimuotoisesti naimisiin syksyllä saavuttassamme 10-vuoden yhteiselon, mutta tämä valitettavasti siirtyi isovanhemman kuoltua yllättäen. Pohdimme häille uutta ajankohtaa sekä haaveiltamme kolmannesta lapsesta. Mies lähti seuraavana päivänä työmatkalleen ja saman päivän aamuna kun mies oli matkalla kotiin, tein positiivisen raskaustestin. Mies taas toi tuliaisena tiedon syrjähypystä vastalahjana. Olivat viettäneet kosteita juhlia jotka olivat päätyneet strippiluolaan…Ja lopun voikin kuvitella. Hetkeä ennen tätä illanviettoa oltiinkin lähetelty toisillemme lämpimiä viestejä virallisen kihlajaispäivän kunniaksi. Mies on todella pahoillaan ja häpeissään tapahtuneesta, kuvaili arviointikykynsä pettäneen täysin. On varma siitä, että on elänyt onnellisinta aikaa parisuhteessamme viime vuodet, kaikki on ollut hyvin. Ja samaa mieltä olen itsekin ollut. Nyt olen tapahtuneesta arvatenkin puulla päähän lyöty. Miten tästä eteenpäin? Mies haluaa ehdottomasti jatkaa ja niin minäkin. Mitä tehdä, miten saada luottamus takaisin tai onko siinä edes mitään järkeä. Tuntuu vain ylivoimaiselta ajatukselta erota rakastamastaan ihmisestä jolle odottaa kolmatta lasta? Jotenkin aidosti uskon, että tämä oli vain känninen hairahdus ja haluan olla armollinen. Mutta sitten on se mutta. Apua, tukea, viisaita sanoja? En haluaisi vielä asiasta läheisille puhua, kun raskauskin niin alussa vasta.

Käyttäjä Ko0Ko0 kirjoittanut 11.11.2018 klo 09:16

Maailman hirveimmältä kuulostaa.😭Olen pahoillani. Itse olen nyt taistellut 3 kuukautta,että haluanko jatkaa mieheni kanssa. Hän jäi kiinni pettämisestä,todella oudosta seksiviestittely/keskustelusuhteesta työkaverinsa kanssa.
Koita elää hetkessä,sure,anna itsesi tuntea kaikki tunteet. Anna itsellesi aikaa. Koita miettiä kaikkia teidän hyviä asioita. Plussaa että miehesi oli edes niin rehellinen että kertoi sinulle että on pettänyt. Uskon että semmoisessa ihmisessä on toivoa. Minun mieheni salasi kaiken,poisti viestiketjut,toimi suunnitellusti,ei olisi varmaan ikinä kertonut mitään. Ei kertonut silloinkaan kun epäilin ja kysyin suoraan. Valehteli kirkkain silmin. En tiedä onko hänessä toivoa,voiko tuommoiseen valehtelijaan ikinä luottaa. Se luottamus tulee ajan kanssa jos tulee. Miehesi asenne ratkaisee varmasti paljon.
Miettikää pariterapiaa,yksilöterapiaa. Minä olen käynyt yksin terapiassa sillä mies ei suostu puhumaan ulkopuolisille.

Käyttäjä tinppa-75 kirjoittanut 11.11.2018 klo 09:46

Miehesi teki pahan teon, mutta jos oikeasti katuu niin anna anteeksi. Jos vielä vastaavaa tapahtuu niin jätä hänet