kun mies jättää ja lähtee salaa

kun mies jättää ja lähtee salaa

Käyttäjä kaisuli aloittanut aikaan 02.01.2009 klo 17:56 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä kaisuli kirjoittanut 02.01.2009 klo 17:56

Mitä mieltä olette kun mies jättää 27 avioliittovuoden jälkeen vaimon (lapset ovat jo muuttaneet pois kotoa) vie henkilökohtaiset tavarat päivällä salaa ja ilmoittaa vaimolle sähköpostilla että on ottanut sinä päivänä avioeron. Lapsille hän sentään soitti. Ei ole ollut mitään riitaa tai mitään muutakaan mikä olisi viitannut ko asiaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta.

Onko muilla kokemuksia ja miten selvisitte? 😭

Käyttäjä Jasse kirjoittanut 06.01.2009 klo 13:11

Voi hyvänen aika!!!!

On siis löytynyt ja ilmeisesti ollutkin jo varsin pitkään uusi vaimoke odottamassa, kun tällaisen salakavalan ja kunniattoman teon tehnyt.

Nyt sinulle vain voimia raivata tuo liero mies mielestäsi ja jaksamista rakentaa uudenlainen elämä itsellesi.🙂🌻

Käyttäjä Syyskaunosilmä kirjoittanut 08.01.2009 klo 12:43

Ei ole kokemusta omalla kohdalla. Ja tuttavan kohdallakin oli kyse siitä, että nainen lähti salaa ja silloinkin hyvästä syystä: väkivallan pelko.

Tuohon voisi todeta, että koskaan ei voi toista ihmistä todella tuntea hyvin. Luulisi, että 27 vuotta olisi opettanut tuntemaan toisen ihmisen hyvin. Mutta ihmiset muuttuvat ja ovat joka tapauksessa kaikki yksin tässä maailmassa. Ketään ei voi väkisin pitää.

Tässä täytyy kaiken pahan keskellä piillä myös jotain hyvää. Etsi sitä hyvää jos suinkin jaksat. Sinulle alkaa uusi oma elämä. Ehkä vanha jo jouti mennäkin.
Hali ja rutistus. 🙂👍