Esiaviollinen seksi, miten olla sujut

Esiaviollinen seksi, miten olla sujut

Käyttäjä norppa99 aloittanut aikaan 05.11.2022 klo 09:16 kohteessa Parisuhde, koti ja perhe
Käyttäjä norppa99 kirjoittanut 05.11.2022 klo 09:16

Hei!

Vanhempani ovat aina toivoneet että en harrasta seksiä ennen arviota, erityisesti isäni toiveesta kulttuurisista ja uskonnollisista syistä.

Minulla on kova ahdistus, minä koen suurta syyllisyyden tuntoa jos teen mitään salaa. Kerroin jopa opintolainan otosta lähes heti, vaikka he olivat minua kieltäneet. Pyysin tuhannesti anteeksi.

Seksi on minusta normaalia, mutta mietin miten pääsisin yli siitä, että puukottaisin vanhempiani selkään. Ansaitsisinko enää heidän rakkauttaan ja huolenpitoaan? Miten eläisin ilman häpeää? 

En ole harrastanut mitään juuri tuon ahdistuksen takia. En haluaisi olla pettymys ja huono, ilkeä lapsi.

Käyttäjä HerKaramazov kirjoittanut 05.11.2022 klo 14:52

Kuulostaa aika oudolta tavalta toimia vanhempien toiveiden mukaisesti. Uskontojen uhrit varmaan  avaisi että et ole ainoa joka pohtii asioita vanhempien uskonnon kautta?

Käyttäjä Sumussakulkeva kirjoittanut 12.11.2022 klo 09:58

Moi, omasta mielestäni jokaisella tulee uskonnosta/taustoista riippumatta olla oikeus oman kehonsa määräämiseen. Oman kehonsa arvostaminen on omasta näkökulmastani se tärkein. Tietää rajansa ja tekee sen ihmisen kanssa  jolle sen haluaa ns. paljastaa.

Ja tottakai vanhempiensa toiveita voi arvostaa, mutta se on sinun kehosi. Et ole yhtään sen huonompi, ilkeä tai pettymys. Jokainen valitsee oman polkunsa, tässäkin asiassa.

Tarkoitukseni ei ole "käännyttää" vaan antaa toinen näkökulma tärkeään asiaan, ehkä vain se nykypäiväisempi versio.

Vapaudu, rakkautta täältä!

 

Käyttäjä Kakkoskansalainen kirjoittanut 26.02.2023 klo 11:17

Mietippä onko kristinusko syntisiä vai synnittömiä varten ja miksi Marja Magdalenalla oli niin näkyvä rooli.Ymmärtääkseni vanhempasi pyytävät päivittäin anteeksi syntejään ja näin vapautuvat syyllisyydestáän,mutta sinulle syyllisyydestá vapautuminen on epäselvä ja päátös aiotko elää oman vai vanhempiesi elämän.

Jos vanhempasi ovat oikeasti kristittyjä,heidän tehtävänsä ei ole tuomita vaan antaa anteeksi.Ryhdy siis elämän oma itsenäinen elämä,parhaan kykysi mukaan ja opi olemaan onnellinen.Synnitöntä elämää et onnistu elämän,mutta heitä varten on anteeksianto.

 

  • Muokattu kirjoittajan toimesta 1 vuosi, 1 kuukausi sitten. Syy: Paranneltiin