Millaisen parisuhteen perusta on teoriittinen?

Millaisen parisuhteen perusta on teoriittinen?

Käyttäjä Nimetön aloittanut aikaan 10.09.2021 klo 11:59 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä kirjoittanut 10.09.2021 klo 11:59

Miten teoria parisuhteesta onnistuu käytännössä? Suhteessa vastakkaiseen sukupuoleen ilmenee ongelmia, joiden korjaaminen on teoriassa mahdollista, mutta käytännössä lähes mahdotonta, koska toinen osapuoli ei tee tilannetta helpoksi. Kuinka onnistuisin käytännössä selittämään kumppanilleni etten huoraa suhteessani häneen, jos en kyennyt niin tekemään seksin jälkeen, jossa kumppanini kaipasi ulkopuolista puuttumista asiaan.

Käyttäjä kirjoittanut 12.09.2021 klo 10:55

Enkä jäänyt tähän suhteeseen enää sen jälkeen, kuin en nainut mitään, enkä ketään, ilman häpeää, jota tuskin tunnistin tämän valtavan tunteen alta. Elämä oli kuin unta, jossa emme koskaan eronneetkaan. Näin elämäni kulkevan ohitseni, kuin tulevaisuuden mielikuvituksena, jossa en koskaan päässyt sinusta eroon koskaan, koska oli kosketuspintaa kehojemme välillä, kuin seksiä jota emme koskaan yhtyisi. Joka olisi ollut meille oikeampi rakkaus, mutta jonne emme koskaan yhdessä kokeneet.

Käyttäjä kirjoittanut 15.09.2021 klo 15:45

Tämä kaikki tapahtui monta kymmentä vuotta sitten, mutta on vielä hyvin muistissa minulla. Osaankohan antaa anteeksi näitä kokemuksiani koskaan.

Käyttäjä kirjoittanut 17.09.2021 klo 10:59

Tänä aamuna kuin olin ulkona huomasin yhden naisen hermoilevan pihalla, sitten hän nousi autoonsa ja ajoi pois, lapsi jäi vaunuihin suojatielle, lähdin sisälle, tullessani takaisin lapsi ja vaunut olivat hävinneet.

Ajattelin että jos lapsi ja vaunut olisivat olleet pihalla vielä, olisin soittanut lastensuojeluun.

Käyttäjä kirjoittanut 30.09.2021 klo 16:58

Kamalaa tämä kaikki. 👳 Täytyy löytää jotain järkeä tälle maailmanmenolle.  👸 Pelkän mielikuvituksen käyttö ei nyt auta yhtään mitään.  👰 Just kun tilasin matkan tapahtui  ⛑ maanjäristys  ⛑  siellä mihin matkustaisin.