Hei

Hei

Käyttäjä Kukkiz aloittanut aikaan 16.06.2008 klo 14:37 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Kukkiz kirjoittanut 16.06.2008 klo 14:37

Olen n.vuoden kärsinyt myös jonkinlaisista oireista, jotka varmasti liittyvät ”kriisiini”. Tuo pala kurkussa-tunne on hyvin tuttu, se tulee heti kun alan ajattelemaan ikäviä. Se ei tunnu lähtevän millään muulla pois kun positiivisten asioiden ajattelulla. Yksi oire liittyy hengitykseen, en pysty hengittämään niin syvään kun normaalisti, hengityksestä tulee katkonaista ja jotenkin ”kevyttä”. Mahani tulee välillä myös kipeäksi, ilman mitään hyvää syytä. Sitten on vielä unettomuuden vastakohta, uneliaisuus johon ei auta lepääminen tai nukkuminen.

Käyttäjä v 1959 jousimiesnainen kirjoittanut 17.06.2008 klo 22:05

Hei Kukkiz🙂🌻

Olet kantanut sisälläsi isäsi pettämisjuttu kehossa ja mielessä ja kuten sanoit että tunnet olevasi umpikujassa itsesi kanssa sen jutun takia ,, Käänny ihmeessä lääkärin puheelle ja kerro todelliset asiat isäsi pettämisestä ja kuinka sinun kehosi reagoi tähän asian.

Usko tällä asialla on yhteys sinun fyysisen hyvinvointiin ja koska et ole puhunut ulos asiasta kenenkään kanssa niin seurauksena on että sinä sairastut enemmin tai myöhemmin. Näillä tunneasioilla mitkä satuttavat sinua henkilökohtaisesti vaikka olet syytön isäsi asian puolesta niin kyllä sinä siitä eniten kärsit.

Hyvää Juhannusta ja kesää sinulle🙂🌻