Mies kertoi seksielämästämme äidilleen

Mies kertoi seksielämästämme äidilleen

Käyttäjä Yuveria aloittanut aikaan 07.12.2021 klo 11:03 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Yuveria kirjoittanut 07.12.2021 klo 11:03

En tiedä mitä mun pitäisi tehdä.

Meillä on kaksi lasta, toinen syntyi kuukausi sitten.

Harrastettiin eilen seksiä, mies ei nauttinut siitä tarpeeksi vaan alkoi puhumaan siinä yhtäkkiä kuinka olen niin laiskanpulska ja se on todella epäviehättävää. Ei kuulemma ihmekään ettei hän nauti.

Sitten alkoikin puhumaan, kuinka suhteen alussakin hän ei nauttinut seksistä kanssani. En kuulemma näyttänyt nauttivani seksistä, kun en voihkinut tarpeeksi.

En tiedä miksi seksin aikana näitä piti alkaa puhumaan, olin siinä alastomana kuuntelemassa näitä juttuja ja pidättelin vain itkua.

Mulle on ok jutella näistä jutuista, mutta ajankohta tuntui kurjalta.

Tiedän, että oon raskauksien myötä muuttunut ja kuntokin huonohko. Oon kylläkin ruvennut syömään terveellisemmin ja liikkunut toisen lapsen syntymän jälkeen. On vähän ylipainoa, jotka tarkoitus tiputtaa.

Miehen mielestä mun ulkonäkö ei oo se ongelma vaan mun laiskuus ja käytös.

Oon saanut kuulla käyttäytyväni miehekkäästi ja vertaillut mua äitiinsä, joka on kuulemma paljon naisellisempi käytökseltään kuin minä.

Eilinen tilanne oli muutenkin kamalampi kun anoppi tuli auttelemaan lastenhoidossa kun oltiin sovittu aiemmin siitä.

Mies kertoi äidilleen, että on tyytymätön seksielämäämme ja pitäisi vaihtaa mut parempaan naiseen.

Jakoi äidilleen asioita mitä en olisi halunnut jaettavan muille. Pornon katselusta, seksileluista ja kuinka epänaisellinen olen.

Oon ihan häpeissäni vieläkin, on likainen olo.  Itkettää, kun on niin kova häpeä. En pystynyt hänen äitiään katsomaan silmiin, kun tuntui niin kiusalliselta ja häpeälliseltä.Joudun silti olla itkemättä lasten nähden.

Yritin tosiaan kieltää miestä kertomasta äidilleen, mutta ei auttanut.

Mitä mun pitäisi tehdä?

Käyttäjä Tolkkua kirjoittanut 08.12.2021 klo 12:49

Kovasti vaikuttaa mies ihan oikealta narsistilta(vakava persoonallisuushäiriö).Kauheata on moisen kohtelun kohteeksi joutua ja oman mielenterveytensä säilyttää.

Nyt ei enää ole kysymys raskauskiloista eli asioista joihin asiallisesti itse voisi vaikuttaa.Kannattaa itselle hankkia osaava ammattiapua,joka selkeyttää ajattelua miten elämää jatkaa ja kenen kanssa.Voimaa avun hankintaan.