Minkälaisia kokemuksia nykyisen mies-/naisystävän Ex-puolisosta?

Minkälaisia kokemuksia nykyisen mies-/naisystävän Ex-puolisosta?

Käyttäjä Mepa aloittanut aikaan 24.01.2011 klo 16:51 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Mepa kirjoittanut 24.01.2011 klo 16:51

Ihan mielenkiinnosta kyselen. Minkälaisia kokemuksia teillä on ollut? Miten tulette toimeen? Onko vaikeuksia (millaisia)? Minulla on todella huonoja kokemuksia miesystäväni exästä…..hänellä tuntuu suorastaan olevan missio tuhota miesystäväni ja siinä sivussa minut. Olen tietoisesti alusta asti yrittänyt välttää joutumasta keskusteluun hänen kanssaan, en koskaan puutu heidän lasten asioihin yms. Tällä hetkellä vain tuntuu ettei enää rahkeet riitä suvaitsemaan hänen tempauksiaan, ymmärtänyt en niitä koskaan ole. Hänen touhut alkavat vaikuttaa psykopaatin puuhilta. Haluaisin kuulla minkälaisia ratkaisuja olette löytäneet/tehneet hankalien tyyppien kanssa, vai voiko sellaista ylipäänsä löytää?

Käyttäjä Eveny kirjoittanut 27.01.2011 klo 10:55

Vataanpa nyt....minulla on pelkästään positiivista. Hieno ihminen hän tuntuu olevan. Mieheni ei koskaan puhu hänestä huonoa, päinvastoin. Tietysti jonkinlainen raja menee itsellä siinäkin, miten paljon ylistystä toisesta haluaa kuulla 🙂

Käyttäjä awen kirjoittanut 29.01.2011 klo 15:03

Erittäin huono kokemus. Mieheni ex teki suhteemme alkutaipaleesta helvettiä. Hän häikäilemättömästi manipuloi miestä mielensä mukaan ja käytti tätä taloudellisesti hyväksi heidän suhteensa aikana. Olen vain kiitollinen siitä, että miehelläni ja hänen exällään ei ole yhteisiä lapsia, ei tarvitse olla enää hänen kanssaan missään tekemisissä. Vaikka kyllä exän varjo on liidellyt suhteemme yllä vielä aivan viime aikoihin asti. Teillä näyttää olevan toinen tilanne, lasten takia on pakko pitää jonkinlainen yhteys exään.

Tärkeintä ainakin oman kokemukseni pohjalta olisi, että miehen kanssa vedätte yhtä köyttä. Ex on ehkä välttämätön paha, mutta tehkää miehesi kanssa hänelle rajat selviksi. Helpommin sanottu, kuin tehty, mutta ei kai edes psykopaatti jaksa loputtomiin teitä sabotoida. Eiköhän hänen pakkomielteensä tai muut käytöshäiriöt vielä joku kaunis päivä suuntaudu jonnekin muualle.

Jaksamista ja kärsivällisyyttä teille molemmille. Pitäkäähän huolta toisistanne älkääkä päästäkö ex:ää niskan päälle tai kiilaksi suhteeseenne. 🙂🌻

Käyttäjä Mepa kirjoittanut 31.01.2011 klo 12:34

Kiitos vastauksista. Manipulointia on tässäkin tapauksessa. Miesystäväni yrittää parhaansa mukaan pysyä jonkimoisissa väleissä, se kun on huomattu että jos vähänkään sanoo vastaan jossain asiassa, vaikuttaa se lasten tapaamisiin. Kaikkein pahintahan tässä on juuri lasten kohtalo...heille ei soisi enää mitään ylimääräisiä "aikuisten" kähinöitä. Joskus vain kihisen mielessäni ja tekisi mieli sanoa muutama valittu sana, mutta kun ei vain voi. Olemme miesystäväni kanssa puhuneet yhtä köyttä pitämisestä ja siitä ettei tuo hirviö pääse meidän väliin. Yleisesti ottaen ollaan onnistuttu, muutamia riitoja lukuunottamatta. Emme missään tapauksessa halua ainkaan hänen olevan syy meidän riitoihin. Toivon todellakin että hän kohdistaa katkeruutensa johonkin muualle. Sietokyky on vaan toisinaan punaisella.

Käyttäjä awen kirjoittanut 31.01.2011 klo 16:53

Ymmärrän tilanteesi hyvin, Mepa. Lähipiirissäni tapahtuu vastaavaa.. Sitä ei ole mukava katsoa sivustakaan, saati sitten olla osallisena tuollaisessa. Miten joku voikin käyttää lapsia aseena ja rankaista heitä omista ongelmistaan. Ja miksi ihmeessä käyttää tolkuttomasti energiaa toisten elämän sabotoimiseen, kun voisi keskittyä siihen omaan elämäänsä. Ei sitä voi järjellä ymmärtää.

Toivon koko sydämestäni, että miehesi kanssa jaksatte ja voitatte tuon vastuksen 🙂👍