Miehen käyttäytyminen eron aikana/jälkeen ihmetyttää..

Miehen käyttäytyminen eron aikana/jälkeen ihmetyttää..

Käyttäjä Mietiskelijä2 aloittanut aikaan 10.04.2013 klo 16:32 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Mietiskelijä2 kirjoittanut 10.04.2013 klo 16:32

Heippa!

Minua ihmetyttää suuresti miksi mies käyttäytyy niin oudosti eron jälkeen..

Tässä hieman taustaa:
Olemme seurustelleet 3,5 vuotta, asuttu omistusasunnossa vuosi ja oltu kihloissa 2 vuotta. Meillä on viime kuukaudet ollut aika riidantäyteisiä koska mies juo itsesnä liian humalaan kun käy ulkona. Näinä iltoina voi sattua mitä vaan, muiden naisten kanssa muhinointia baarissa, itseänsä vahingossa satuttamista, kotiin tulemisen unohtuminen jne jne. Mies itse sanoi pistävänsä korkin kiinni hetkeksi koska haluaa panostaa parisuhteeseen. Kun seuraava lauantai koitti ja kaverit oli lähdössä baariin, päätti hän tulla päättämään meidän parisuhteen, jonka jälkeen lähti kolmeksi päiväksi juomaan (pitkät pyhät). Hän kuitenkin muisti kertoa että rakastaa minua edelleen yhtä paljon, haluaa minua ja pitää minua täydellisenä naisena hänelle, mutta joku ahdistaa eikä hän tiedä mikä. Hän haluaa pitää taukoa. Sanoin hänelle että tauko ei onnistu, sillä olemme molemmat jumissa saman katon alla, eikä kummallakaan ole varaa muuttaa pois tms. Eli siinä pisteessä hän lopetti suhteen.

Tämän jälkeen hän on käyttäytynyt erittäin kummallisesti. Lähettää ”huomionhakuisia” viestejä, soittaa turhasta syyllistäviä puheluita ja kiukuttelee. Piikittelee minua asioista jotka olen ”hoitanut huonosti” parisuhteemme aika (siivoaminen yms. turhuudet).

Pankkiin hän ei olisi halunnut mennä, eikä haluaisi myydä asuntoa. Kuitenkin sanoo useasti että ”ei tässä muutakaan sit varmaan voi”. Naureskeltiin jopa yhdessä meidän tilanteelle kun sovittiin että ollaan väleissä koska joudutaan asumaan yhdessä.

Hän on lähdössä Thaimaaseen muutaman päivän päästä ja tuntuu että hän vetkuttelee asunnon myymistä ja siihen liittyviä asioita että ne hoidettaisiin hänen reissunsa jälkeen.

Juttelin hänen äitinsä kanssa ja hän sanoi, että mies ei nyt vaan tiedä mitä haluaa ja on ihan varma että asiat järjestyy ja että mies tarvitsee vaan omaa aikaa hetkeksi.

Olen nyt ihan hukassa, että mitä mies ajattelee.. Välillä hän on erittäin kylmä ja välillä heittää mukamas hyvää läppää..

Auttakaa, ja kertokaa miten mies käyttäytyy jos haluaa erota ja onko tänä nyt vaan joku vaihe?

Käyttäjä Teflon kirjoittanut 12.04.2013 klo 14:21

Hei, minusta kuulostaa että miehesi on alkoholisoitunut tai alkoholisoitumassa. Hän ei halua luopua ryypiskelystä vaan luopuu mieluummin sinusta, koska ei pysty pistämään sitä korkkia kiinni. Ehkä ei myönnä sitä itselleen, mutta tämä oli ainoa mitä minulle tuli mieleen.

Käyttäjä troubles kirjoittanut 14.04.2013 klo 16:22

Tuo juominen on huolestuttava piirre. Mies voi olla luisumassa viinan suurkuluttajaksi jos ei jopa alkoholistiksi. Mitä luottamuspuoleen sitten tulee, kuinka suhtautua ihmiseen, joka touhuaa baarireissuillaan herra ties mitä, ei tule kotiin ym.
Exäni harrasti samanlaista kiukuttelua ja arvostelua minua kohtaan, kun oli ilmoittanut yhteisen taipaleemme olevan lopussa. Todella V..mäistä käytöstä, kuin olisi heittänyt urakalla löylyä pitääkseen itsensä vakuuttuneena, että minä olin syypää hänen tyytymättömyyteensä.
Jos miehesi luulee voivansa hyppyyttää sinua mielensä mukaan, tee hänelle selväksi, ettet toimi kenenkään sätkynukkena. Olisi hyvä, jos pääsisit ainakin väliaikaisesti pois saman katon alta. Jos hän rupeaisi kyselemään olinpaikkaasi, voisit ilmoittaa, ettet ole millään muotoa selvitysvelvollinen.
En myöskään jäisi odottelemaan, mihin suuntaan tämä miehen soutaminen ja huopaaminen johtaa. Hänelle olisi tervetullut näpäytys otsikkoon, jossa saisi tuta, ettei ole päivänselvää, että sinä odotat toivorikkaana, josko mister suvaitsisi pitämään sinut kuvioissa. Joskus ihminen tarvitsee muistutuksen siitä, ettei toista kannata pitää itsestäänselvyytenä.