Hukassa

Hukassa

Käyttäjä Kirbbu aloittanut aikaan 07.05.2022 klo 10:46 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Kirbbu kirjoittanut 07.05.2022 klo 10:46

Ollaan oltu naimisissa muutaman kuukauden päästä neljä vuotta, seurusteltu nyt ihan pikkusen reilu neljä vuotta. Mies ollut alusta asti kiltti ja huomaavainen. Alussa jopa ärsytti hänen kiltteys ja perässä roikkuminen. Muutetettiin yhteen parin kuukauden tuntemisen jälkeen ja kihloihin mentiin samoihin aikoihin. Naim

Ollaan oltu naimisissa 3,5 vuotta ja 4 vuotta yhdessä. Kaikkiollut ihanaa ja mies ollut just täydellinen, kiltti ja hauska. Alussa tuntui että jopa liian kiltti ja liikaa roikkumassa minussa. Mulla paljon miespuolisia kavereita joista mies ollut mustasukkainen. 

Riitoja kyllä on ollut, kumpikin ollaan temperamenttisiä ja mulla adhd niin tunteet leiskuu välillä ja kovaa. Kaikesta on selvitty puhumalla, riidat olleet lähinnä miehen mustasukkaisuuden takia ja kestäneet muutamasta minuutista muutamaan tuntiin.

Mies alotti työn uudessa paikassa ja tehnyt pitkää päivää koska työhön kuuluu myös päivystystä. Ei olla siis vietetty enää niin paljon aikaa yhdessä kuin ennen, mikä on ollut minusta hyvä juttu. 

Seksiä meillä on päivittäin useita kertoja, samoin halailua ja läheisyyttä muutenkin. 

Pari kuukautta sitten lainasin miehen puhelinta, miehen luvalla, ja löysin sieltä auki olevan keskustelun jonkun naisen kanssa. Lopulta paljastui että mies käynyt seuranhakusivuilla ja lähettänyt 10-20 naiselle viestin jossa valehtelee ikänsä mutta kertoo olevansa naimisissa ja  etsivänsä salaista seksiseuraa koska kotona ei saa tarpeeksi seksiä. Tämä ei kyllä ole totta koska seksiä on päivittäin. 

Mies väittää ettei ole tavannut ketään ja että huvikseen vaan viestit lähettänyt eikä ole jatkanut nuiden viestien jälkeen kenenkään kanssa keskustelua, lähettänyt siis suunnilleen saman viestin kaikille niille naisille. Asiaatutkittuani paljastui että suurin osa näistä naisista oli jollain tapaa maksullisia naisia. Myös runkkausvideo löytyi miehen puhelimesta ja väittää että huvikseen kuvasi eikä lähettänyt kenellekkään. Meillä oli ”yksin runkkauskielto” Miehen toiveesta. 

En tiedä onko mues tavannut ketään, jos on niin sen täytynyt tapahtua työaikana koska vapaa ajat vietämme yhdessä aina. Luulen että ei ole ketään tavannut. 

Haluan antaa miehelle anteeksi ja uskoa että oli vaan kertaluonteinen juttu ja lähettänyt vain viestit huvikseen koska ollut tylsää, mutta siltikin tuntuu pahalle ja sille että luottamus on mennyt. Miehen sanojen mukaan ei kuulemma ikinä haluaisi pettää. Mutta mietityttää miksi lähetti huvikseen tuommoisia viestejä. Oliko kosto jostain mitä olen riidan aikana sanonut, joskus saatan sanoa  suuttuessa ihan mitä vaan, vaikka että menen panemaan muita tms. Vai mitä ihmettä… Mies tietää että uskottomuutta en anna anteeksi ikinä. 

Mietinkin nyt että uskonko miestäni vai otanko eron tämän takia. 

 

 

 

 

Käyttäjä Eop kirjoittanut 07.05.2022 klo 19:02

Mielestäni teidän pitäisi nyt käydä perusteellinen keskustelu, että miksi mies oikeasti on lähettänyt tuollaisia viestejä, saada häntä itsekin pohtimaan käytöksensä syitä syvällisemmin. Tosiaankin tuo ajatus kostosta voisi olla mahdollinen. Vai että onko teillä erilaiset näkemykset siitä, millainen käytös on sopivaa parisuhteessa.

Voisitte myös keskustella kunnolla parisuhteenne tilasta, onko siinä jotakin, johon miehesi ei ole täysin tyytyväinen, ja voisiko sitä kehittää.

Jos miehellä olisi hyvä selitys käytökselleen, saisitte asian käytyä niin hyvin läpi, että sinulle ei jäisi mitään hampaan koloon ja saisitte käytöksen perimmäisen syyn poistettua, niin en usko että tarvitsisi erota.