Lapsen oikeudet

Lapsen oikeudet

Käyttäjä Anksu aloittanut aikaan 14.02.2013 klo 20:51 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Anksu kirjoittanut 14.02.2013 klo 20:51

Sisareni on eronnut väkivaltaisesta avomiehestään reilu vuosi sitten. Heillä on yksi yhteinen lapsi. Lapsi asuu pääasiassa äidillään, mutta tapaa isäänsä joka toinen viikonloppu sekä yhtenä arkipäivänä viikossa. Heillä on yhteishuoltajuus.
Sisareni exä tekee kaikkensa pilatakseen sisareni sekä lapsen elämän. Ei maksa elatusmaksuja ennenkuin niitä pyytää. Lapsi ei voi harrastaa mitään tyhmien tapaamisvaatimuksien vuoksi, koska tapaamispäivä on joko tiistai tai torstai vuoroviikoin.
Lapsi kuuntelee viikonloput äitinsä haukkumista. Nyt haukkuminen on pahentunut, kun sisareni on uudessa suhteessa. Lapsi on käynyt perheneuvolassa juttelemassa eron jälkeen, koska alkoi oireilla fyysisesti ja henkisesti. Nyt kuitenkin lapsen isä kieltää perheneuvolassa käynnit ja sisareni ei mahda mitään, kun molempien vanhempien pitää kuulemma olla yksimielisiä käynneistä. Voiko tosiaan olla niin, että toinen vanhemmista voi kieltää lapselta hänen tarvitsemansa hoidon? Mitä tämmöisessä tilanteessa voi tehdä?😯🗯️

Käyttäjä draned kirjoittanut 19.02.2013 klo 22:55

Itse en osaa auttaa mutta kysy neuvoja ensi- ja turvakodista tai mannerheimin lastensuojeluliitosta😐

Käyttäjä --kamikaze-- kirjoittanut 22.02.2013 klo 18:53

Voi herranjumala! Nyt äkkiä yhteyttä yllä mainittuihin, tuo lapsihan kärsii! ☹️ Miten voi olla tuommoisia ihmisiä (tarkoitan isää). Miksei siskosi hae yksinhuoltajuutta?

Käyttäjä Anksu kirjoittanut 24.02.2013 klo 13:20

Sisareni oli jo hakemassa yksinhuoltajuutta, mutta mies sai peloteltua pois siitä. Uhkasi, että se todistaa sisareni olevan hullu ja hän saa pojan itselleen. Mies on narsistina hyvä valehtelemaan ja hämäämään ihmisiä, kuten lastenvalvojia ja perheneuvolaa. Nyt perheneuvolassa on alettu kääntymään sisareni ja lapsen keskustelujen ymmärrykseen ja siellä alettiin epäillä miestä. Joten siellä ei sitten käydä enää. Alkuun pelkäsin, että mies käy ampumassa sisareni ja pojan, joten ilmoitin poliisille aseista ja sain tukea sieltä.
Laitoin kysymystä Mannerheimin lastensuojeluliittoon ja odotan nyt vastausta sieltä.