Hyvää joulunaikaa kaikille ja kiitos nettuelle

Hyvää joulunaikaa kaikille ja kiitos nettuelle

Käyttäjä jokujossakin aloittanut aikaan 14.12.2007 klo 17:48 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä jokujossakin kirjoittanut 14.12.2007 klo 17:48

Haluaisin toivottaa kaikille näissä ketjuissa – joko kirjoittaen tai lukien – mukana olleille rauhallista joulunaikaa. Kun elämä on solmussa nämä juhlapyhät ovat aina sitä koettelevinta aikaa, kun toiveet ovat korkealla, ja me ihmiset olemme vain inhimillisiä emmekä enkeleiksi muutu. Ja kun ihmissuhteet ovat mutkilla ne eivät tuppaa juhlapyhiksi korjaantumaan. Siksi toivotan teille kaikille voimia ja rauhaisaa loppuvuotta 🙂🌻.

Haluaisin samalla kiittää nettukea tästä suurenmoisesta kanavasta purkaa oloaan ja ahdistustaan ja jakaa kokemuksiaan muiden kanssa. Arvostan suuresti myös sitä, että täällä ei pääse aukomaan päätään vaan ihan oikeasti tämä on nimensä veroinen net TUKI. Toisin kuin monet palstat joilla yritin ajatustenvaihtoa ihmisten kanssa, ja joista jäljelle jäi vain paha mieli. Täällä olemme olleet oikeasti nimimerkkiemme ”suojissa”. Se on tuonut vapautta avautua aroistakin asioista, mutta nettuen työntekijät ovat pitäneet huolen, ettei kenenkään varpaille ole astuttu.

Terveisin
jokujossakin

Käyttäjä kirjoittanut 21.12.2007 klo 12:48

Hyvää Joulua Sinullekin ja tukihenkilöille ja kaikille ihmisille.

Käyttäjä dahliakukka kirjoittanut 21.12.2007 klo 14:25

mekin haluamme laittaa puurolusikkamma tähän lautaselle ja toivottaa myös hyvää joulua!
Muistelkaa meitä, kun pistelette kinkkua ja lootaa auki ja kiinni... me saatetaan juuri sillä hetkellä makoilla oravannahkoilla, grillissä tirisee fasaani ja kotiorja nakkelee viinirypäleitä meidän suureen kitaan. Kyllä meillä saa karavsäärien kanssa olla aivan ikiomat joulutraditiot. Laulakaa te muut kauniita joululauluja, mutta laittakaa korva tuuleen. juu, me se ollaan, jota laulaa jouluna isontalon anttia ja rannanjärveä. ollaanhan mekin pohojolaisia...