Failasinko lopullisesti suhteeni lapseni äitiin?

Failasinko lopullisesti suhteeni lapseni äitiin?

Käyttäjä Hannibal aloittanut aikaan 11.07.2013 klo 23:49 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä Hannibal kirjoittanut 11.07.2013 klo 23:49

Meillä on ollut jo toista vuotta aika kylmät välit lapseni (s.09/2011) äidin kanssa. En oikein osaa selittää miksi, koska meillä ei parisuhdeaikana ollut mitään objektiivisessa mielessä suuria riitoja. Jäin marraskuussa työttömäksi ja kevään ja kesän mittaan on alkanut päässä vippaamaan elämän tilanne. Ei perhettä, ei töitä, ei tulevaisuutta.

Viime viikolla selvisi, että tällä viikolla olisi mahdollisuus ehkä tavata äiti kahden kesken ja sainkin tälle illalle järjestymään tapaamisen. Se meni ihan sujuvasti ja uskoin, että reilun tunnin jutustelu olisi selvittänyt ilmaa ja rakentanut edellytyksiä vuorovaikutukselle, joka taas on nähdäkseni edellytys luottamuksen rakentamiselle.

Noh, noin se varmaan olisi ollutkin, mutta kun äiti tänään oli palaamassa kotiinsa, niin hän äkkäsi autoni kadun varresta. Olin siis rumasti sanottuna stalkkaamassa. Ajoin pois ilman kohtaamista, mutta (aiheellisesti) syyttävä tekstiviesti tuli perästä. Sen jälkeen yritin soittaa ja tekstata, mutta täysin ilman vastausta. Ainoastaan luuria korvaan.

Tiedän, että ryssin, mutta ryssinkö lopullisesti mahdollisuuden ehjää perheeseen?