luottamuksen menetys ja sen uudelleen rakentaminen, mahdotonta?

luottamuksen menetys ja sen uudelleen rakentaminen, mahdotonta?

Käyttäjä myymeli82 aloittanut aikaan 14.05.2014 klo 09:28 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä myymeli82 kirjoittanut 14.05.2014 klo 09:28

Mieheni ei varsinaisesti pettänyt, mutta vieraili seksideitti-palstalla. Löysin sattumalta jonkun naisen p***u kuvia tabletilta, naisen johon voi ottaa yhteyttä. Asiasta on käyty aiemmin keskustelua, mikä on sallittua ja missä menee rajat. Tämä ylitti sen rajan. Nyt en enää tiedä mikä on totta ja mikä ei, ja pahinta on se että asiaa salailtiin. Tilanne raastaa välejämme. Tiedän että en voi väkisin pitää miestä aisoissa, jos haluaa pettää niin kyllähän siihen tilaisuuden löytää, mutta saisinko edes koskaan tietää jos jotakin tapahtuu? En tiedä voiko luottamusta enää koskaan saada takaisin. Voi olla että olisi jo fiksuinta lähteä eri teille kun ei muutenkaan oikein asiat suju, mutta en haluaisi vielä luovuttaakaan…

Käyttäjä mariella kirjoittanut 19.05.2014 klo 10:22

Hei🌻🙂🌻
Ymmärrän tuntemuksesi. Tuosta on enää pieni hyppy konkreettiseen pettämiseen. Ja mikäli olette jo aiemmin sopineet rajat suhteessanne, myös tuollaisen toiminnan voi katsoa olevan pettämistä.
Miksi miehesi katselee kuvia tai mitä hän niistä hakee?
Meillä oli konkreettista pettämistä: tekstailua, soittoja ja pari tapaamista, joilla miestäni vanhempi nainen teki aloitteen seksin suuntaan.
Meillä on ollut tosi tuskallista nyt pari vuotta. Avioliittomme on toipumaan päin ja kaikista hulluinta tässä on se, että mies huomasi rakkaudentunteen minua kohtaan vahvistuneen tuon suhteen ollessa vielä lopuillaan.
Jonkinlaiset jäljet syrjähyppy jätti myös mieheen, koska intiimielämämme ei toimi hänen puoleltaan samalla tavoin, kuin ennen.
Keskustelkaa asiasta, ennenkuin jotain vielä pahempaa sattuu.
On erittäin kivulias prosessi löytää menetetty luottamus uudelleen.

Käyttäjä hiljattainpetetty kirjoittanut 24.07.2014 klo 17:43

Hei!

Oma mieheni jäi myös kiinni chattailusta toisen naisen kanssa. Vannoi ettei mitään enempää tapahtunut. Muutama kk jälkeen kynekologini kertoi minulle klamydia testin olleen positiivinen, 7vuotta ollut saman miehen kanssa. Enää en ole sinisilmäinen.